Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Záleží jakej. Treba mystery boxy s komixama, funco pop atd jsou super. Paletové zboží je sranda, ale jsou tam šunty a za tu cenu nestojí. Japan crate jsou super, ale trvá to dlouho. Ty co má pink panda k nákupu jsou hrozný…
Já mystery boxy miluju.
Edit. Aha, odpovídám na starou diskuzi. K obnovení ne, ten neznám.
Jak to ze do této diskuze přispívají sami nováčci? Ještě bych pochopila kdyby to každý chválil, aspoň by to byla jasná reklama, ale takhle?😅
@Lily-of-the-valley píše: Více
Asi googli mystery box a vyhodí to emimino, jako u všeho.
![]()
@AlexandraEll píše: Více
No jo, ale dělat si kvůli tomu registraci a pak už ji nikdy nevyužít JE divné 😁 a ty formulace jsou taky pořad stejné.
Zakoupila jsem balíček od thebox-cz.com
Za 990kč a všechno je podvod
Já jsem si objednala box s překvapením na Thebox.cz.com za 900,– Kč a 70, - Kč balné a je to veliký podvod. Měla přijít velká krabice s produkty a přišla mi malá krabička a v ní tři věci v hodnotě 186,– Kč. Jsou to velký podvodníci. Dejte si na ně pozor.
![]()
@aiwwa píše: Více
Najdi si ty aukce na Aukru a přečti si popisky než napíšeš to co jsi napsal ![]()
@Jan Mára píše: Více
Ty si najdi pravidla pro reklamu na emiminu.
Ja bych si takovou kravinu nikdy nekoupila i kdyby stála 1 Kč. ![]()
@aiwwa píše: Více
Já příspěvkem reagoval na to, že ne vše je podvod, ale valná většina ano, protože lidi nakupují do tisícovky a myslí si, že tam budou mít za 5ti násobek.
@Jan Mára píše: Více
Děláš si tu reklamu aniž bys ta ni platil.
@Jan Mára Je to tak, příspěvek jsem vám smazal, reklama je proti pravidlům webu. Berte to prosím zároveň jako varování před možným banem.
Díky,
Matěj
@janina2919 zkoušeli jste to vracet? Nabízí to, ale chtějí do formuláře fotku občanky a to už se mi nelíbí…naletěl příbuzný ![]()