Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
já taky myslela že budu mít častěji utz když to minule nedopadlo, ale asi je to o doktorovi, zda udělá navíc či ne
No kdybych to měla sečíst vše dohromady, tak 14 už za těhu jich mám určitě za sebou!!!!!
holky, tak já to slyším poprvé, že máme nějaký limit na UTZ, protože mému dr. kdyby se něco nelíbilo, tak prostě dělá UTZ, to samé v přerově v porodnici…tož vám nevím…
jako já ani nebudu říkat, co jsem byla já za holku, kalila, hulila, dělala bordel…no hrůza, ale jinak makala na zahradě a doma jako šroubek…ale jinak děs běs, úplný opak mojí ségry, ale teď si myslím s mamkou rozumím více, vidí, že je doma uklizeno, o toníka postaráno a hlavně navařeno a napečeno, ségra je hrozně líná a hlavně s manželem mají jedno velké - že musí šetřit a hlavně na dětech a na nic nemají, přitom mají našudleno více než my, to prostě nechápu, ty děti jsou malé jen jednou…
Jani, vykašli se na blbé řeči. Děti budou tvoje a to, že budou dva kluci neznamená, že budou neposlušní. Kdybys měla holčičku, taky by mohla zlobit jako kluk. Hlavní je, že Toník je zdravý a malý Edík bude taky, to je to nejdůležitější na celém světě
. A když pozlobí, aspoň budeš vědět, že je máš
. Každé dítko občas zlobí.
No a k tomu ultrazvuku. Mě už dělali aspoň 10×. Doktorka mi dělá každou poradnu. Zítra jdu taky na kontrolu, takže by měl být i ten velký, i když už je to asi pozdě.Podle průkazky bych měla být 20tt, ale na pohotovosti mi řekli, že už je to 22 tt. Takže zítra se uvidí. Chci si říct i o fotečku
a taky si chci potvrdit pohlaví
.
tak já toho kluka nezapřu, v šest jsem valila halušky se zelím a teď jsem obrala asi šest velikých žeber, chleba, okurky a nealko pivo mňam mňam…kdyby mi dal někdo teď čokoládu tak ![]()
Megg píše:
já taky myslela že budu mít častěji utz když to minule nedopadlo, ale asi je to o doktorovi, zda udělá navíc či ne
Asi to bude o doktorovi, měla jsem stejný problém. Změnila jsem dr. a musím říct, že je úplně super, protože UZV mám opravdu každou poradnu. Když přijdu i mimo termín, taky mi ho dělá. Možná proto, že to minule nedopadlo.
TAK A TEĎ NA NOVĚ, ŘEŠÍ TY ŠKRTY, TAKŽE STEJNĚ NIKDO NIC NEVÍ, PROTOŽE SE TRADIČNĚ DOHADUJÍ, TOŽ UVIDÍME, CO TO PORODNÉ…
j.s. píše:
tak já toho kluka nezapřu, v šest jsem valila halušky se zelím a teď jsem obrala asi šest velikých žeber, chleba, okurky a nealko pivo mňam mňam…kdyby mi dal někdo teď čokoládu tak
chro chro cro chro
![]()
tak já budu mít utz zítra 20tt a pak v 32tt a víc prý ne, ale už mimčo dost cítím tak jsem v poho, a kdyby tak si to zaplatim ale nervovat už se nebudu.