Brečí, mrčí celou noc a nespí :(

1322
8.4.11 10:48

Brečí, mrčí celou noc a nespí :(

Prosím o radu, jsem už opravdu bezradná. Malý má bude mít v pondělí 6 týdnů a pořád mi brečí, mrčí, rozčiluje se a hlavně v noci. Od půlnoci až do teď ho jen nosím, krmím a on zuří a dívá se, nechce vůbec spát. Za celou noc naspí max.dvě hod.ale to pořád něco bručí, křičí ze spaní. Já jsem už na dně, ruce mě bolí, nemůžu se ani najíst a nechci ho nechat brečet, teď se mu udělala pupeční kýla, tak nevím, jestli i z toho brečení :( Je narozený o měsíc dříve a doufala jsem, že to přejde nebo jestli to přejde třeba až za měsíc, fakt netuším. S kojením je taky boj, pořád u toho spí, takže nic moc nevysaje nebo kojíme hodinu a to ho pak zase nosím hodinu, no katastrofa!!! Spí snad jen u prsu :pocitac: Jsem už zoufalá, poradíte mi něco, prosím? Teď jsem ho dala spát, ale už je zase vzhůru, fakt nechápu :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14771
8.4.11 10:52

Ahojki,neboj,upraví se to.třeba je teď v růstovém spurtu :wink: ten bývá okolo třetího a pak okolo šestého týdne :wink: takže přikládej k prsu,bylo by i fajn kdyby ti přes den někdo aspoň na hoďku dvě pohlídal,mamča,tchýně,manžel,kdokoliv,abys mohla dospat ten deficit,v klidu se najíst.
ještě mě napadlo koliky,to je taky možné že ho zlobí bříško

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14771
8.4.11 10:56

dráždivé potraviny na prdíky vynecháváš určitě,že jo?bublinková voda taky dělá zle.
s tou kýlou by měl být fakt v klidu :cry: ale určo se to spraví.zvládneš třeba ještě bokem něco odstříkat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1322
8.4.11 10:56

Jo bříško ho zlobí to vím, ale že nejvíce v noci??? Kapičky dáváme, ale někdy trochu pomůžou, někdy ne. je to šílené, on snad spí jen v kočárku. Každý říká vydrž bude to lepší, ale já už jsem fakt úplně na dně 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1322
8.4.11 10:58
Ajka a Domi píše:
dráždivé potraviny na prdíky vynecháváš určitě,že jo?bublinková voda taky dělá zle.
s tou kýlou by měl být fakt v klidu :cry: ale určo se to spraví.zvládneš třeba ještě bokem něco odstříkat?

Jo po kojení odstříkám tak 60 ml a když nekojím tak 130 ml někdy. Jenže jak mu dávám přes láhev Medela Calma, tak se teď zas rozčiluje u prsu a nejsem schopná ho usměrnit. A jedna paní říkala, že jak odsávám a dávám dvakrát denně umělé, tak tj konec kojení. Že musím jen přikládat pořád. Ale to jeho spaní u toho… :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14771
8.4.11 10:59

před tím kojením vypij něco teplého,na prso si přilož teplou mokrou žínku,líp se spouští mlíčko,když ti rychleji poteče víc se napapá než usne.v porodce nám ukazovali že jak mimi usíná tak ho malíčkem jakoby pošimrat na líčku bradičce,to ho probere,ale nevím jak nedonošeňátka,já měla dítka v termínu. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14771
8.4.11 11:02

medelu neznám,my měli aventy,třeba někdo písne že je dobrá,ale je ještě malinký,co zkusit třeba přes stříkačku dokrmit,to se musí snažit tahat,máš malíček v jeho pusince a saje -je to stejné nebo hodně podobné jako by tahal z prsu a flaška ho nebude mást-většinou se u flašky tak nenadře jako u prsu a pak ty dítka nechcou a jsou rychle unavení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1322
8.4.11 11:02

Jj já ho šimrám už snad nevím kde :( na chvíli to pomůže ale ne na dlouho. no zkusím to ještě s tím teplým nápojem a žínkou, ale nějak to nestíhám bo on strašně křičí hlady vždycky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1322
8.4.11 11:05
Ajka a Domi píše:
medelu neznám,my měli aventy,třeba někdo písne že je dobrá,ale je ještě malinký,co zkusit třeba přes stříkačku dokrmit,to se musí snažit tahat,máš malíček v jeho pusince a saje -je to stejné nebo hodně podobné jako by tahal z prsu a flaška ho nebude mást-většinou se u flašky tak nenadře jako u prsu a pak ty dítka nechcou a jsou rychle unavení

Já to zkoušela přes hadičku a prst. v lékárně mi řekli, že přes stříkačku to je méně namáhavé. no ale je to stejné. mám strach že ztratí zájem o prso. každý mi říká, ať dávám umělé, ale já prostě nechci, když mléko mám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14771
8.4.11 11:06

tak ho pak dokrm po kojení z prsu tou stříkačkou,víš jak na to?ukazovali vám to?může ho zlobit i to UM,

co máte za kapičky?každé dítko reaguje na jiné
jsou třeba sab simplex,baby calm,pak lefax,probio kapky bio gaia,pak je mast pupík,můžeš cvičit s nožičkama,nahřívat břško a masírovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14771
8.4.11 11:07

UM mu necpi,když tak radši to svoje odstříkané.
a doma máš někoho kdo pomáhá nebo jsi s prckem pořád sama?
musíš se hodit do pohody i ty.pokud budeš ve stresu,bude nevrlé i mimčo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1322
8.4.11 11:11

Jo občas přijde mamka od přítele nebo moje, jenže ty zas vaří a je to k ničemu. kapky jsme zkoušely baby calm ted a lefax ten nepomáhá. probiotické kapky se chystám koupit v polsku máme to pár km ale nevím jestli tam jsou lékárny v sobotu. Přítel je celé dny v práci vrací se až v noci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14771
8.4.11 11:15

ty probio jsou dobré,taky jsem je měla z polska,jsou tam fest levnější,hlavně přenos ve studeném,jinak ti ty mršky pochcípaj :wink: takže třeba tašku s ledovátkem v utěrce :wink:
tak popros mamku at navaří třeba u sebe jak bude vařit pro sebe a jen to přinese třeba další den a u vás at pohlídá prtě,že potřebuješ vypnout aspoň na hodinku po nakrmení :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14771
8.4.11 11:15

jdu dovařit oběd at se to nespálí ještě nakouknu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14771
8.4.11 11:16

jinak zkus to zas s tou stříkačkou nebo hadičkou,flašku můžeš používat až později,až bude vědět že se pije z prsu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí