Bradavice - několikaletý problém

Napsat příspěvek
Velikost písma:
85911
21.7.14 14:13

@Snehurenka ja prave nevim, co z tech pripravku muzu a co ne. Koupila jsem si lak verumal a nez jsem ho pouzila, zjistila jsem, ze jsem tehotna. Mam ale zname na koznim, asi se zeptam pozdeji jich. Na pate to mas dobry, ja ji mam na palci ruky na brisku a ten cesnek smrdel priserne :poblion: vlastovicnik jsem nezkousela, nenarazila jsem na nej, zijeme uprostred centra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
25.8.18 21:43
@74paja píše:
Taky mám podobný problém. Tento rok jsem byla na vypalování už 4× a furt je mám :cert: Teď mi kožařka doporučila nějaký přírodní výživový doplněk na virusové, bakteriální a mykotické infekce. Jak jsem pochopila, tak jsou to tabletky, které ti vlastně zvýší tvoji imunostimulacii. Tak jsem teda zvědavá, chystám se to teda teprve koupit… ale už taky nevím, co by zabralo. :zed:

prosim o nazev preparatu, ktery vam byl doporucen. Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2782
25.8.18 22:20

@IVINEK321 Mě pomáhá Verumal, je na předpis. Když jsem byla těhotná a kojila jsem, tak mi vyrostly 2 bradavičky na nohách a rychle rostly. Protože se ten Verumal v těchto případech nesmí, tak jsem se obětovala a nechala si je vypálit. Ta bolest! Zlatý porod. Nemohla jsem 2 týdny chodit, za pár měsíců zas nerostly do jedné obrovské. Tak jsem si ji nechala vyřezat od chirurga. Zase jsem nemohla 3 týdny pořádně chodit. Za pár měsíců se vrátila :pocitac: :pocitac:
Naštěstí jsem přestala kojit a vrátila se k Verumalu. Už bude skoro po ní. Ten přípravek obsahuje nějakou látku, která znemožní množení těch bradavicových buněk. A hlavně to nebolí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2168
25.8.18 22:38

Ac to nekomu prijde nechutne ale me na bradavice pomohla vlastni moc…nacurala jsem do kelimku polila a nechala chvilku pusobit a oplachla :) pomohlo to i znamym co jsem jim to rekla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
25.8.18 23:02
@IVINEK321 píše:
prosim o nazev preparatu, ktery vam byl doporucen. Dekuji

Nejsem ta co se ptáte, ale prý hlíva ústřičná na užívání a propolis. mělijsme kapky, vždy večer nakapali na vatičku, přilepili na bradavici, nebo jen pokapali a přelepili náplastí, propolis barví. Za 3týdny udělat pauzu, většinou byla do 6týdnů pryč. Zabralo zatím u všech co znám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
26.8.18 12:15

Imodium. Do týdne pryč. Nanést na bradavici a nechat to být. Zbělá to, potom odpadne kůže, opakovat dokud jsou vidět kořeny. Ideální pro štouraly, šťourání a hnípáni doporučeno. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2596
26.8.18 20:54

@Marselkal dceři jsme zlikvidovali česnekem prikladanym na noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9484
26.8.18 20:58

Normálně si utrhněte někde na louce vlaštovičník. Ze stonku teče taková žlutá vodička, co bradavici zabarví do hněda. A funguje skvěle. Mě stačí vždycky tak 3- 4 nakapání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
26.8.18 21:00

Dekuji vsem za rady. Mam to na chodidle a zkousela jsem uz cesnek, vlastovicnik, duofilm a jelikoz roste dovnitr, je lecba zdlouhava a problem zatim neustupuje. Nasadila jsem hlivu, tak uvidime.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
27.8.18 06:38

Za mě určitě hliva, zlikvidovala jsem je tak sobě, synovi a doporučila pro kluka kamarádce a taky pomohla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
27.8.18 06:48
@Gabca85 píše:
Za mě určitě hliva, zlikvidovala jsem je tak sobě, synovi a doporučila pro kluka kamarádce a taky pomohla.

a za jak dlouho hliva zabrala ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2782
27.8.18 14:29
@IVINEK321
@IVINEK321 píše:
Dekuji vsem za rady. Mam to na chodidle a zkousela jsem uz cesnek, vlastovicnik, duofilm a jelikoz roste dovnitr, je lecba zdlouhava a problem zatim neustupuje. Nasadila jsem hlivu, tak uvidime.

To máš jako já. Pokud hlíva nezabere, tak zkus ten Verumal. Ten je 100%

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
29.8.18 06:32

@IVINEK321 Já nevím přesně, začala jsem ji brát, protože jsem byla hodně nemocná a pak koukám že bradavice jsou černé a jdou lehce vyloupnout. Myslím, že tak měsíc, ale záleží, jak dlouho je máš. Syn měl malou a za pár dní byla pryč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21681
30.8.18 10:47

bezvadný je DUOFILM :palec: už bych na vypalování nešla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie