Brečíte před mužem?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Malinkydablik
25.1.18 11:24

Já bych neřekla, že možnosti jsou jen v Praze.. bydlím na vesnici a možností je spousta. ted jsem se vratila z dvouhodinove prochazky lesem.mala byla na cerstvem vzduchu, koukala po stromech a stihla se i prospat. a ja si paradne protahla telo :dance: udelej si zabavu i z vareni obycejneho obeda. ja varim s laskou a uz se tesim az si na tom partner pochutna az dojde z prace. kdyz ho privitas s usmevem, myslim, ze prehlizena a nedocenena se citit nebudes :hug: a kdyz malicka usne, tak si obcas maluju, ctu, kutím prostě podle nalády… myslím, že tu mám mnohem víc možností než ve městě. a i maličké je tu dobře…ale to už je uhel pohledu, jak si tu materskou kdo zprijemni :) :srdce: kéž si ji ale každá prožíváte nejlíp jak mužete :*

Příspěvek upraven 25.01.18 v 12:42

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.1.18 11:32

@Malinkydablik asi to tak udělám, mám naplánované řizecky, hezky se večer obléknu a budu milá. Je pravda ze je mi u zadku, co si o mne mysli okolí, ale manžel. Když se jim cítím prehlizená viz včera přijel ze sluzebky, já se mezitím se starala o 3 nemocné děti a já sama 39 stupňů, čekala jsem ocenění a ne jen blbě vtípky. A už jsem bouchla. Zkusím jet nanovo:) holky moc díky za podporu :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex