Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mozna mu pri tech hadkach nedaly svoleni mluvit a on se bez povoleni vyjadrovat nesmi.
@Emimin7 píše:
Jo promin, ja to pochopil obracene, ze svagrova ho doma nechce.
Takze je to ted na bratrovi. Zni to teda vtipne, aby ho vyhodila zpet k ni. Jako by byl bratr nesvepravny a ony se tahaly o opatrovnictvi.
No ono to vypadá, že to tak nějak bude
A to chlapečkovi bude tak minimálně 35, bych řekla
![]()
Ty jo, takovýho bych chtěla mít doma a ještě být v rodině, Kde ho akorát podporují v lenosti a neschopnosti
Snad manželka pochopí, že takhle to nepůjde a chlapa se zbaví…o děti stejně zájem nemá, tak co s ním
Nová doba! Host vyhazuje vrchního! Já odcházím! Já odcházím!
![]()
Teda už jsem slyšel, že z hotelu vyhodili ožralého hosta, ale aby vyhodili pana hoteliéra? ![]()
Je to situace vskutku pozoruhodna. Jako by tu admin dostal ban.
Zakladatelko, chápu, že švagrovou nesnášíš a asi bys byla ráda, kdyby se rozešli, ale jednou jsou rodina a mají spolu děti, takže to musí nějak řešit. Bratr si musí s manželkou v klidu sednou a vyříkat si to. Nebo zkuste navrhnout nějakou partnerskou poradnu. Chápu, že on je takový neřešící typ, ale jsou situace, kdy se musí přemoci a něco dělat. On jako 2 týdny neviděl děti?
Mamámek, co nasává
pardon, ale to je fakt terno! Se divíte, že si vybral ženu, co ho diriguje, když ho celý jeho život řídí maminka?
A prachy propil, ne? ![]()
Příspěvek upraven 17.10.17 v 10:36
@Tunrida píše:A o nějakým společným psychologovi jste nepřemýšleli?
To je vtipný
. Dvě se spolu hádaj, u koho bude chlapeček spinkat, třetí počítá baráky a chlapeček sedí u televize s maminkou
Pivečko mu maminka k televizce taky koupí? No jestli jo, asi se mu domů chtít nebude, když ženuška domina mu ho nekoupí
A proč vlastně chlapeček nemá peníze? V posledních 14 dnech snad chodila výplata. Jo nebo ona mu vlastně možná teprve dojde
A co že si švagrovka domina uvědomila, že je to s 2 dětmi je finančně náročný, když chlapeček nemá peníze? Tím jí asi moc nepomůže, ne?
Tak nějak
![]()
@jita22 píše:
Ted hned at to rekne, ze jo? Je potreba to vedet, protoze hrozna svagrova zustala sama s jeho detma v baraku a buhvi co tam dela! Jezis, aby zakladatelce ten barak mezitim nekdo neukousnul.
Je potřeba vědět co bratr chce podniknout a ano za mě by to bylo kvůli baráku. Já bych třeba nepotřebovala mít přesně na den řečeno, že bratr to vyřeší tak a tak, ale chtěla bych vědět, že třeba v horizontu týdne bude vědět co a jak by chctěl a jak by si to představoval.
A to je přesně ono, vůbec se do toho neplést. Brácha má dvě děti, tak by to měl švihat jít domů vyřešit a né sedět u mámy. A to by si i máma měla uvědomit. Manželka asi chtěla aby si to uvědomil a moc ji to nevyšlo a to i díky vám.
@elen-ka píše:
Je potřeba vědět co bratr chce podniknout a ano za mě by to bylo kvůli baráku. Já bych třeba nepotřebovala mít přesně na den řečeno, že bratr to vyřeší tak a tak, ale chtěla bych vědět, že třeba v horizontu týdne bude vědět co a jak by chctěl a jak by si to představoval.
No jo, ale tomu bude muset asi vypnout televizi ![]()
@Regina Hero píše:
nebo spíš švagrová doufala, že se brácha chytne za hlavu a přestane blbnout a pít a dojde mu, co by měl napravit? Ale jemu se spíš zalíbilo doma u maminky, kde nic nemusí a má klid?
Přesně tohle si myslím, že švagrová domina chtěla, aby se nad sebou zamyslel. Jí nedochází, že svým chováním zhoršuje to co se jí nelíbí. Jemu nedochází, že je ňouma a měl by jednat jako chlap, raději chlastá. Ona to chtěla extrémem vyřešit, ať se zamyslí, on se z pohodlnosti zašil k mamince, kde jsou všichni proti ní.
Takže jsou stále v patové situaci.
@Tunrida píše:
No jo, ale tomu bude muset asi vypnout televizi
Jo to jo. ![]()
@SlecnaSally píše:
A to je přesně ono, vůbec se do toho neplést. Brácha má dvě děti, tak by to měl švihat jít domů vyřešit a né sedět u mámy. A to by si i máma měla uvědomit. Manželka asi chtěla aby si to uvědomil a moc ji to nevyšlo a to i díky vám.
mámě se nedivím, cítí se uražená. Barák je po jejích rodičích a hodně se na něm nadřeli ještě s tátou. A švagrovku vždycky vychvalovala až do nebe.
Ale máte pravdu, že nemůže sedět u mamky do nekonečna. Měl by se vrátit domů a řešit krizi.
Varovala jsem mamku, aby mu nevěřila ve věci peněz. Já nějak nevěřím, že by přestal pít ze dne na den.