Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj holky, mám 6ti týdenní holčičku a mudr. nám řekla, že můžeme dát nausnicky. Cím dřív - tím líp. Ale ona jenom propichuje a my chceme nastřelit. Můžete mi poradit, prosím, kde to v Břeclavi dělají? O zlatnictví na pěšce vím, sama jsem tam kdysi byla, ale s malou bych chtěla jít k MUDR. Nemusí to být přímo Břeclav - klidně i okoli. Předem děkuji za typy a popř. i vase zkusenosti.
Ahoj. Svagrova byla s malou u Dr. Muchy, nevim, kde vsude ordinuje, ale ona byla ve Velk. Bilovicich. s malou k nemu normalne nechodi, ale on nastreluje i tak.. myslim, ze ji to stalo 200 (ale tim si nejsem 100%jista) a vse ok. Pak ji to tyden na doporuceni Dr. mazala tee tree olejem. Krasne se to zahojilo
kdyz ji to nastrelovali, ani si toho nevsimla, jen se trosku lekla, jak to cvaklo..
@maslicka001 píše:
Ahoj holky, mám 6ti týdenní holčičku a mudr. nám řekla, že můžeme dát nausnicky. Cím dřív - tím líp. Ale ona jenom propichuje a my chceme nastřelit. Můžete mi poradit, prosím, kde to v Břeclavi dělají? O zlatnictví na pěšce vím, sama jsem tam kdysi byla, ale s malou bych chtěla jít k MUDR. Nemusí to být přímo Břeclav - klidně i okoli. Předem děkuji za typy a popř. i vase zkusenosti.
V Břeclavi se nastřelují naušničky buď ve Zlatnictví na Shopping centru, ale pokud to chceš mít přímo od doktorky, tak nastřeluje naušničky Mudr. Věra Přibáňová na Poliklinice..Stačí se objednat.. ![]()
http://www.poliklinika.cz/…icti-lekari/
Tady máš na Přibáňovou kontakt..
MUDr. Mucha má ordinaci v Moravském Žižkově, Velkých Bílovicích a v Podivíně, každý den je v každé chvilku. Já bych šla jedině k Muchovi.
Jeho stránky: ***
Příspěvek upraven administrátorem 3.1.2014 10:43 - odkaz
@Šary.Šary píše:
MUDr. Mucha má ordinaci v Moravském Žižkově, Velkých Bílovicích a v Podivíně, každý den je v každé chvilku. Já bych šla jedině k Muchovi.
Jeho stránky: http://www.mudr-mucha.cz/…mucha-zbynek
Přibáňová je to stejné..Taky hledá ty akupunkturní body, jestli myslíš kvůli tomu..
Aha, to jsem nevěděla, tak v tom případě Mucha nebo Přibáňová.
@Šary.Šary píše:
Aha, to jsem nevěděla, tak v tom případě Mucha nebo Přibáňová.
Oni dělají i stejné věci, co se týče homeopatik a tak..Takže je to jedno..
@Silwinka87 píše:
Přibáňová je to stejné..Taky hledá ty akupunkturní body, jestli myslíš kvůli tomu..
jen ona nastřelí až když dítě sedí, co psaly holky na diskuzi.
@monnane píše:
jen ona nastřelí až když dítě sedí, co psaly holky na diskuzi.
Jo? Tak to jsem nevěděla. Já mám kluka, takže s tím zkušenost nemám, jen vím od kamarádek, že nastřeluje.. ![]()
Holky, díky moc za kontakty. Zkusim to obvolat a uvidim. Jde mi právě o to, aby to dotyčný mudr. nastřelovat tak malym miminum. Většinou nastřelují až po 4.měsíci a já bych chtěla už teď. Není to z mé rozmařilosti, ale poradila mi to tak mudr, že čím dřív-tím lip…
Pak se ozvu, až to nějak pořeším…
@maslicka001 píše:
Holky, díky moc za kontakty. Zkusim to obvolat a uvidim. Jde mi právě o to, aby to dotyčný mudr. nastřelovat tak malym miminum. Většinou nastřelují až po 4.měsíci a já bych chtěla už teď. Není to z mé rozmařilosti, ale poradila mi to tak mudr, že čím dřív-tím lip…
Pak se ozvu, až to nějak pořeším…
Každopádně budu ráda, když dáš vědět. Já teďka čekám holčičku, tak aspoň budu vědět, co a jak ![]()