Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
j.s. píše:
MEKELKO MĚ MRKL NA CHLOPNĚ NA VELIKOST A NA PRAVIDELNOST RYTMU A ŠLA JSEM, TRVALO TO ASI DESET MINUT, A DĚLAJÍ MI TO V PŘEROVA U DR BLAŠTÍKA A TEĎ BYCH TAM MĚLA JÍT, ALE NEMÁM SE TAM JAK DOSTAT…VLAKEM JE TO NA PALICI, TAK SNAD MĚ TAM HODÍ NĚKDO V ÚTERÝ, PROTOŽE TO JE MOJE POSLEDNÍ ŠANCE
Snad se někdo najde, kdo Tě tam zaveze, ne? Byla by škoda tam nejít. Vlakem bych teda taky nejela
.
Možná zase záleží na doktorovi. Kámoška na tom byla v Ostravě a právě říkala, že jí ukázal i ostatní orgány. V Opavě Ti taky ukáží to srdíčko a víc nic.
jéééééééééé to já vlaky miluju.............
já jsem taky průvodčí, ale krom školy jsem nikdy nejezdila.........jen na praxi.Intercity do Prahy nádhera super a mohla bych se vlaskem vozit pořád ![]()
Jani sladké sny a hlavně klíííd.
No s těmi UTZ to je asi jak kde…jak který doktor.
Jak já bya teď na ten UTZ tak mi dělal normální, vše oměřil, poslecl i srdíčko a pak kousek u ten 3D UTZ ![]()
Kurde já si jd dát spršku a vy tu toho zas popíšete
![]()
Nee, šla jsme tam hned po ulici, jen sprčka, zoubky, napazat bříčko, udělat mužíčkovi svačinku, ohřát večeři a byla jsem tu
![]()
No ono to tady jede vždy jak tu nejsem a jak jsem tak spijou, či vycházkujou a nevím co
![]()
já vylezla z vany, namazala a poslechla mimíska srdíčko a cpu se hroz. vínem
Holky já jdu ležet a ledovat telku, tak se opatrujte
![]()
A zítra ráno zdar
Budu muset zas volaaat ![]()
kacafazolka píše:
já chci taky víno hroznovééééééééééé![]()
![]()
![]()
otevři pusu třeba se trefím ![]()