Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
jdu se natáhnout, peti je ten den dlouhý a já jsem ko a to je teprve čtvrt na osm, pááááááááá zítra
![]()
Ty jo s tím porodným jsem jako počítala že nebude, ale myslela jsem si že schváli pružnou tu rodičovskou. Že bych šla na dva a kdyby se nezadařilo s druhým, tak si to posunula na tři, ale nepůjde to
![]()
Jani ty kyčlemě bolí jen jeden a docela dost no ![]()
No holky ale dnes jsem taky luxusně ko…fakt, ten vírt mi dal zabrat, párkrát jsem měla namále abych nespadla…humus!!!
Tak jdu lehnout do postele a kukat na telku
![]()
Ahoj holky, teprve teď jsem se dostala na net.
Jani, záda a kyčle mě taky bolí, ale to už jsme si řekly, že bude asi tím stářím
.
Břicho a prsa mě kolikrát taky svědí, to je děs. Mažu se denně, i když mě už stejně nic nepomůže. Strie mám už z prvního těhu a to jsem se tenkrát mazala hned od začátku těhu.
Porodné nedostanem, co už naděláme
. Je to bordel, měli by vládní hoši začít šetřit hlavně u sebe. To ale taky nezměníme, takže je zbytečné to nějak řešit.
Dobré ráno holky, tak tu máme začátek dalšího týdne…a venku tas vítr jak blázen!!! Zas nám to sfoukalo plechy ze dřeva
Děs tady s tím větrem!!! Dám si snídani a začnu volat
Aspoň to budu mít rychle za sebou, pak obídek a veget
![]()
Dobré ráno holky,
jani tak jak malý a posun času, ten náš večer spát s kraválem a nakonec vytuhnul v obyváku na křesle. Včera jak jsme byli na procházce tak si přinesl domů kamínek a nejsem si jistá jestli ho nespolknul tak spal radši s náma kdyby v noci něco. Mamka dělala v nemocnici tak říkala že kdyby začal zvracet nebo si stěžoval že ho bolí bříško tak hned jet ale zatím je v poho ale v noci mě zas kopal do zad že jsem nemohla asi dvě hodiny spát. No a ráno v pět opět vstával s tatínkem do práce a už neusnul a furt skákal v posteli a vymýšlel kraviny. Teď má kruhy pod očima a je čilý jak veverka. až se tam trošku víc oteplí tak vyrážíme do obchodu. To zas bude procházka na dvě hodiny
![]()
Peti bobku ty se teda nevyspíš…my včera s mužem byli jak praštění pytlem. Jsme dodělali ten plot a už v 6 jsme se šli koupat a seděli jsme tu u televize jak sudičky, tak jsme si šli lehnout a on vytuhnul hned a já chvíli po 20. A vstávala jsem po 6 hodině…zas ten posun má trochu výhodu že vstanu dřív.
My jsme též byli včera venku a uklízeli naštípané dříví jsem myslela že se pak nepostavím jelikož jsem u toho dřepěla a přišel brácha a říká mi to bys ale dělat neměla a já říkám jo a všichni tady budem čumět na marťu jak to dělá sám jak jsou všichni ochotni mu pomoct. Pak jsme šli na procházku a pak doma též už se jen váleli.
dobré ránko,
teji ty porodné dostaneš, všechny maminy s prvním.....tak se neboj ![]()
peti, večer to zvládnul, šel spát o půl sedmé, to jsem mu četla a v sedm jsem ho tam nechala…takže to jako vydržel do osmi, já padla v devět, takže v deset… a ráno vstával v pět na mlíko, nevím, co to teď má a spal jakžtakž do čtvrt na 8.............ale sere mě to, co s ním budu dělat do oběda a taky jsme se včera vraceli za tmy........
