Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9214
26.10.10 19:29

Diando odkud jsi z Ostravy? pokud to nevadí, že se ptám… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6398
26.10.10 19:30

J,j,z Ostravy,nedaleko centra směrem na Přívoz :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2320
26.10.10 19:30

já taky myslela že budu mít častěji utz když to minule nedopadlo, ale asi je to o doktorovi, zda udělá navíc či ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
26.10.10 19:32

No kdybych to měla sečíst vše dohromady, tak 14 už za těhu jich mám určitě za sebou!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
26.10.10 19:32

holky, tak já to slyším poprvé, že máme nějaký limit na UTZ, protože mému dr. kdyby se něco nelíbilo, tak prostě dělá UTZ, to samé v přerově v porodnici…tož vám nevím…
jako já ani nebudu říkat, co jsem byla já za holku, kalila, hulila, dělala bordel…no hrůza, ale jinak makala na zahradě a doma jako šroubek…ale jinak děs běs, úplný opak mojí ségry, ale teď si myslím s mamkou rozumím více, vidí, že je doma uklizeno, o toníka postaráno a hlavně navařeno a napečeno, ségra je hrozně líná a hlavně s manželem mají jedno velké - že musí šetřit a hlavně na dětech a na nic nemají, přitom mají našudleno více než my, to prostě nechápu, ty děti jsou malé jen jednou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2503
26.10.10 19:34

Jani, vykašli se na blbé řeči. Děti budou tvoje a to, že budou dva kluci neznamená, že budou neposlušní. Kdybys měla holčičku, taky by mohla zlobit jako kluk. Hlavní je, že Toník je zdravý a malý Edík bude taky, to je to nejdůležitější na celém světě :-). A když pozlobí, aspoň budeš vědět, že je máš :-). Každé dítko občas zlobí.

No a k tomu ultrazvuku. Mě už dělali aspoň 10×. Doktorka mi dělá každou poradnu. Zítra jdu taky na kontrolu, takže by měl být i ten velký, i když už je to asi pozdě.Podle průkazky bych měla být 20tt, ale na pohotovosti mi řekli, že už je to 22 tt. Takže zítra se uvidí. Chci si říct i o fotečku :-) a taky si chci potvrdit pohlaví :-) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
26.10.10 19:34

tak já toho kluka nezapřu, v šest jsem valila halušky se zelím a teď jsem obrala asi šest velikých žeber, chleba, okurky a nealko pivo mňam mňam…kdyby mi dal někdo teď čokoládu tak :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
26.10.10 19:36

HOLKY A CO TY BŘÍŠKA ??? MNO??? :cert: :cert: :cert: DAREBAČKY :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2503
26.10.10 19:36
Megg píše:
já taky myslela že budu mít častěji utz když to minule nedopadlo, ale asi je to o doktorovi, zda udělá navíc či ne

Asi to bude o doktorovi, měla jsem stejný problém. Změnila jsem dr. a musím říct, že je úplně super, protože UZV mám opravdu každou poradnu. Když přijdu i mimo termín, taky mi ho dělá. Možná proto, že to minule nedopadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
26.10.10 19:37

TAK A TEĎ NA NOVĚ, ŘEŠÍ TY ŠKRTY, TAKŽE STEJNĚ NIKDO NIC NEVÍ, PROTOŽE SE TRADIČNĚ DOHADUJÍ, TOŽ UVIDÍME, CO TO PORODNÉ…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
26.10.10 19:37
j.s. píše:
tak já toho kluka nezapřu, v šest jsem valila halušky se zelím a teď jsem obrala asi šest velikých žeber, chleba, okurky a nealko pivo mňam mňam…kdyby mi dal někdo teď čokoládu tak :poblion:

chro chro cro chro :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
26.10.10 19:39

NO JÓ, MĚ ŽÁDNÁ SVAJBA NEČEKÁ :huban: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2320
26.10.10 19:39

tak já budu mít utz zítra 20tt a pak v 32tt a víc prý ne, ale už mimčo dost cítím tak jsem v poho, a kdyby tak si to zaplatim ale nervovat už se nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
26.10.10 19:40

tak ještě půjdeš na srdíčko ne? a tam prďoška uvidíš :dance: :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2320
26.10.10 19:42

na jaké srdíčko ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie