Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3828
31.10.10 09:25

Ale ono je též různé to číslování těch podprd. Myslím že kdybych si šla koupit někde do obchodu 75 D tak v tom asi plavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
31.10.10 09:35

já jsem propásla akci v Lídlu, měli tam kojící podprdy za 119 Kč a když jsem tam dorazila tak byly fuč.Já nevím na co si to ty důchodkyně kupují :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
31.10.10 10:31

kači to jsou takové ty italské noky...........už to koupíš a jenom to hodíš do vroucí vody a jak vyplavou, tak to jenom scedíš, mám to moc ráda, ale jedno balení nám nějak s manželem nestačí...........
jo, tak to já jsem jednoznačně pro kojící podprdy úpavan, je to český výrobek a stojí kolem 300 a stačila mi jedna, vyprala jsem ji večer, dala na hoďku na topení a oblékla, ale už je taková škaredá, tak si pak koupím jednu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
31.10.10 10:55

a KDE JSI JI KOUPILA? Přes net?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
31.10.10 10:56

jo a Janinko pošli mi recepty na ty omáčky co k tomu děláš.Já vařím samá česká jídlaa už nemám nápady.Neumím tak improvizovat........... :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
31.10.10 10:59

No já ty kila řeším, nevím jak to pak půjde shodit, takže nevím do čeho jdu. Neřeším moc co jim jen jim menší porce jako dřív a když mám chuť na sladké tak si zakousnu zeleninu. A teď jsem měla ráno 77,5 takže paráda!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
31.10.10 11:02

Jinak na Vánoce tu váhu zas doženu!
Dneska tam je humus to počasí, jako sluníčko, teplo ale ten vítr je šílený!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
31.10.10 11:08

Tej vysrat se na to.Kdybys měla nahoře už teď 15 kg tak neřeknu.Já jím všechno na co mám chuť.Pak to vylítám kolem mimča.Záleží pak na tobě jak se ke své váze po porodu postavíš.Já měla méně než před těhotenstvím do 6 týdnů.Ale jinak ti chválím zdravou stravu.K tomu já se nikdy nedokopu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
31.10.10 11:15

Kači sama jsem zvědavá jak dlouho to vydržím, ale přez Vánoce určitě ne. A já měla se shazováním váhy vždy problém, takže je to jen pro mé dobro!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
31.10.10 11:20

no vždyť píšu, že ti to chválím. :palec: :palec: :palec:
já si třeba vzala příklad z Janči a sežrala včera 20 dkg pařížského salátu a 3 rohlíky na snídani.A to bylo poprvé za celé těhu.A víš co? Klidně bych si to zopakovala :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ale krotím se.Už tak se cpu každý den sladkým.Aspoň oplatek..... :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
31.10.10 11:29

No ono je problém že já se v těhu nehybu tak jako dřív. Stejně si myslím že to dlouho nevydržím!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
31.10.10 11:38

jo to já taky nemám žádný pohyb.Do práce a z práce jsem to měla od busu 2 km takže 4 km rychlou chůzí denně + pohyb v práci a pak lítání kolem vaření , domácnosti a teď??????Prd.Celé dopoledne až do 14 hod. jsem zavřená doma , pak zajdu do obchodu a zase domů.Moc toho neujdu skrz ty záda takže furt jen hnipu na prdeli......... :zed: :zed: :zed: žádný fotbálek s Ríšou-nic.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
31.10.10 11:44

kači, no recepty na omáčky, no já prostě co je doma a ty omáčky dělám max ze čtyř surovin.......takže smetanovou dělám, že dám olej a na to listy špenátu, jak to zavadne, zaliju smetanou a dám tam trochu česneku, soli a když je to moc řídké, nebo toho chci více, tak to zahustím moukou s vodou no a tu rajčatovou dělám tak, že olej, česnek na plátky, jak je trošičku osmahlí, oddělám, dám tam spařené bez šlupky rajčata,nakrájené na velké kostky a podusím, vrátím česnek, osolím a dám bazalku, no a když je kuřecí maso, tak oddělám česnek, dám kuřecí maso, oddělám a dám ty rajčata a tak pořád dokola, když mám sýr, nastrouhám do toho, když nemám špnát, udělám jen smetanovou…prostě, co je............. úpavan, mě to tady objedná paní v jednou obchodě, ale mrkni na net…mmnt
http://www.upavan.cz/…1-zbozi.html tady tu mám já a koupím si ještě jednu......je hrozně příjemnám dobře sedí a je hlavně jenom bavlněná…
:palec:
holky, neřešte ty kila, nebo budete tloustnout, jenomm z těhc myšlenek…
já pojedla noky a dám si guláš a rýži, povedl se móóóóc :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a odpo jdeme s mamkou na palačinku, protože je krásně a teji u nás nefouká, je jak na jaře :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
31.10.10 11:51

děkuji já to vyzkouším…
Mě se zdá že jsem přesně tuto podprdu měla už u Ríši a byla výborná…Jen mám strach ji kupovat přes net, že netrefím velikost..... :nevim:
užij si tu palačinku, my jsme měli palačinky s tvarohem a džemem předvčerem na véču mňam.......... :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
31.10.10 11:51

jo a u nás je krásně, teplo ale fučí jako blázen :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie