Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Já teda v těhu bradavici neměla ale myslim že to nevadí je to přírodní a bradavici to vypálí už jsme zkoušeli taky kde co vyhodila jsem docela dost peněz za ruzny mastičky atd ale tohle zabralo vždycky.
Já měla bradavici na plosce nohy a bojovala na 1000 způsobů… Jediné, co opravdu pomohlo bylo vypálení dusíkem a už mám asi 8 let pokoj.
Na bradavice doporučuji kapky Duofilm! vyléčily bradavice celé rodině! stačí každý večer po umytí natřít a třeba o pár dnů později bílou vrstvu sloupnout.. je to fakt účinné! česnek jsem zkoušela, ale moc mi nepomohl.. Ten Duofilm je opravdu záchrana s účinností na jedničku ![]()
@anlendy. píše:
Na bradavice doporučuji kapky Duofilm! vyléčily bradavice celé rodině! stačí každý večer po umytí natřít a třeba o pár dnů později bílou vrstvu sloupnout.. je to fakt účinné! česnek jsem zkoušela, ale moc mi nepomohl.. Ten Duofilm je opravdu záchrana s účinností na jedničku
Můžu se zeptat jak dlouho jste Duofilmem léčili než se zadařilo? Teď ošetřuju dceři tímto způsobem bradavici asi 5. den. Díky.
Tak synovi zabral vlaštovičník, je to zadarmo a pomůže na 100%
Muze se pouzivat ta kys. mravenci v tehotenstvi a pri kojeni?
Diky
Tak bradavice je virové onemocnění, zbavíte se jí na mnoho rad.Ale pokud màte špatnou imunitu, ta se vám udělá znovu. Takže začít brát něco na imunitu a bradavici zlikvidovat. Duofilm mi zabral.Ale jen na část. Pak mi jí vypálili a do měsíce byla zase tam. Nakonec zabrala taková prkotina. Dvakrát deně potírat lakem na nehty.Je to tak na pár dnù.Bradavice se udusí i s kořínky.
@pepina12 záleží,jak je bradavice velká..malou jsem léčila asi 14dnů, ale ty větší třeba měsíc a déle. Je to sice delší léčba, ale účinná, bezbolestná a bezstarostná ![]()
@ježibaba123 píše:
Tak synovi zabral vlaštovičník, je to zadarmo a pomůže na 100%
Jak jsem psala v diskuzi už dříve, tak taky nedám dopustit na vlaštovičník a to už je osm let, co jsem se těch bradavic pomocí vlaštovičníku zbavila a loni mi to potvrdil i dermatolog ![]()
No ono je dobré i Colodium forte a to je přímo i s vlaštovičníkem, jenomže tady ty žiraviny se nedají použít v těhu, takže, co jsem do teď zlikvidovala a změnšila se mi, tak se mi teď znovu rapidně zvětšuje, tím, že nevím, co dát na to v těhu a v likvidaci pokračovat
.
@Snehurenka Já měla tu největší a nejrozsáhlejší bradavici asi patnáct let. Za tu dobu se jí pokusilo několik dermatologů vypálit, potírala jsem to kde čím a nakonec zabral ten vlaštovičník (konečně, už jsem na to nemohla ani našlapovat
). Takže bych se asi řídila tím, jak moc to bolí a pokud to není akutní, tak bych prostě počkala, až těhotná nebudu. Jelikož je to lokální záležitost, nebude pak problém to léčit při kojení a pro jistotu prostě potírat vždy po kojení? A nebo počkat až odstavíš, no
Protože jinak by to asi znamenalo spíš ten dusík a popravdě ten stres pro mě i pro dítě bych asi nepodstoupila
Hlavně v těhotenství je ten práh bolestivosti krapítek jinde. Ale tohle víš ty nejlíp sama, takže těžko radit. Každý jsme originál ![]()
@Amys jsi hodná díky, zkusím ještě babskou radu česnek namočit do octu a nechat to tam a po 2 dnech opakovat, jenomže mám ji velkou tak to je tak na léčení cca 2-3 měsíce určo… to by snad nemuselo tak vadit ne? ![]()
@Snehurenka to jsem zkusila a prvni noc jsem se z toho zapachu cesneku malem
jsem ale tehotna. Ted uz uvazuju o tom, jit na vypaleni, at to pozdeji neprenesu na miminko.
Manžel s tím měl taky dlouho problémy, pak objevil vodičku acetocaustin, je to kyselina, kterou se to vypálí a má klid. Ale nevím, jestli se může v těhotenství, to by chtělo se pak zeptat v lékárně.
@blumen no z toho má taky strach
, ale za zkoušku nic nedám a ustřihla jsem si starou ponožku, aby mě to hezky drželo (skoro celou špicu s nártem jsem ufikla) jelikož to mám na patě a ono to ještě utlumí ta ponožka doufám, jinak fakt třeba ten surový propolis, ten je taky moc dobrý, hodně se mi změnšila před těhu, když jsem ho na to dávala nonstop cca 3 týdny. ![]()