Bratra vyhodila manželka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
16.10.17 00:33

Bratra vyhodila manželka.

Před pár dny jsem se dozvěděla, že švagrová vyhodila bráchu z baráku. Pár dní spal v autě, pár dní byl u nás a nakonec je u mámy. Barák ovšem není její, patří naší mámě a mě s bráchou.
Pletly byste se do toho? Máma mě pořád krotí, abych se nepletla, ale to přece nejde. :cert: Co byste dělaly vy?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14865
16.10.17 00:58
@Anonymní píše:
Před pár dny jsem se dozvěděla, že švagrová vyhodila bráchu z baráku. Pár dní spal v autě, pár dní byl u nás a nakonec je u mámy. Barák ovšem není její, patří naší mámě a mě s bráchou.
Pletly byste se do toho? Máma mě pořád krotí, abych se nepletla, ale to přece nejde. :cert: Co byste dělaly vy?

Velmi bych se pletla. Možná bych se nepletla do jejich rozporů, ale vyhazovat nekoho odněkud, co jí neříká pane?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1240
16.10.17 01:04
@Anonymní píše:
Pletly byste se do toho? Máma mě pořád krotí, abych se nepletla, ale to přece nejde. :cert: Co byste dělaly vy?

Hodně záleží za co ho vyhodila. Jestli on má máslo na hlavě, taj bych se do toho nepletla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
16.10.17 02:40

Zalezolo by na situaci a okolnostech, ale je to docela sprosty, vyhazovat ho, kdyz to ani omylem neni jeji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1100
16.10.17 02:40

Záleží na důvodu vyhazovu. Urcite nebyl odejít jen z dlouhé chvíle. Dům je porad vas, vzít vám jo nemůže a oni si své spory musi vyřešit sami. Nepletla bych se do toho :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26854
16.10.17 05:25
@Anonymní píše:

Muzes ji pozadat, aby dum opustila, ale pokud tam ma TP, tak to tak jednoduche nebude.
Pokud bratr odesel (nechal se odejit), tak je to jeho problem a ten si musi vyresit sam.
Dost blba situace :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3379
16.10.17 05:34

Ať byl důvod jakýkoliv ona nemá právo někoho vyhlazovat z nemovitosti která jí neříká pane, tohle, být vámi, bych jí šla osobně připomenout ( všichni majitelé).
A proč bratr odešel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11108
16.10.17 06:30

Nepletla. Treba ma bratr milenku, ona chtela odejit, ale protoze maji deti, bratr radsi odesel sam. A kdyz mama rika, ze se do toho plest nemas a je to jeji dum, tak tim spis se neplet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30921
16.10.17 06:35

Ne, nepletla. Je jedno, komu patri nemovitost, ale domacnost patri jim obema. To je jako by se pronajimatel staral o rodinne vztahy svych najemniku. A sama pises, ze je dum i brachy, tak si to snad vyresi sam. Vubec nevim, proc do toho chces vstupovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8850
16.10.17 06:38
@Anonymní píše:

A ona v tom baráku vaří? Uklízí? Nebo nedej bože do něj už dala i nějaké peníze? A to je manželka a ne pouhý přítelkyně. Chudák holka. Dřít na tom, co ji nepatří. Vy jste zajimava familie :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
16.10.17 06:39

Nepletla. Pokud dům není její, tak kdyby aˇli od sebe, tak se to stejně bude řešit a v tuhle chvíli je pro ty dva nejlepší, aby si to řešili sami bez " pomocníků". Nicméně to, že ho vyhodila z jeho vlastního domu, je pro mě nepochopitelný, ať už se tam stalo cokoliv 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
965
16.10.17 06:53

Pokud tě i vlastní matka brzdí, pak zřejmě pan bratr provedl něco opravdu nehezkého, co si musí vyřešit sám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2324
16.10.17 06:56

No mne pride cudne ked niekto vyhodi majitela z jeho vlastneho domu. Bud je tvoj brat uplne tela alebo ma sakra na rovasi ked stiahol chvost a odisiel :nevim:
Ked je dom aj tvoj, teoreticky mas pravo sa do toho starat, ale asi by si len skody narobila. Mal by to riesit hlavne brat. Starala by som sa na tvojom mieste az keby to on dlhodobo neriesil. Je to prilis citlive na zasahovanie, ide o ich vztah. Este je otazka ake mas so svagrinou vztahy. Ak dobre, hodila by som s nou pri kave rec ze co sa deje :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7904
16.10.17 07:13

Zřejmě mají děti, které tam mají domov a záleží na tom, co se do toho stalo. Nevím, proč zrovna ty se do toho chceš plést, když tvoje máma nechce a tvůj brácha odešel. „Vyhodila ho“… emotivně řečeno, ale násilím ho asi ze dveří nevystrčila. Asi nemáš švagrovou ráda, ale skutečně bych se do toho nepletla. Maximálně si promluv se svým bratrem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
16.10.17 07:33

Co když ma bratr milenku, udělal nějaký průšvih.,uhodil ji…taky bych ho vyhodila ž domácnosti, nechtěla ho mít na ocich a až postupně situaci resila…
A ty se do toho nemáš co míchat…az by byl rozvod, tak máš právo na svoji část, jinak je to jejich vec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová