Břeclav - kde nastřelit náušničky?

360
2.1.14 18:52

Břeclav - kde nastřelit naušnicky?

Ahoj holky, mám 6ti týdenní holčičku a mudr. nám řekla, že můžeme dát nausnicky. Cím dřív - tím líp. Ale ona jenom propichuje a my chceme nastřelit. Můžete mi poradit, prosím, kde to v Břeclavi dělají? O zlatnictví na pěšce vím, sama jsem tam kdysi byla, ale s malou bych chtěla jít k MUDR. Nemusí to být přímo Břeclav - klidně i okoli. Předem děkuji za typy a popř. i vase zkusenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7398
2.1.14 19:03

Ahoj. Svagrova byla s malou u Dr. Muchy, nevim, kde vsude ordinuje, ale ona byla ve Velk. Bilovicich. s malou k nemu normalne nechodi, ale on nastreluje i tak.. myslim, ze ji to stalo 200 (ale tim si nejsem 100%jista) a vse ok. Pak ji to tyden na doporuceni Dr. mazala tee tree olejem. Krasne se to zahojilo :palec: kdyz ji to nastrelovali, ani si toho nevsimla, jen se trosku lekla, jak to cvaklo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
2.1.14 19:07
@maslicka001 píše:
Ahoj holky, mám 6ti týdenní holčičku a mudr. nám řekla, že můžeme dát nausnicky. Cím dřív - tím líp. Ale ona jenom propichuje a my chceme nastřelit. Můžete mi poradit, prosím, kde to v Břeclavi dělají? O zlatnictví na pěšce vím, sama jsem tam kdysi byla, ale s malou bych chtěla jít k MUDR. Nemusí to být přímo Břeclav - klidně i okoli. Předem děkuji za typy a popř. i vase zkusenosti.

V Břeclavi se nastřelují naušničky buď ve Zlatnictví na Shopping centru, ale pokud to chceš mít přímo od doktorky, tak nastřeluje naušničky Mudr. Věra Přibáňová na Poliklinice..Stačí se objednat.. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Silwinka87
2.1.14 19:09

http://www.poliklinika.cz/…icti-lekari/

Tady máš na Přibáňovou kontakt..

• Citovat
  • Upravit
2.1.14 19:26

MUDr. Mucha má ordinaci v Moravském Žižkově, Velkých Bílovicích a v Podivíně, každý den je v každé chvilku. Já bych šla jedině k Muchovi.
Jeho stránky: ***

Příspěvek upraven administrátorem 3.1.2014 10:43 - odkaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
2.1.14 19:28
@Šary.Šary píše:
MUDr. Mucha má ordinaci v Moravském Žižkově, Velkých Bílovicích a v Podivíně, každý den je v každé chvilku. Já bych šla jedině k Muchovi.
Jeho stránky: http://www.mudr-mucha.cz/…mucha-zbynek

Přibáňová je to stejné..Taky hledá ty akupunkturní body, jestli myslíš kvůli tomu..

• Citovat
  • Upravit
2.1.14 19:48

Aha, to jsem nevěděla, tak v tom případě Mucha nebo Přibáňová.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
2.1.14 19:50
@Šary.Šary píše:
Aha, to jsem nevěděla, tak v tom případě Mucha nebo Přibáňová.

Oni dělají i stejné věci, co se týče homeopatik a tak..Takže je to jedno..

• Citovat
  • Upravit
15301
2.1.14 20:08
@Silwinka87 píše:
Přibáňová je to stejné..Taky hledá ty akupunkturní body, jestli myslíš kvůli tomu..

jen ona nastřelí až když dítě sedí, co psaly holky na diskuzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
2.1.14 21:55
@monnane píše:
jen ona nastřelí až když dítě sedí, co psaly holky na diskuzi.

Jo? Tak to jsem nevěděla. Já mám kluka, takže s tím zkušenost nemám, jen vím od kamarádek, že nastřeluje.. :think:

• Citovat
  • Upravit
360
2.1.14 22:06

Holky, díky moc za kontakty. Zkusim to obvolat a uvidim. Jde mi právě o to, aby to dotyčný mudr. nastřelovat tak malym miminum. Většinou nastřelují až po 4.měsíci a já bych chtěla už teď. Není to z mé rozmařilosti, ale poradila mi to tak mudr, že čím dřív-tím lip…
Pak se ozvu, až to nějak pořeším…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
2.1.14 22:08
@maslicka001 píše:
Holky, díky moc za kontakty. Zkusim to obvolat a uvidim. Jde mi právě o to, aby to dotyčný mudr. nastřelovat tak malym miminum. Většinou nastřelují až po 4.měsíci a já bych chtěla už teď. Není to z mé rozmařilosti, ale poradila mi to tak mudr, že čím dřív-tím lip…
Pak se ozvu, až to nějak pořeším…

Každopádně budu ráda, když dáš vědět. Já teďka čekám holčičku, tak aspoň budu vědět, co a jak ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure