Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
moc děkuji za gratulace
teď jsme si s Petruškou pochutnali na guláši, koláči se šlehačkou a grankem
Ahoj,holky,musím se podělit o radost z velkého utz…Vypadal výborně
Na oslavu jsem si koupila obr jablečný koláč,stlačila ho hned v autě,a teď mě tak šíleně pálí žáha,že jdu volat hasiče,nebo co…Tak mám skvělou náladu,mimčo má všechny součástky,které má mít,rozštěp žádný,krk a mozeček vypadají normálně,tak jsem se tam dojala…Tak ještě týden na ty přesné výsledky amnio a pohlaví,ale veliká vada to nebude,tak jsem moc ráda a downa s lehkou mentální vadou bych nijak neřešila…Až na to,že mi dr.zapatlal gelem kalhoty,triko i kalhotky úspěšné odpoledne.
Tak co je s těma hasičema !!!
To se nedá vydržet,neznáte rychlou první pomoc?Já jen anacid..
Jej holky já teď pomáhala koblihovi venku, no božinku, prý ať vylezu na žebřík, ať mu ukazuju jak najíždí na rampu, no najížděl rychle a jednou Učko posunul, celé to spadlo dolů…marija, neměl to ještě svařené. Učko težké nejmíň 100kg, tipuju tak 200kag no moje nervy. Pak zas posunout druhé auto má už totál ko spojku a já úplně neumím jak mě někdo tahá kdy mám pustit brzdu…no moje nervy
Pak tu šaškoval s kurtama a o strom tahal to Učko zpět…fakt jako, já nevím, taková práce
![]()
Užitečné z toho mám jen to že jsem vyčesala psa a jinak že jsem byla na vzduchu
Teď jdu dělat buchetku ![]()
Megg velka gratulace k holcicce
Diando, to je dobre ze mimi je v poradku, urcite i amnio bude ok
Ja jsem zvedava jak se nam prcek ukaze v utery s tim oblicejickem, nervy z toho mam uz ted, ale jeste skoro tyden vydrzet.
Tej ty se nenudis
moc všem děkuji .
tak jsem se byla rozšoupnout v sekáči a koupila jsem jí čtyři oblečky -růž. kabátek s kalhotkama, v bílém dupačky s krátkým ruka a s dlouhým.
diano gratuluji a
uvidíš že bude vše ok, kamarádce řekli u obou holek špatné výsledky, musela na AMT a nakonec OK, u druhé holky už to ani neřešila
Megg taky gratuluji a jsem zvědavá na toho našeho prcka
ještě týden a 4 dny a uvidíme ho.
teji: já myslela, že napíšeš, že jsi se z toho žebřu zřítila, babo jedna, dávej na sebe pozor
![]()
a konečně jsem si koupila podprdu a snad ji budu nosit, budu muset..........a byla se zeptat na finančáku, co a jak,..........a jsem dneska ko a bolí mě záda, asi, jak jsem se vyhla křížovým bolestem u toníka, tak teď mi dá eda zabrat…
Megg: prosím do tabulky už 100% eduarda a další kontrola srdíčka 2.11. a kontrola u dr. 4.11., děkuji ![]()
Mě se tam zas dneska Johanka tak rejdí…to je tak super jak už jí cítím
Uplně jak jsem byla venku tak dlub dlub, říkám jí no jo to mluvím na našeho pejska, takový mamlas je to a ty se na něm jednou budeš vozit
![]()