Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7485
27.10.10 08:41

marti já dnes dělám špenát :wink: Ať jsme zdraví :mrgreen:  :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
27.10.10 08:44
Peťka1 píše:
tej to jsem též zkusila a víš co mi na to řekl že klidně. On je na takové věci pomalý on do nich musí jakoby dozrát. Ale snad po druhém už mu to konečně docvakne úplně a bude svatba

Peti já jsem asi jiný člověk, mě by to mrzelo a řekla bych mu to na rovinu :nevim: Jste spolu doooost dlouho. Můj mě požádal o uku když jsme spolu bydleli taky asi půl roku…máme na půl hypotéku spolu, takže i tak máme spolu závazek :mrgreen: A brali jsme se cca po 4 letech. A více méně nás svatba nestála nic, měli jsme jen obřad a kdo chtěl mohl přijít :wink: A to co nám lidi dali pokrylo náklady na šaty, prstýnky, koláče a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
27.10.10 08:46

Dobré ránko, peti, u Vás je to stejně jenom papír a jméno… nehroť to, ono to příjde samo............
já jsem ráda, že jsem byla ráno na WC, protože já byla včera tak nasraná a nažraná,že bych ráno fakt už asi pukla.........bleee :oops: :oops: :oops: to je tím, že tu mluvíte o tom, že moc nejíte…můj mozek se polekal asi, že bych to mohla začít praktikovat i doma :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
27.10.10 08:53

jj nehrotím to a máš pravdu že u nás to je jen o papíře a o jméně. Já dnes dělám zapečené brambory s mletým masem. Včera mimuško se tak vrtělo že jsem až nechápala tam snad cvičilo aerobik a dneska jsem vstávala s pocitem že je to lukášek. No a s tím jídlem já se cpu furt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
27.10.10 08:57

Já se tedy jídlo teď snažím omezovat, jsem si zvykla jíst porce…nemám žádný pohyb, tedy o hoooodně míň než jsem mívala a kila jdou šíleně nahoru!! Ale budou Vánoce a já to stejně nevydržím :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2320
27.10.10 08:57

dobré ráno,
jsem dnes vstala a neuvěřitelně mně bolí hlava. Manžel večer nalíčil past na tchoře (zabil nám dvě slípky) a do rána se chytil kocour, tak už je doma a vyhřívá se.
Jdu udělat kafíčko a jabl. koláč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
27.10.10 09:00

já si dala caro a jablkový koláč, ale směje se na mě pivo, tak mám na něj chuť, ale svoje nealko jsem vypila včera a alko takhle po ránu, to bych byla divná, ne??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Peti, já už bych se nevdávala............nene…ani ránu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
27.10.10 09:01

Megg jak velkou máš zahrádku??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
27.10.10 09:02
Tejchi píše:
marti já dnes dělám špenát :wink: Ať jsme zdraví :mrgreen: :mrgreen:

Tej, taky ho mame moc radi, ale jelikoz ho mame radi s bramborama a ty jsme meli vcera, tak musi byt zmena, ale taky ho musim zas udelat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
27.10.10 09:04

Jéé to já bych se teda znova vdávala, obřad bych vynechala, nebo už jen se svědkama, bo ti lidi tam byla otrava. Ale to focení bych si znova zopakovala, to byla sranda :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
27.10.10 09:05

já nevařím, budou zbytky, možná toníkovi kaši…ale jinak níííííííííííííííííííc :lol: svítí slunko, takže se jde ven :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
27.10.10 09:05

teji to focení si užíval manžel a já trpěla,…fakt  :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
27.10.10 09:06

Marti my taky měli včera brambor, ale mě je to jedno, mám ráda i brambory :mrgreen: :mrgreen: Já mám ráda rýži i těstoviny, vše, ale můj jí rýži každý den v páci, protože korejské jídlo je tam jediné z kterého se člověk nají, tak by mu pak doma z rýže hrabalo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2320
27.10.10 09:07
Tejchi píše:
Megg jak velkou máš zahrádku??

asi 1000m2, ale pokračuje strejdy parcela a ta má asi 1400m2, dříve byl v okolí sad a trochu jako les - řídší, než to vše zastavěli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
27.10.10 09:12
j.s. píše:
teji to focení si užíval manžel a já trpěla,…fakt :cert:

Fakt, my měli skvělého fotografa a byla to sranda, já dělala hloupé pózy ze srandy a ten lump tvše cvakal :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí