Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7485
29.10.10 13:47

Jj, tka holčička je jistá od minulého týdne :wink: :wink: No m říkala že takovou váhu nabere spousta maminek za celé těhotenství…kurde a fakt že mám prdel jak dvě Lopezky dohromady :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: A jsem od rána utahaná, tka si dám asi 20 a pak ven :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
29.10.10 13:57

prostě někdo to tak má :wink: hýbeš se a to je hlavní…
:kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
29.10.10 13:59

jo a u nás v práci holky taky třeba přibraly za celé těh. 7-8 kilo a ta já měla už před půlkou těh., jenže ony se hrozně hlídaly a když měly na něco chuť, tak si dali třeba kefír nebo jogurtový nápoj, tohle já prostě neumím dělat…to tělo si to prostě řekne..ne? :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
29.10.10 15:38

Jako víš jak, teď ať to mooc nehoru nejde, zas budou vánoce a to bude Boooomba :wink: :wink:
Mě to prostě jde nahoru no :nevim: :nevim: A dólů už to tak možná nepůjde :nevim: A ono to taky dost stojí plno zeleniny a tmavé pečivo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
29.10.10 15:39

No 14 dní se budu snažit a uvidím na váze co se stane :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
29.10.10 15:40

Teda pokusím se, zda to zvládnu nevíííím :wink: :wink:  :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1832
29.10.10 15:45

dekuji moc za privitani, taky bych se radsi pridala k te prevaze holcicek..ale bohuzel v tom si nikdo nemuzeme vybirat…a sama jsem jak se rika prastena,takze by nemel byt problem :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
29.10.10 16:58
S.a.n.y6444 píše:
dekuji moc za privitani, taky bych se radsi pridala k te prevaze holcicek..ale bohuzel v tom si nikdo nemuzeme vybirat…a sama jsem jak se rika prastena,takze by nemel byt problem :-D

Joo příroda je příroda…a ten kdo chce určíté pohlaví má většinou opak :nevim: No ale co naděláme, je to naše krev :huban: :huban: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
29.10.10 17:08

já už si na dalšího mužského do rodiny zvykla a těším se, ale stejně se stydím a nadávám si, za to, jak jsem reagovala a někdy za ty myšlenky :oops: :oops: :oops: :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
29.10.10 17:21

Jai to neřeš…mě ty myšlenky přepadají ještě dnes :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
29.10.10 17:48

Tak holky pro ty čekají holky, dnes jsem byla u té kadeřnice a ta mi říkala že její známá teď porodila celé těhu jim říkali že to bude holka, tak ona všechno růžové atd… jen kočár koupili zelený a na porodním sále na ně vykoukl chlapeček jak ti z toho byli překvapení. tak mě na váhu taky doktor nic neříká a když jsem sestře na gindě řekla ach jo zas dvě nahoře tak ona no to vás fakt ubyde a na vás je to tak strašně moc vidět.
Něco bych si dala ale nevím co. Za chvilku jedem do obchodu tak si snad něco vyberu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
29.10.10 18:04

Peti ono asi fat záleží napostavě. Mě fakt můžeš píchat do boků a zadku a prst se ti tam zaboří a ona říkala že to je pak nápor naklouby. Je si dnes koupila nějaké dvě mavé bulky a mooooc dorboučké :palec: Teď jsem baštila večeři, dvě mrkvea bulku a fakt zasytí, takže je to je o zvyku a myslím žes že když takhle budu jíst zdravě a jednou za dva dny něco sladkého tak je to furt lepší :wink:
S tím klukem jsi mě potěšila :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Že by se tak spletli :mrgreen: :mrgreen: No to se stává jednou za 10let :mrgreen: :mrgreen: A mě se to nestane :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
29.10.10 18:06

Jo a jinak jak říkáš že měli vše růžové, no tak já se dnes v Takku rozplývala s mužem na takovou krásnou clupatou zelenou mikču a ani moc růžové nakupovat nbudu, jako oblečení a tak, zas chceme to využít na druhého prdíka. Ale po tchýni, právě po Domči máme dva růžové nočníky a růžovou vaničku :mrgreen: :mrgreen: No co a kočát bdeme mít červený…no co :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
29.10.10 18:11

Já uchcávám z té reklamy na raiffku…to je snad nějaká parodie na tátu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: To říkám mému jak zas má náladu a mudruje blbiny…ty jsi snad nějaká parodie na manžela :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1832
29.10.10 18:32

ha :-D tak to bych byla taky rada kdyby na me bykoukla ve finale holcicka, ale to se asi fakt nestava casto, hlavne, at je to zdrave…holky vy mi tady delate teda chute..kez bych si tady taky mohla koupit cokoliv jak u nas doma v cesku :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí