Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Peťka1 píše:
tej to jsem též zkusila a víš co mi na to řekl že klidně. On je na takové věci pomalý on do nich musí jakoby dozrát. Ale snad po druhém už mu to konečně docvakne úplně a bude svatba
Peti já jsem asi jiný člověk, mě by to mrzelo a řekla bych mu to na rovinu
Jste spolu doooost dlouho. Můj mě požádal o uku když jsme spolu bydleli taky asi půl roku…máme na půl hypotéku spolu, takže i tak máme spolu závazek
A brali jsme se cca po 4 letech. A více méně nás svatba nestála nic, měli jsme jen obřad a kdo chtěl mohl přijít
A to co nám lidi dali pokrylo náklady na šaty, prstýnky, koláče a tak.
Dobré ránko, peti, u Vás je to stejně jenom papír a jméno… nehroť to, ono to příjde samo............
já jsem ráda, že jsem byla ráno na WC, protože já byla včera tak nasraná a nažraná,že bych ráno fakt už asi pukla.........bleee
to je tím, že tu mluvíte o tom, že moc nejíte…můj mozek se polekal asi, že bych to mohla začít praktikovat i doma
![]()
jj nehrotím to a máš pravdu že u nás to je jen o papíře a o jméně. Já dnes dělám zapečené brambory s mletým masem. Včera mimuško se tak vrtělo že jsem až nechápala tam snad cvičilo aerobik a dneska jsem vstávala s pocitem že je to lukášek. No a s tím jídlem já se cpu furt
Já se tedy jídlo teď snažím omezovat, jsem si zvykla jíst porce…nemám žádný pohyb, tedy o hoooodně míň než jsem mívala a kila jdou šíleně nahoru!! Ale budou Vánoce a já to stejně nevydržím
![]()
dobré ráno,
jsem dnes vstala a neuvěřitelně mně bolí hlava. Manžel večer nalíčil past na tchoře (zabil nám dvě slípky) a do rána se chytil kocour, tak už je doma a vyhřívá se.
Jdu udělat kafíčko a jabl. koláč.
já si dala caro a jablkový koláč, ale směje se na mě pivo, tak mám na něj chuť, ale svoje nealko jsem vypila včera a alko takhle po ránu, to bych byla divná, ne???
![]()
Peti, já už bych se nevdávala............nene…ani ránu…
Tejchi píše:
marti já dnes dělám špenátAť jsme zdraví
![]()
Tej, taky ho mame moc radi, ale jelikoz ho mame radi s bramborama a ty jsme meli vcera, tak musi byt zmena, ale taky ho musim zas udelat.
Jéé to já bych se teda znova vdávala, obřad bych vynechala, nebo už jen se svědkama, bo ti lidi tam byla otrava. Ale to focení bych si znova zopakovala, to byla sranda
![]()
já nevařím, budou zbytky, možná toníkovi kaši…ale jinak níííííííííííííííííííc
svítí slunko, takže se jde ven ![]()
Marti my taky měli včera brambor, ale mě je to jedno, mám ráda i brambory
Já mám ráda rýži i těstoviny, vše, ale můj jí rýži každý den v páci, protože korejské jídlo je tam jediné z kterého se člověk nají, tak by mu pak doma z rýže hrabalo ![]()
Tejchi píše:
Megg jak velkou máš zahrádku??
asi 1000m2, ale pokračuje strejdy parcela a ta má asi 1400m2, dříve byl v okolí sad a trochu jako les - řídší, než to vše zastavěli.
j.s. píše:
teji to focení si užíval manžel a já trpěla,…fakt
Fakt, my měli skvělého fotografa a byla to sranda, já dělala hloupé pózy ze srandy a ten lump tvše cvakal
![]()