![]()
jinak tady je teplo, sluníčko a nefouká, za hcvilku vypnu topení…
peti, jestli to byl malý kamínek, tak ho vyserinkuje ![]()
No Peti jak my natahovali ten plot, tak pak jak jsme to nahoře a dole háčkovali, prsty mě bolely a pak už jsem si k tomu sedla, Kuba tam měl kus polystyrenu, tak jsem to dala pod prdel a kašlat
A včera mě už bylo celkem chladno a Kuba pak chtěl ještě z nčím pomoct, mi říká tak si sedni tam do auta…tak jsme s pejskem šli, jsem mu otevřela zadní dveře, tak si tam skočil a já si sedla dopředu a čekali jsme v teple. Veget, ještě že tu máme ty vraky
![]()
Dnes se má ten vítr uklidňovat, tak snad už to bude lepší. Ty jo zahradu jsme nesekali už pěkně dlouho a listí plno…nevím kdy to stihnem. Jak bude te´d hezky tak šup Terrano na rampu a spojka ven a opravit
Je toho hodně!!! Asi ani zahrádku neporyjeme, ale já jí chci na jaře selou posunout tak o dva metry, je ve svahu a trochu ho dorovnat a podhnojit pořádně, co tam zasadím tam mi o jak blbé leze do vrchu, salátykvěták, ředkvičky, vše vyletělo do vrchu a nic z toho a to to obkopávám jak dabil, zalívám a práce na zmar. Tak buť zajdu taky dolů je prasečák i kravím zda mi dají tak vozík hnoje. Ale to vše na jarě a doufám že to listí na zahradě přez zimu neudělá paseku
Protože Kubík to fakt nestihne, má toho hodně a mě stačilo včera zamést před garáží a bobelo mě podbříško, hrabání je na břicho, takže do toho se pouštět nebudu. Spíš jn obejdu jak je to naváté dole u plotu, tak to zaházím za plot, ještě že bydlíme u toho lesa
![]()
jj to jsem si též říkala do oběda daleko tak se aspoň projdem do toho obchodu. jj malý kamínek jelikož větší si myslím že by mu zaskočil a uvízl někde v krku no radši nato ani nemyslím už včera jsem z toho měla paniku. Nejhorší je že to nevím jistě hrál si a najednou byl takový divný zaražený a slzy v očích jak by spolknul něco co nechtěl, ale třeba mu zaskočila jen slina a když jsme se ho ptali jestli spapal kamínek tak zas tou svou řečí něco vysvětloval a my víme prd. Taky si myslím že by to mohl vykakat a dneska už kakal tak snad je to venku. Hovínko jsem mu nezkoumala bo bych se asi
Jen mám strách aby mu to tam někde v žaludku něco neucpalo.
Jani porodné dostanou na první jen sociálně slabé rodiny a ne všichni. A sociálně slabí musí mít…někde to psali, dohromady myslím pod 16 hrubého, nebo 19…což my tedy nejsme. Nebo to změnili a naprvní to dají všem bez rozdílu?? Ale to jsem nikde nezaslechla, jen pro ty socky no
![]()
Peťko snad to bude v poho, já si osobně myslím že pokud byl malý tak to nic neudělá. Já prý jako dítě jedla vše…tkaničky, voskovky a nejvíc hlínu. Mám fotku z 1 roku, hubu celou černou a já žrala hlínu a bůh ví kolik kamínků jsem s ní spolkla. Tak se neboj, bude to dobrý ![]()
Jj tím že mu nic není tak jsem v klidu a tu hlínu mi kolem 1 roku taky papal a teď nedávno jsem mu dala kytičku v květináči do pokojíčku ať to tam má pěknější a on si vzal vařečku a v tom květináči vařil a hlína po celém pokoji jsem myslela že omdlím no a teď zas rozbil skleničku jako holky já se fakt nenudíííííííím.
My zahradu jakžtakž stihli ale barák není pořád dodělaný a chodba chce ještě omítnout tak máme kolem baráku samé dupelerky a já bych to tak nejradši někam schovala a uklidila na pěkno.