Bradavice - několikaletý problém

107
9.4.14 10:40

Bradavice - několika letý problém

Dobrý den maminky mám takový problém, mám bradavice na nohou :cert: :cert: ale už cca 3 roky. Dřív jsem chodila ke kožní -měla jsem jen jednu bradavici a ona mi řekla, že neví co to je, ale že to zkusíme vypálit jako bradavici a uvidíme co to udělá. Zmizelo to, ale po pár měsících se to objevilo znovu a ve větším rozsahu. Nejdřív jsem to nechávala být, ale pak už se mi trošku uklidnil život a začala jsem řešit své zdraví. Nyní mám na chodidle 3 velké bradavice+2male + celý palec mám posetý malými bradavičkami :( chodím na vypalování už rok v kuse každých 14 dní. Dlabu hlívu ustřičnou na imunitu, bradavice seškrabávám jak jen to jde + do toho jsem vyzkoušela na bradavice snad vše od slupky banánu přes česnek až po motorový olej z auta ( prostě všechny babské rady) ale nic nepomáhá :( Máte ještě někdo nějakou radu prosím, už se vážně stydím ukázat v létě chodidla :((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20777
9.4.14 10:57

@sophije A co vlaštovičník? Ten mi zabral jako jediný. Bradavice na chodidlech mě trápily snad patnáct let, nepomáhalo ani vypalování. Pak jsme koupili domek, kde rostlo obrovské množství vlaštovičníku, tak jsem denně, kdykoliv bul chvilku čas, utrhla pár rostlinek a bradavice napatlala tím mlíkem a než přišel podzim, bylo po problému :dance: Vlaštovičník se dá strčit i do květináče, takže ho můžeš někde vyrvat i s kořínkama a donést si ho domů, pokud nemáte zahradu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19078
9.4.14 10:58

A jak dlouho jíš tu hlívu? Mě teda hlíva jako jediná právě pomohla.
Ale musí se jíst minimálně dva měsíce aby to mělo účinek.
Mě nepomohl dusík ani laser, navíc to bolelo jak prase a o penězích ani nemluvím :nevim:
pak mi kamarádka poradila hlívu v tabletách, dva měsíce jsem jí zobala a bylo po bradavici. :) škoda, že jsem o hlívě nevěděla dřív, mohla jsem si ušetřit trápení i peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4164
9.4.14 10:59

Zdravim,
Take jsem mela tento problem. Po vyzkouseni vseho mozneho mi pomohl pripravek Kolodium. Neverila jsem, ze bych se toho nekdy mohla zbavit a po tydnu pouzivani jsem byla velmi prekvapena 8o Bradavice zcela zmizely a uz se nevratily. Je to uz cca ctyri roky zpatky a po bradavicich ani pamatky. Takze urcite doporucuju tento pripravek :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
9.4.14 11:02
@Skytafka píše:
Zdravim,
Take jsem mela tento problem. Po vyzkouseni vseho mozneho mi pomohl pripravek Kolodium. Neverila jsem, ze bych se toho nekdy mohla zbavit a po tydnu pouzivani jsem byla velmi prekvapena 8o Bradavice zcela zmizely a uz se nevratily. Je to uz cca ctyri roky zpatky a po bradavicich ani pamatky. Takze urcite doporucuju tento pripravek :palec:
:pankac: :pankac: :pankac: Přesně tak. Super přípravek :palec:. Roky jsem měla bradavice na ploskách nohou, tlačily a bolely při chůzi, no a za 14dnů jsem od nich měla pokoj.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
9.4.14 11:03

Skytafka : Kolodium jsem také užívala a bez účinku :/
Yasminn : Hlívu baštim cca 3 týdny, takže tedy dále vytrvám.
+ zkusím ten vlaštovičník, akorát ho ještě někde musím sehnat :D
Děkuji za rady dámy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
9.4.14 11:03
@Paoloska píše: :pankac: :pankac: :pankac: Přesně tak. Super přípravek :palec:. Roky jsem měla bradavice na ploskách nohou, tlačily a bolely při chůzi, no a za 14dnů jsem od nich měla pokoj.

Ježiš to bych chtěla taky zažít :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
9.4.14 11:08
@sophije píše:
Skytafka : Kolodium jsem také užívala a bez účinku :/
Yasminn : Hlívu baštim cca 3 týdny, takže tedy dále vytrvám. + zkusím ten vlaštovičník, akorát ho ještě někde musím sehnat :D
Děkuji za rady dámy

Jak bez účinku? To snad ani není možný. On ten návod je hodně zmatený. Jak jsi ho používala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
9.4.14 11:12
@Paoloska píše:
Jak bez účinku? To snad ani není možný. On ten návod je hodně zmatený. Jak jsi ho používala?

No, že se vůbec nic nedělo, patlala jsem a bradavice zustali snad se jeste vic rozrostly. ty jo už je to dlouho zkusím si vzpomenou co nejpřesněji- patlala jsem to na bradavice, snažila jsem se abych to nedala na zdravou kůži a dělala jsem to na noc?! ještě něco? opravdu už si to přesně nepamatuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
9.4.14 11:18

@sophije Já ho používala 2× denně. Po 14ti dnech jsem si nohy nechala pořádně odmočit, alespoň půlhodinová lázeň v osolené vodě a pak jsem dloubala a dloubala. Šlo to výborně, bradavice - úplně mrtvá kůže, díra v noze jak po granátu, nevypadalo to hezky, ale už se mi nevrátily. Na ruce jsem měla takovou malou bradavičku, tu jsem udloubla tak po čtyřech dnech používání. Nechce se mi věřit, že Kolodium někomu nezabere…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
9.4.14 11:27
@Paoloska píše:
@sophije Já ho používala 2× denně. Po 14ti dnech jsem si nohy nechala pořádně odmočit, alespoň půlhodinová lázeň v osolené vodě a pak jsem dloubala a dloubala. Šlo to výborně, bradavice - úplně mrtvá kůže, díra v noze jak po granátu, nevypadalo to hezky, ale už se mi nevrátily. Na ruce jsem měla takovou malou bradavičku, tu jsem udloubla tak po čtyřech dnech používání. Nechce se mi věřit, že Kolodium někomu nezabere…

takže co navrhuješ, mám ho zkusit ještě jednou a 2× denně patlat neškrabat a pak po 14 dnech seškrabat najednou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.4.14 11:28

Taky jsem mela bradavice ze spodu na noze nekolik roku. Vyzkousela jsem vse, pomohla az cerna mast (ted se to jmenuje ichtoxyl). Namazat, zavazat a druhy den zase to same. Po 3 tydnech byly pryc. A uz se nevratily.

• Citovat
  • Upravit
9994
9.4.14 11:31
@sophije píše:
takže co navrhuješ, mám ho zkusit ještě jednou a 2× denně patlat neškrabat a pak po 14 dnech seškrabat najednou?

Přesně tak :pankac: Nech to, nic nešrábej, jen co samo upadne a pak hurá na věc. Držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
9.4.14 11:34

Mně zabral jedině vlaštovičník, začíná teďka růst, je to plevel, najdeš ho všude. utrhnout list a tu oranžovou šťávu napatlat na bradavici.
Ale jak tu čtu recenze na Kolodium, tak to musím taky vyzkoušet :think:

• Citovat
  • Upravit
25182
9.4.14 11:36

Poradím domácí recept. Syn měl bradavici na palci nohy, začali se mu rozlézat po celém.
Ten domácí recept jsem používala asi tři měsíce, ale jsou pryč.

Nakrájet cibuli na tenká kolečka, dát do mističky s medem. Hned jedno kolečko oplácané v tom medu dát na bradavice, přelepit náplastí. Nechat den dva, pak měnit. Novou cibuli jsem nakládala do medu asi každý týden, né celou jen pár koleček. Měla jsem to překryté talířkem, dost dobře to voní.

Vždy po koupání jsem mu to měnila a okolní odumřelou kůži vystřihávala. Ony ty kořínky lezou taky nahoru, tak jsem je taky stříhala, dezinfikovala betadinou.

Jak píšu na začátku, trvalo to 3 měsíce, ale zbavili jsme se jich. Syn je cimprdlík na kožní bych dostala jen pod narkózou :mrgreen:

Mě tento recept kdysi taky pomohl. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast