Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7485
27.10.10 22:20
mekelka píše:
Já se objednám na ten 4D ultrazvuk, už jsem si ověřila, že mě v té SILESII vezmou, i když tam nechodím. I když jestli ta malá bude předvádět co dnes, tak stejně moc neuvidíme. Dnes to byl jeden kotrmelec za druhým, a když mi chtěla dr. ukázat a následně dát fotku jen obličeje, tak z toho nic nebylo, protože princezna si obličejík zakryla pěstičkou :-) .

Pěkný raubíř tedy :wink: :wink: Nám taky fotečka nějak nevyšla :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
Tejchi píše:
Gynda je jak je porodní?? To jdeš přez bránu rovně, pak hned do leva nee a tam kajsik?
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2503
Tejchi píše:
Mekelko velká gratulace :kytka: :kytka:
Já ani nevím jestli ještě nanějaké větší UTZ jdu…už mi o ničem nikdo nic neříkal :nevim:

Děkuji Teji. Já mám v průkazce napsán ještě jeden UTZ v 30-32 týdnu. Jak už jsem ale psala, tak mě dělá UTZ pokaždé v poradně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
27.10.10 22:21
kacafazolka píše:
mekelka píše:
kacafazolka píše:
mě jen řekli do prvního patra na konec chodby v porodnici :nevim: :nevim: :nevim: ke komu jdu nevím.já myslím že tam můžeš zavolat i v pátek.....
Zkusím to a uvidím. Čím dřív, tím líp. Neuvědomila jsem si, že je zítra ten svátek, jinak bych tam volala už dnes. Stejně to bude horor hledat to tam. Moc se v té fakultce nevyznám :-( .
to je jednoduché.od velkého parkoviště vpravo je dětské oddělení- modrá budova nalevo je obr barák vysoký to je hlavní budova a mezitím je porodnice- myslím růžová budova tak jako trochu s kopečka. :-)

Tak já jsem úplně mimo :-? Mě vždy navede matka, ta to tam zná jako své boty a kde jde sežene protekci :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2503
27.10.10 22:22
kacafazolka píše:
mekelka píše:
kacafazolka píše:
mě jen řekli do prvního patra na konec chodby v porodnici :nevim: :nevim: :nevim: ke komu jdu nevím.já myslím že tam můžeš zavolat i v pátek.....
Zkusím to a uvidím. Čím dřív, tím líp. Neuvědomila jsem si, že je zítra ten svátek, jinak bych tam volala už dnes. Stejně to bude horor hledat to tam. Moc se v té fakultce nevyznám :-( .
to je jednoduché.od velkého parkoviště vpravo je dětské oddělení- modrá budova nalevo je obr barák vysoký to je hlavní budova a mezitím je porodnice- myslím růžová budova tak jako trochu s kopečka. :-)

Děkuji za radu :-) :hug: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
27.10.10 22:22

Mekelko, podle mě se neřiď…či jávím kam jsem tě to navedla :nevim: Ale mám pocit že je to tam vzadu, projdeš jakoby okolo rehabilitací…ale třeba je to jinak!!!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
27.10.10 22:23

to je fajné že tě tam vezmou :dance: :dance: :dance: a kdy tam půjdeš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
27.10.10 22:23
Tejchi píše:
Mekelko, podle mě se neřiď…či jávím kam jsem tě to navedla :nevim: Ale mám pocit že je to tam vzadu, projdeš jakoby okolo rehabilitací…ale třeba je to jinak!!!! :wink:

no tam kajsik :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
27.10.10 22:24

Hele mluvíte o nemocnici v centru nebo v porubě???

Příspěvek upraven 27.10.10 v 22:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2503
Tejchi píše:
mekelka píše:
Já se objednám na ten 4D ultrazvuk, už jsem si ověřila, že mě v té SILESII vezmou, i když tam nechodím. I když jestli ta malá bude předvádět co dnes, tak stejně moc neuvidíme. Dnes to byl jeden kotrmelec za druhým, a když mi chtěla dr. ukázat a následně dát fotku jen obličeje, tak z toho nic nebylo, protože princezna si obličejík zakryla pěstičkou :-) .
Pěkný raubíř tedy :wink: :wink: Nám taky fotečka nějak nevyšla :-(

Já jsem fotečku nakonec dostala, vlastně dvě. Je tam celá princezna, s pěstí před obličejíkem :-) . Dr. s tím měla hodně práce, než se prďolka umoudřila a přestala dělat ty kotrmelce :-D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
mekelka píše:
Tejchi píše:
mekelka píše:
Pěkný raubíř tedy :wink: :wink: Nám taky fotečka nějak nevyšla :-(
Já jsem fotečku nakonec dostala, vlastně dvě. Je tam celá princezna, s pěstí před obličejíkem :-) . Dr. s tím měla hodně práce, než se prďolka umoudřila a přestala dělat ty kotrmelce :-D .

U toho Dr se vždy člověk tak dojme :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2503
27.10.10 22:25
Tejchi píše:
Hele mluvíte o nemocnici v centru nebo v porubě???Příspěvek upraven 27.10.10 v 22:24

Já mluvím o Porubě. Jen tam je fakultka, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
27.10.10 22:27
mekelka píše:
Tejchi píše:
Hele mluvíte o nemocnici v centru nebo v porubě???Příspěvek upraven 27.10.10 v 22:24
Já mluvím o Porubě. Jen tam je fakultka, ne?

jo jo v Porubě je to a tady máš fotku jak vypadá ta budova

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
27.10.10 22:27

Fakt, jsem myslela že fakultka je i v centru. Tak já mluvila o té v centru. Ale našla jsem ti mapku :wink:
 http://www.fno.cz/…mapa-arealu/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
27.10.10 22:28

Joo ta druhá je fifejdy, obojí na F tak jsem magor :oops: :oops: SORRY!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí