Bradavice na genitálii u tříleté?

Anonymní
14.7.16 15:48

bradavice na genitálii u tříleté?

Ahoj holky, pred rokem jsem mela kondylomata, byla jsem v nemocnici na vyndani v anestezii a od te doby mam klid. Vcera jsem si bohuzel u trilete dcery vsimla bradavicky, tam dole…je mozne ze jsem dceru mohla nakazit? Na hygienu dohlizim maximalne, tak nevim, jak by se to mohlo stat. Ale prvni co me napadlo bylo to, ze to ma souvislost s kondylomaty. Nebo myslite ze to muze byt i klasicka bradavicka? Mam z toho celkem strach. Na kozni jsme objednane na pondeli, ale docela sebojim jak to bude dcerka snaset. Dekuji za pripadne reakce.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Silwinka87
14.7.16 18:25
@Anonymní píše:
Ahoj holky, pred rokem jsem mela kondylomata, byla jsem v nemocnici na vyndani v anestezii a od te doby mam klid. Vcera jsem si bohuzel u trilete dcery vsimla bradavicky, tam dole…je mozne ze jsem dceru mohla nakazit? Na hygienu dohlizim maximalne, tak nevim, jak by se to mohlo stat. Ale prvni co me napadlo bylo to, ze to ma souvislost s kondylomaty. Nebo myslite ze to muze byt i klasicka bradavicka? Mam z toho celkem strach. Na kozni jsme objednane na pondeli, ale docela sebojim jak to bude dcerka snaset. Dekuji za pripadne reakce.

A ta bradavička je jen jedna? Byli jste například na koupališti nebo někde ve veřejném bazénu? Mě napadla Moluska.. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
3792
23.9.19 21:22

Mohu se zeptat, jak to dopadlo? Měla dcera opravdu bradavičku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí