Bratra vyhodila manželka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9880
16.10.17 22:51

Nečetla jsem všechno.. Protože jsme měli alkoholika v rodině, tak radím nemíchat se..
On vždycky bude pro rodinu ten chudák, ale většinou ta rodina nezná celou pravdu, jenom takovou co chce slyšet.. Možná je to i tak, že se na tom domluvili.. Třeba řekla, že od něj odejde a on nechtěl, radši odešel on.. Jeden známý to tak udělal.. Pohádali se, a řekl, že půjde radši on.. Ne sice do auta, ale stejně si myslím, že je to mezi nima takové dočasné a pak to budou řešit..
A ten barák. Mě spíš přijde divné, že to někdo řeší.. Pokud je u vás v ordině xx let, je součástí vaší rodiny, má tam vaše děti- co jsou součásti rodiny, tak nechápu, co řešítě.. :nevim: Kdyby si tam pozvala milence tak to pochopím, ale toto je situace, kdy oni mezi sebou něco řeší a takto to teď mají..
Jako nedovedu si představit, přijít a vyhazovat ji, tím byste mu fakt pomohly, pokud chce vztah zahranit.. :nevim:
Toto stejné měl můj známý, a nakonec ta potvora manželka za něho platila dluhy kde mohla, protože si napujčoval.. a rodina jenom pak čučela..
Bez bratra bych nic nepodnikala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
686
16.10.17 23:09

Nečetla jsem diskusi, takže se vyjádřím jen k dotazu zakladatelky a radím - za žádnou cenu se jim do toho nepleť!!! Jejich život není tvoje věc. Zatím se ještě nerozvádí a o majetek se netahají (až by k tomu došlo, tak se majetkové poměry jistě vyřeší a bratrově manželce nezůstane dům, který jí nepatří, takže o svůj majetek nepřijdete, to se neboj) a jak se jim začneš míchat do jejich sporu, způsobíš víc škody než užitku. Do toho, proč ona ho vyhodila, co si udělali a co tomu předcházelo, ti také nic není, je to jejich vztah. Pokud se spolu takto chytli, že došlo na vyhazovy z domácnosti, tak mají sami co dělat se sebou a jakmile se jim do toho začnou plést lidi zvenčí, můžou nadělat nenapravitelné škody (brácha se dostane do dvojího ohně a místo toho, aby měl čas a myšlenky na vyřešení sporu s manželkou, tak bude muset řešit tebe a tvoje invektivy). Představ si, že se spolu příšerně pohádali třega kvůli nějaké nevěře, ale až jim vychladnou hlavy, tak se třeba domluví a udobří a dají to znovu dohromady a budou mít rodinu v klidu. Ale jak ty začneš útočit na švagrovou, tak on bude muset nějak reagovat a buď si to s manželkou totálně rozhasí (to, když se přidá na tvou stranu) a šance na udobření budou definitivně v čudu, nebo si to rozhasí s tebou, potažmo s mamkou (to, když ti řekne, že ti do toho nic není, ať to neřešíš a pohádáte se spolu) a k jednomu problému v rodině bude mít milion dalších. V každém případě všechno jenom vyhrotíš a zhoršíš. Drž se zpátky a nech bráchu žít jeho život!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11329
17.10.17 06:17

@zzpet je v tom bratruv alkoholismus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41433
17.10.17 06:36
@Netopirek píše:
@Keyllah tak odkoupit to může bratr, matka nebo klidně i švagrová. Jde o to, že se situace neřeší a nechává se vyhnít. To se bude čekat jak dlouho? Takže buď ať se bratr rozhodne co a začne něco dělat. Nebo udá plán do budoucna. Ale to, že to nebudu řešit není řešení

Nechávají to vyhnít po pár dnech? :-)) mimochodem jak ty víš, že už to nemají vyřešené? Evidentně jde o dědění po otci, matka se zakladatelkou bydlí jinde, takže v rámci dědického řízení souhlasily, aby tam jeden z majitelů s rodinou žil. Ale tak samo, ať zakladatelka zaběhne za advokátek a zažaluje zbývající majitele o vypořádání nemovitosti a zaplatí tučný poplatek. Matka jako většinový vlastník s tím problém nemá, ani její syn. Už vidím ten zářný úspěch dcery, která má 1/4 nemovitosti!! A určitě je může z fleku všechny vyplatit :palec: hamty, hamty jaképak ohledy na děti vlastní krve, co na tom, že mají tatínka alkoholika a hrozí rozvod, šupem bych je být zakladatelkou vystěhovala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41433
17.10.17 06:40
@Regina Hero píše:
evidentně všichni zúčastnění to ani dřív řešit nechtěli, teda kromě Netopirka a Emimina, kteří by to nejraději vyřešili ještě dřív, než se bratr zakladatelky vůbec oženil a hned by napálili nájem i jejich dětem…
Mimochodem, ty víš, jestli to bratr zakladatelky se svou ženou nijak neřeší? To, že to neví zakladatelka, ještě nemusí vůbec nic znamenat… a mám za to, že řešit to má právě on se svou manželkou a ostatním do toho jaksi nic není…

Nestačím se divit…proč řešit alkoholismus bratra, nebo fakt, že se synovcům může rozpadnout rodina a hrozí rozvod…nejdůležitější je okamžitě vyšoupnout švagrovou i s dětmi z baráku nebo jim napařit nájemné. Ideální varianta, pokud to manželství rozvrátit úplně. A určitě to potěší i maminku zakladatelky, která s tím problém nikdy neměla a nemá…to bude super atmoška na Vánoce, ale hlavně že se tam švagrová nebude roztahovat na té její 1/4, mohla by to nějak znehodnotit :-))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
17.10.17 08:05

@Tunrida tady nejde o vyřešení, ale o tom něco dělat. Ale bratr zakladatelky nic nedělá. Já bych řekla, že je to tak cca týden. Pokud by o rodinu stál, tak už má být sprosítkem u manželky. A snažit se sní domluvit.
Nejde o to, že to není vyřešený, ale že to nikdo neřeší. Nechat to vyhnít nepomůže. Švagrová se sama od sebe neuklidní je proto, že uplyne nějaký čas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
17.10.17 08:08
@Netopirek píše:
@Tunrida tady nejde o vyřešení, ale o tom něco dělat. Ale bratr zakladatelky nic nedělá. Já bych řekla, že je to tak cca týden. Pokud by o rodinu stál, tak už má být sprosítkem u manželky. A snažit se sní domluvit.
Nejde o to, že to není vyřešený, ale že to nikdo neřeší. Nechat to vyhnít nepomůže. Švagrová se sama od sebe neuklidní je proto, že uplyne nějaký čas

A to ty víš, že nic nedělá? To nemůže vědět ani zakladatelka. Pokud mu teda nestojí furt za p. delí.

• Citovat
  • Upravit
9371
17.10.17 08:47

O jejich problemu jsem psal, ze je rozhodne jejich vec. Do toho podle me nikdo jiny nema pravo zasahovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3441
17.10.17 08:58

Nepletla bych se do toho za předpokladu, že to není trvalý stav. Pokud má, chlapec, máslo na hlavě, a ona ho vyhodila…S tím, že ho zase vezme zpátky, až se oba uklidní a vysvětlí si to. Pokud by to ale brala jako definitivní řešení, pak už bych se do toho pletla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.10.17 09:09

Trvá to už 2 týdny. Týden spal v autě. A nedělá nic určitě, dojde z práce a veškerý čas tráví s mámou u televize, nebo jde s ní nakoupit. Navíc je zcela bez peněz.
Nemusela jsem nic, už se švagrovka stačila pohádat s naší mámou, protože k ní včera přišla a chtěla, aby máma vyhodila bráchu zpět k ní. :roll: 8o Máma na ní pěkně vyskočila, že takhle teda ne. :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
29350
17.10.17 09:13
@Anonymní píše:
Trvá to už 2 týdny. Týden spal v autě. A nedělá nic určitě, dojde z práce a veškerý čas tráví s mámou u televize, nebo jde s ní nakoupit. Navíc je zcela bez peněz.
Nemusela jsem nic, už se švagrovka stačila pohádat s naší mámou, protože k ní včera přišla a chtěla, aby máma vyhodila bráchu zpět k ní. :roll: 8o Máma na ní pěkně vyskočila, že takhle teda ne. :pocitac:

takže máma si chce bráchu nechat u sebe, ty chceš dostat švagrovou z domu… no, a bráchovi to teda vyhovuje a je mu to šumák… má u mámy jídlo, teplo a televizi… no, už se moc nedivím, že ho manželka kvůli něčemu vyhodila, ale stejně by si to měli vyřešit oni dva… ale zaujalo mě, jak si to teda představuje vaše máma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
17.10.17 09:13
@Anonymní píše:
Nemusela jsem nic, už se švagrovka stačila pohádat s naší mámou, protože k ní včera přišla a chtěla, aby máma vyhodila bráchu zpět k ní. :roll: 8o Máma na ní pěkně vyskočila, že takhle teda ne. :pocitac:

No a co tedy svagrovka, rysuje se nejake reseni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
17.10.17 09:16
@Tunrida píše:
A to ty víš, že nic nedělá? To nemůže vědět ani zakladatelka. Pokud mu teda nestojí furt za p. delí.

beru to z toho, že zakladatelka psala, že bratr to nechává vyhnít. To je něco co bych řešila, ne se švagrvou, ale s bratrem.
Zakladatelka souhlasila, že bratr s rodinou budou v tom domě žít za určitých podmínek. Ty se teď změnili. Jestliže švagrová ho vyhodila, tak bych řekla, že už ho měla dost a řešit to nechce. Já si nemyslím, že by bratr zakladatelky byl nějaký chudáček, to spíš b. b. Ale když on i jeho žena souhlasili s tím, že budou žít v domě který není jejich. Museli oba počítat, že se ostatní spolumajitelé budou zajímat o to, co se s nemovitostí děje. Tak to prostě je. Pokud by byl dům jen jejich nebo jeho, jeho a matky. Tak by to zakladatelce mělo být úplně u zádele. Ale takhle je to i její věc.
Jestliže švagrové dům nepatří, tak měla zbalit sebe a děti a jít třeba k rodičům. Ale ne vyhodit majitele domu. Obvzlášť když ví, že jeden ze spolumajitelů ji nesnáší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.10.17 09:18
@Emimin7 píše:
No a co tedy svagrovka, rysuje se nejake reseni?
švagrovka si asi uvědomila, že to s 2 dětma není taková pohoda, hlavně finanční.
Bráchovi se to asi líbí :zed:,on byl takovej mamánek, co rodiče řekli, tak dělal a pak poslouchal švagrovku. Máma je ráda, že má společnost :zed:
  • Citovat
  • Upravit
9371
17.10.17 09:22
@Anonymní píše: švagrovka si asi uvědomila, že to s 2 dětma není taková pohoda, hlavně finanční.
Bráchovi se to asi líbí :zed:,on byl takovej mamánek, co rodiče řekli, tak dělal a pak poslouchal švagrovku. Máma je ráda, že má společnost :zed:

Ale jestli pri te hadce zaznelo, co je v planu dal. Nezni to jako by ho chtela zpet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová