Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2320
27.10.10 13:29

moc děkuji za gratulace
teď jsme si s Petruškou pochutnali na guláši, koláči se šlehačkou a grankem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
27.10.10 13:34

MEGG: MÁM ZA TEBE OPRAVDU VELKOU RADOST :))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6398
27.10.10 15:24

Ahoj,holky,musím se podělit o radost z velkého utz…Vypadal výborně :-) Na oslavu jsem si koupila obr jablečný koláč,stlačila ho hned v autě,a teď mě tak šíleně pálí žáha,že jdu volat hasiče,nebo co…Tak mám skvělou náladu,mimčo má všechny součástky,které má mít,rozštěp žádný,krk a mozeček vypadají normálně,tak jsem se tam dojala…Tak ještě týden na ty přesné výsledky amnio a pohlaví,ale veliká vada to nebude,tak jsem moc ráda a downa s lehkou mentální vadou bych nijak neřešila…Až na to,že mi dr.zapatlal gelem kalhoty,triko i kalhotky úspěšné odpoledne. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Tak co je s těma hasičema !!! 8-o To se nedá vydržet,neznáte rychlou první pomoc?Já jen anacid..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6398
27.10.10 15:25

A gratuluji k holčičkám :-) :srdce: :srdce: :srdce: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
27.10.10 15:38

Jej holky já teď pomáhala koblihovi venku, no božinku, prý ať vylezu na žebřík, ať mu ukazuju jak najíždí na rampu, no najížděl rychle a jednou Učko posunul, celé to spadlo dolů…marija, neměl to ještě svařené. Učko težké nejmíň 100kg, tipuju tak 200kag no moje nervy. Pak zas posunout druhé auto má už totál ko spojku a já úplně neumím jak mě někdo tahá kdy mám pustit brzdu…no moje nervy :mrgreen: Pak tu šaškoval s kurtama a o strom tahal to Učko zpět…fakt jako, já nevím, taková práce :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Užitečné z toho mám jen to že jsem vyčesala psa a jinak že jsem byla na vzduchu :mrgreen: Teď jdu dělat buchetku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
27.10.10 15:48

Megg velka gratulace k holcicce
Diando, to je dobre ze mimi je v poradku, urcite i amnio bude ok
Ja jsem zvedava jak se nam prcek ukaze v utery s tim oblicejickem, nervy z toho mam uz ted, ale jeste skoro tyden vydrzet.
Tej ty se nenudis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
27.10.10 16:33

Já nikdy, obzvlášť s mým mužem :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2320
27.10.10 16:53

moc všem děkuji .
tak jsem se byla rozšoupnout v sekáči a koupila jsem jí čtyři oblečky -růž. kabátek s kalhotkama, v bílém dupačky s krátkým ruka a s dlouhým.

diano gratuluji a
uvidíš že bude vše ok, kamarádce řekli u obou holek špatné výsledky, musela na AMT a nakonec OK, u druhé holky už to ani neřešila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
27.10.10 17:00

Megg taky gratuluji a jsem zvědavá na toho našeho prcka :lol: ještě týden a 4 dny a uvidíme ho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
27.10.10 17:30

holky, tak velká gratulace, hlavně diandě :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
27.10.10 17:31

teji: já myslela, že napíšeš, že jsi se z toho žebřu zřítila, babo jedna, dávej na sebe pozor :cert: :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
27.10.10 17:35

a konečně jsem si koupila podprdu a snad ji budu nosit, budu muset..........a byla se zeptat na finančáku, co a jak,..........a jsem dneska ko a bolí mě záda, asi, jak jsem se vyhla křížovým bolestem u toníka, tak teď mi dá eda zabrat…
Megg: prosím do tabulky už 100% eduarda a další kontrola srdíčka 2.11. a kontrola u dr. 4.11., děkuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
27.10.10 18:04

Jani no jo jsme agenti a s mým mužem se nikdy nenudíš :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
27.10.10 18:06

Megg prosím do tabulky napsat holčičku Johanku :huban: :huban: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
27.10.10 18:09

Mě se tam zas dneska Johanka tak rejdí…to je tak super jak už jí cítím :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Uplně jak jsem byla venku tak dlub dlub, říkám jí no jo to mluvím na našeho pejska, takový mamlas je to a ty se na něm jednou budeš vozit :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí