Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
mekelka píše:
Já se objednám na ten 4D ultrazvuk, už jsem si ověřila, že mě v té SILESII vezmou, i když tam nechodím. I když jestli ta malá bude předvádět co dnes, tak stejně moc neuvidíme. Dnes to byl jeden kotrmelec za druhým, a když mi chtěla dr. ukázat a následně dát fotku jen obličeje, tak z toho nic nebylo, protože princezna si obličejík zakryla pěstičkou.
Pěkný raubíř tedy
Nám taky fotečka nějak nevyšla ![]()
Tejchi píše:
Gynda je jak je porodní?? To jdeš přez bránu rovně, pak hned do leva nee a tam kajsik?
Tejchi píše:
Mekelko velká gratulace![]()
Já ani nevím jestli ještě nanějaké větší UTZ jdu…už mi o ničem nikdo nic neříkal
Děkuji Teji. Já mám v průkazce napsán ještě jeden UTZ v 30-32 týdnu. Jak už jsem ale psala, tak mě dělá UTZ pokaždé v poradně.
kacafazolka píše:mekelka píše:to je jednoduché.od velkého parkoviště vpravo je dětské oddělení- modrá budova nalevo je obr barák vysoký to je hlavní budova a mezitím je porodnice- myslím růžová budova tak jako trochu s kopečka.kacafazolka píše:Zkusím to a uvidím. Čím dřív, tím líp. Neuvědomila jsem si, že je zítra ten svátek, jinak bych tam volala už dnes. Stejně to bude horor hledat to tam. Moc se v té fakultce nevyznám
mě jen řekli do prvního patra na konec chodby v porodnici![]()
![]()
ke komu jdu nevím.já myslím že tam můžeš zavolat i v pátek.....
.
Tak já jsem úplně mimo
Mě vždy navede matka, ta to tam zná jako své boty a kde jde sežene protekci
![]()
kacafazolka píše:mekelka píše:to je jednoduché.od velkého parkoviště vpravo je dětské oddělení- modrá budova nalevo je obr barák vysoký to je hlavní budova a mezitím je porodnice- myslím růžová budova tak jako trochu s kopečka.kacafazolka píše:Zkusím to a uvidím. Čím dřív, tím líp. Neuvědomila jsem si, že je zítra ten svátek, jinak bych tam volala už dnes. Stejně to bude horor hledat to tam. Moc se v té fakultce nevyznám
mě jen řekli do prvního patra na konec chodby v porodnici![]()
![]()
ke komu jdu nevím.já myslím že tam můžeš zavolat i v pátek.....
.
Děkuji za radu
.
Mekelko, podle mě se neřiď…či jávím kam jsem tě to navedla
Ale mám pocit že je to tam vzadu, projdeš jakoby okolo rehabilitací…ale třeba je to jinak!!!! ![]()
Tejchi píše:
Mekelko, podle mě se neřiď…či jávím kam jsem tě to navedlaAle mám pocit že je to tam vzadu, projdeš jakoby okolo rehabilitací…ale třeba je to jinak!!!!
no tam kajsik
![]()
Hele mluvíte o nemocnici v centru nebo v porubě???
Příspěvek upraven 27.10.10 v 22:24
Tejchi píše:mekelka píše:Pěkný raubíř tedy
Já se objednám na ten 4D ultrazvuk, už jsem si ověřila, že mě v té SILESII vezmou, i když tam nechodím. I když jestli ta malá bude předvádět co dnes, tak stejně moc neuvidíme. Dnes to byl jeden kotrmelec za druhým, a když mi chtěla dr. ukázat a následně dát fotku jen obličeje, tak z toho nic nebylo, protože princezna si obličejík zakryla pěstičkou.
![]()
Nám taky fotečka nějak nevyšla
Já jsem fotečku nakonec dostala, vlastně dvě. Je tam celá princezna, s pěstí před obličejíkem
. Dr. s tím měla hodně práce, než se prďolka umoudřila a přestala dělat ty kotrmelce
.
mekelka píše:Tejchi píše:Já jsem fotečku nakonec dostala, vlastně dvě. Je tam celá princezna, s pěstí před obličejíkemmekelka píše:Pěkný raubíř tedy
![]()
Nám taky fotečka nějak nevyšla
. Dr. s tím měla hodně práce, než se prďolka umoudřila a přestala dělat ty kotrmelce
.
U toho Dr se vždy člověk tak dojme ![]()
Tejchi píše:
Hele mluvíte o nemocnici v centru nebo v porubě???Příspěvek upraven 27.10.10 v 22:24
Já mluvím o Porubě. Jen tam je fakultka, ne?
mekelka píše:Tejchi píše:Já mluvím o Porubě. Jen tam je fakultka, ne?
Hele mluvíte o nemocnici v centru nebo v porubě???Příspěvek upraven 27.10.10 v 22:24
jo jo v Porubě je to a tady máš fotku jak vypadá ta budova
Fakt, jsem myslela že fakultka je i v centru. Tak já mluvila o té v centru. Ale našla jsem ti mapku ![]()
http://www.fno.cz/…mapa-arealu/
Joo ta druhá je fifejdy, obojí na F tak jsem magor
SORRY!!!!!!!