Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Brala jste některá tyto orální antibiotika? Byly mi předepsány bez kultivace na nějakého prvoka v pochvě. Zabírá i na mykozy? Také mi byla zjištěna, ale na ní nic nepředepsáno. Pociťovaly jste během užívání Entizolu pocity zvracení? Děkuji
Ja jo a nekolikrat, vzdycky jsem byla unavena, ale nikdy jsem nezvracela. Brala jsem ho vetsinou na zanety a i na mykozy.
Brala jsem jednou, na nějakou bakterii v pochvě, už si nevzpoměnu na název…Akorát trošku žaludek na vodě, ale dalo se to zvládnout. myslím, že to bylo lepší, když jsem to brala s jídlem.
Taky jsem to brala na posevni zanet. Bylo mi po nem dost blbe, nikdy jsem nezvracela, ale po ranu hodne. To se da eliminovat tim, ze se predtim najis. Me ale bylo blbe skoro po vsech antibiotikach. A ze jsem se jich neco nazrala ![]()
EDIT: Po ranu hodne blbe, ne ze jsem hodne zvracela ![]()
Mně blbě nebylo vůbec. Jenom se to špatně rozpouští, další tablety jsem před zavedením podle návodu namáčela ![]()
@Kate_g mě právě dost udivuje, že i na mykozy, protože v příbalovém letáku se píše, že během užívání se mohou objevit kvasinky
Brala jsem ho několikrát. Na parazity v ústním podání, několikrát jsem měla po něm šílený svědění těla, ale vydržela jsem to, naposledy když jsem ho brala, tak mi vůbec nic nebylo. A pak jsem ho brala na zánět dělohy, to byly vaginální tablety a po těch mi nikdy nic nebylo. Jenom bys po dobrání měla dávat vitagyn, aby se PH srovnalo.
@Martina1991 já mám doma feminellu vagi c, tak budu dávat tu, jen abych se vyléčila, výtok pořád přetrvává i když antibiotika beru
@palapa @Petule030 Zakladatelka se ale ptala na orální tablety, ne vaginální…
A přijde mi, že jen orální tablety jsou málo, mně to vždycky dávali naráz, brala jsem současně orální i vaginální a zabralo to vždy ![]()
@Martina1991 asi to nemám tak strašný, já prostě žádné pálení nepociťuji, je to jen kvůli tomu výtoku, to že tam mám nějakého prvoka, to jsem opravdu netušila, navíc ještě jak mám mykozu na kterou mi nebylo nic předepsáno, jestli mám věřit lékaři a brát jen Entizol, nebo si jít ještě koupit antimykotika. Zajímavý, že jsem chytla prvoka, když mám chráněný styk.
Já jsem entizol měla vždy jen na záněty a na výtoky apod. mi doktor předepisoval macmiror mast, tak se zkus zeptat v lékarně, co se na to běžně předepisuje, tam by ti měli poradit ![]()
@Martina1991 mě zarazilo, že mi nebyla provedená kultivace a rovnou předepsána antibiotika, tak doufám, že zkušený doktor, pozná, co vlastně je v nepořádku.