Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
@sophije Vlaštovičník už roste
Jinak já zkoušela kde co, i takové ty přípravky typu duofilm a podobně, ale prostě už jsem měla obzvlášť jednu bradavici dost hlubokou, zarostlou, nevím, jak to nazvat, takže ani nic takového nefungovalo. Ale vlaštovičník jo, mám to povrzené i od doktora, že bradavice na nohou nemám. A mimo jiné mi nebolí chodidla. Po těch letech úleva úlevovitá ![]()
@Paoloska píše:
Přesně takNech to, nic nešrábej, jen co samo upadne a pak hurá na věc. Držím palce
Děkuji tak snad, pokud nezabere zkusím další rady ![]()
@Amys píše:
@sophije Vlaštovičník už rosteJinak já zkoušela kde co, i takové ty přípravky typu duofilm a podobně, ale prostě už jsem měla obzvlášť jednu bradavici dost hlubokou, zarostlou, nevím, jak to nazvat, takže ani nic takového nefungovalo. Ale vlaštovičník jo, mám to povrzené i od doktora, že bradavice na nohou nemám. A mimo jiné mi nebolí chodidla. Po těch letech úleva úlevovitá
to věřím, že je to uleva, už toho mám plné zuby to tolika letech a hlavně to bolí při chůzi
@Lizzi píše:
Mně zabral jedině vlaštovičník, začíná teďka růst, je to plevel, najdeš ho všude. utrhnout list a tu oranžovou šťávu napatlat na bradavici.
Ale jak tu čtu recenze na Kolodium, tak to musím taky vyzkoušet
Ja vyzkouším kolodium opět a i ten vlaštovičník, jen musím najit na netu jak vypadá ![]()
@sophije http://www.ayzdorov.ru/…istotel1.jpg
A teď koukám, že se dá koupit i ve formě tinktury ![]()
@Mava píše:
Nám to kolodium /či jak se to píše/ vůbec nepomohlo
Tohle fakt nechápu. Vždyť to je úplně agresivní přípravek, který dokonale zmrtví bradavice i tvrdou kůži. Pokud se správně používá, nemůže nepomoct, to by člověk musel být z plechu ![]()
Nečetla jsem příspěvky, tak nevím, jestli ti to už někdo radil, ale manžel měl taky problém s bradavicema, jen teda na rukou. Je truhlář a kožní to okomentovala jako že to je boj s větrnými mlýny, že se mu prostě budou dělat pořád (tím že pracuje rukama). Chodil na vypalování, ale stejně to bylo k ničemu. Potom mi kolegyně doporučila Duofilm. Není to ani tolik drahý, koupíš v lékárně. Napatlali jsme to dle návodu a do měsíce měl po problému a už se mu bradavice nevrátily…
@Amys píše:
@sophije http://www.ayzdorov.ru/…istotel1.jpgA teď koukám, že se dá koupit i ve formě tinktury
http://www.samoleceni.cz/…ik-epam-50ml
Děkuji koupím na 100% ![]()
@Paoloska píše:
Tohle fakt nechápu. Vždyť to je úplně agresivní přípravek, který dokonale zmrtví bradavice i tvrdou kůži. Pokud se správně používá, nemůže nepomoct, to by člověk musel být z plechu
na poprvé mi taky nezabralo, ale zkusím ještě jednou a když ani tentokrát nezabere mám napsané všechny vaše rady a budu zkoušet jednu po druhé a snad něco zabere
@sophije píše:
na poprvé mi taky nezabralo, ale zkusím ještě jednou a když ani tentokrát nezabere mám napsané všechny vaše rady a budu zkoušet jednu po druhé a snad něco zabere
Moc držím palce
Dej vědět ![]()
@Koty píše:
A co si zajít na odstranění laserem?
To už mě taky napadlo, ale taky to prý není 100% učinné. A bojím se boleti, kamarádka mi o tom vyprávěla horory ![]()
@sophije já to podstoupila nedávno, ještě se mi to úplně nevyhojilo, takže na výsledek teprve čekám, ale myslím, že co se týče bolestivosti, kamarádka přeháněla. Jsou to čtyři impulzy asi 3×-4× po sobě a ve chvíli, kdy si člověk říká, že už to fakt bolí, tak to přestane. To se 3× opakuje a jdeš domů. Zákrok všehovšudy na 15 vteřin a to přeháním ![]()