Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Marti taky jsem se nadlábla, bramborky, špenát a volí oko
Mňam…chvíli spočku a pak pujdu ven
Je tam dnes hezky, tak toho musím využít a je tam i mužík, tak mu pomůžu v garáži
![]()
peti ty jsi moje asi vzorná kopie ![]()
co myslíte, já jsem uklidila celý byt a jdu se mrknout na siko a vybírat pomalu wc a koupelny
ale mám nízký rrozpočet, tak se moc nerozšoupnu......... odpo se jdu projíta musím si pak někde jít skočit koupit pohodlnou podprdu, všechny jsou malé a těsné ![]()
Jj tak tu podprdu též potřebuju doma chodím bez a jak někde jdu tak tu co mám tak jsem z ní na nervy jelikož mi to všude utíká. Já už mám konečně vše hotové a ten prďola zas ještě nespí. Já jedu odpo zase sama bez malého do OV, jdu se kouknout s tchýni do Ikey
Jani s těmi podprdami mám taky kapek problém…koupím jednu novou u ťamiků a pak pořádnou kojící ![]()
Jako mě to uklízení někdy neba, jako koupelnu a wc třeba vytřu co týden, jsou tam vlasy a prach, ale jinak chodba jsou kachle a uprostřed koberec, obyvák koberea a kuchyň i ložnice koberec, to jak je třeba vysaju. A v předsíni, je spojená s chodbou semrasí, tam tak co 2-3 den vysávám a přejedu i obyvák a kuchyň. V obyváku často jíme a jsou tam drobky a v kuchyni taky. Jinak jako fakt nepindluju. Okna jednou za rok, tady se nepráší nic, takže j to v klidu. Loni jsem nestíhala a teď jsem těhu, takže dvakrát mi to nevyšlo, a co
Se nezblázním ![]()
Peťka1 píše:
Jj tak tu podprdu též potřebuju doma chodím bez a jak někde jdu tak tu co mám tak jsem z ní na nervy jelikož mi to všude utíká. Já už mám konečně vše hotové a ten prďola zas ještě nespí. Já jedu odpo zase sama bez malého do OV, jdu se kouknout s tchýni do Ikey
Peti jak já ti závidím
Ikea, tam jsem nebyla minimálně dva roky, bo jak tam vlezu tak peníze jen lítají a to je hezké a to taky, a to stojí málo a plno sice ne drahých serepetiček
Ale chstám se po novém roce, malé tam chci koupit takové ty plstové boxy v dřevěné konstrukci na hračky, no možná to nechám na později ![]()
teji já chci být taky jako ty, ty jo, aby mi to bylo jedno, ale když je bordel, já jsem nervózní........ ¨jojo, do ikei se taky chystáme, koupit v lendu malému postel…a já se mrknu na návrh kuchyně, tam výjde nejlevněji…
Tak zpátky z UTZ pan doktor moc milej vše je v pořádku, a to nejdůležitější na závěr, má to buchtu.
![]()
Magg elká gratulace ke slečně
![]()
Jani jako já jak si vzpomenu na mojí matku, v životě na nás neměla čas, nehrála si s náma, jen otravolala s tím co musí a tak a v pudertě nás nutila furt uklízet ne!!! Fakt nechci být aková semetrika a někoho furt otravovat!!! ![]()
přikládám fotečku, když nebudete vědět popíšu, jinak váhu ani míry mi neřekl a já byla tak vyplesklá že si na nic nevzpomenu, placenta je na zadní stěně, aspoň něco vim.
jÁ PRÁVĚ OTRAVUJU JENOM MUŽE, NESNÁŠÍM HO, ZA TO JAKÝ DĚLÁ POŘÁD BORDEL !!!
MEGG FOTEČKA JE KRÁSNÁ A ROZUMÍM JÍ
VY MĚ HOLKY ALE MASÍRUJETE S TĚMA HOLKAMA ![]()
já tomu pořád nevěřím, myslella jsem že budu mít jenom kluky, protože dva krát za sebou kluk a teď holka? Ale ptala jsem se dr. jestli je to určitě holka a on: no má buchtu tak pokud tam už nic nedoroste… ![]()
jsem nějak mimo
Megg krásá ![]()
Jan já nechce ani ho otravovat, jako jednou za měsíc možná už chytnu raply a řeknu mu, jinak si s klidem jeho borde posbírám a odnesu mu to do garáže, tma mu to hodím a ať si to uklidí, tam mi jeho bordel nevadí ![]()
Megg píše:
já tomu pořád nevěřím, myslella jsem že budu mít jenom kluky, protože dva krát za sebou kluk a teď holka? Ale ptala jsem se dr. jestli je to určitě holka a on: no má buchtu tak pokud tam už nic nedoroste…
jsem nějak mimo
Nám řekl že tam má kávové zrno ![]()