Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak zpět k topicu. Jejich vztah bych rozhodně neřešil, to je věc jen jich dvou. Sice nechápu vyhazov z „nevlastního“ obydlí, ale budiž.
Nejsem zakladatelka.Ale jsem taky takova „domina“.Manzel totiz je taky hodny, ale sam od sebe jaksi nic neudela a kdyz po nem neco chci, nevi jak a musime to delat spolu.Ono to neni nijak zabavne ani pro me ani pro nej, hlavne od doby co mame deti.Driv to tak nevadilo, bylo na vsechno vic casu. A myslim ze on byl vzdy rad, ze ma doma nekoho kdo za nej rozhodne, protoze sam proste neni ten typ, ktery by mel nejakou vizi.Tim nemyslim, ze netozhodnul nikdy nic, ale prevazne jsem vzdy vse ridila ja a on byl spokojeny.
@Anonymní píše:
Nejsem zakladatelka.Ale jsem taky takova „domina“.Manzel totiz je taky hodny, ale sam od sebe jaksi nic neudela a kdyz po nem neco chci, nevi jak a musime to delat spolu.Ono to neni nijak zabavne ani pro me ani pro nej, hlavne od doby co mame deti.Driv to tak nevadilo, bylo na vsechno vic casu. A myslim ze on byl vzdy rad, ze ma doma nekoho kdo za nej rozhodne, protoze sam proste neni ten typ, ktery by mel nejakou vizi.Tim nemyslim, ze netozhodnul nikdy nic, ale prevazne jsem vzdy vse ridila ja a on byl spokojeny.
brácha je takový, přesně jak píšeš. Jenom v jeho případě švagrová zabolala svému otci, že je brácha nemehlo a ona potřebuje to a to.No a tatínek dojel a neodpustil si řeči o neschopnosti bráchy. Na dovolenou jezdila taky se svým tátou.
a synama, brácha musel do práce. ![]()
@Anonymní píše:
brácha je takový, přesně jak píšeš. Jenom v jeho případě švagrová zabolala svému otci, že je brácha nemehlo a ona potřebuje to a to.No a tatínek dojel a neodpustil si řeči o neschopnosti bráchy. Na dovolenou jezdila taky se svým tátou.a synama, brácha musel do práce.
No jo, ale jaky si to udelal, takovy to ma. Ze si neumi dupnout, je jeho problem.:nevim: nevim, proc se jim do toho montujes a zakladas diskuze. Je to jejich vec. A kdyz se necha vyhodit se svyho vlastniho baraku, tak je peknej blbec ![]()
@TopSecret píše:
No jo, ale jaky si to udelal, takovy to ma. Ze si neumi dupnout, je jeho problem.:nevim: nevim, proc se jim do toho montujes a zakladas diskuze. Je to jejich vec. A kdyz se necha vyhodit se svyho vlastniho baraku, tak je peknej blbec
Myslis? Treba mu zalezi na detech a sam se stydi, ze musi koukat na ozraleho otce. A pokud doufa, ze to jako rodina nejak ustoji, neni lepsi pro deti aby zustaly doma nez aby se stehovaly sem a tam nez si to rodice mezi sebou vyresi?
@Anonymní píše:
brácha je takový, přesně jak píšeš. Jenom v jeho případě švagrová zabolala svému otci, že je brácha nemehlo a ona potřebuje to a to.No a tatínek dojel a neodpustil si řeči o neschopnosti bráchy. Na dovolenou jezdila taky se svým tátou.a synama, brácha musel do práce.
Zakladatelko, bratr udělal jednu velkou chybu, a to, že se nechal vyhodit, jak nějaká submina. Hlavně švagrová by měla vědět, že s člověkem co má naváto se nikdy nic v dobrém nevyřeší a hlavně kdyby měla všech 5 pohromadě, zahnala by chlapa spát a řešila by problém až druhý den. Ale vyhlazovat někoho z vlastní nemovistosti to dělají jenom semetriky. ![]()
@Malina7 Ale co když už se to snažila řešit x-krát předtím a nepomohlo to?
@Ewiczka píše:
Tak stejně nemá právo vyhodit ho z jeho nemovitosti.
@Ewiczka píše:
Tak to měla řešit tím že si najde bydlení a odejde. Ale vyhazovat někoho z vlastního, to už chce hodně velkou drzost. Bratr zakladatelky se neměl nechat vyhodit. Neumím si představit že by mě někdo vyhazoval z vlastního. To by se hodně přepočítal. Pochopila bych kdyby došlo na fyzické násilí a vyhostili ho policajti ale ona na to právo nemá. Tohle dělají fakt semetriky. ![]()
@Regina Hero píše:![]()
![]()
no a v čem jsi jiná, když bys to nejraději řešila za bráchu ty? Taky si zřejmě stejně jako jeho žena myslíš, že víš líp, co by se mělo udělat a co je pro bráchu nejlepší…
@Anonymní píše:
Vyhodila ho, protože začal pít. Chodil domů opilý apod. Agresivní brácha není. A je spíše takové tele, švagrovka je hoodně dominantní.
Mě štve, že brácha má spát někde na gauči a přitom má barák.
tak se zastaň alkoholika…máma má pravdu - meplet se do toho..naděláš víc škody než užitku - kdyby nechodil domů nacamranej tak ted spí v posteli - k čemu falešná lítost?
@Anonymní píše:
no ale ty děláš to samý - organizuješ mu život jako švagrová.. nech je at si to vyřeší sami a bratr konečně dospěje
Vztah bratra a švagrové bych neřešila. Ale to, že osídluje mojí nemovitost /ikdyž jen část/ někdo komu nepatří a nic za to neplatí bych řešila.
Zaměřila bych se na to. Pokud to nebudou chtít řešit, tak bych chtěla svojí část domu odprodat. Bratr to může nechat vyhnívat klidně i roky. A to by mi dost vadilo.
@Netopirek píše:
Vztah bratra a švagrové bych neřešila. Ale to, že osídluje mojí nemovitost /ikdyž jen část/ někdo komu nepatří a nic za to neplatí bych řešila.
Zaměřila bych se na to. Pokud to nebudou chtít řešit, tak bych chtěla svojí část domu odprodat. Bratr to může nechat vyhnívat klidně i roky. A to by mi dost vadilo.
Tak to uspořádání bylo nějak domluveno a fungovalo, dokud neposlala před pár dny alkoholika k mamince. A je na čase místo nějaké pomoci hned řešit jak osidluje jejich nemovitost a jak nic neplatí. Je fakt, že nemovitost za těch 10let zřejmě i zhodnotili, vychovávají tam děti, jejich příbuzné, ale peníze vždy až na prvním místě a nejlépe ihned
už vidím, jak někdo nadšeně kupuje 1/4 nemovitosti obývané někým…