Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11529
31.10.10 19:00
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
31.10.10 19:12

jdu se natáhnout, peti je ten den dlouhý a já jsem ko a to je teprve čtvrt na osm, pááááááááá zítra :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
31.10.10 19:19

Ty jo s tím porodným jsem jako počítala že nebude, ale myslela jsem si že schváli pružnou tu rodičovskou. Že bych šla na dva a kdyby se nezadařilo s druhým, tak si to posunula na tři, ale nepůjde to :nevim: :nevim:
Jani ty kyčlemě bolí jen jeden a docela dost no :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
31.10.10 19:25

No holky ale dnes jsem taky luxusně ko…fakt, ten vírt mi dal zabrat, párkrát jsem měla namále abych nespadla…humus!!!
Tak jdu lehnout do postele a kukat na telku :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2503
31.10.10 20:20

Ahoj holky, teprve teď jsem se dostala na net.
Jani, záda a kyčle mě taky bolí, ale to už jsme si řekly, že bude asi tím stářím :-) .
Břicho a prsa mě kolikrát taky svědí, to je děs. Mažu se denně, i když mě už stejně nic nepomůže. Strie mám už z prvního těhu a to jsem se tenkrát mazala hned od začátku těhu.
Porodné nedostanem, co už naděláme :-( . Je to bordel, měli by vládní hoši začít šetřit hlavně u sebe. To ale taky nezměníme, takže je zbytečné to nějak řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
1.11.10 06:48

Dobré ráno holky, tak tu máme začátek dalšího týdne…a venku tas vítr jak blázen!!! Zas nám to sfoukalo plechy ze dřeva :nevim: :nevim: Děs tady s tím větrem!!! Dám si snídani a začnu volat :wink: :wink: Aspoň to budu mít rychle za sebou, pak obídek a veget :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
1.11.10 07:36

Dobré ráno holky,
jani tak jak malý a posun času, ten náš večer spát s kraválem a nakonec vytuhnul v obyváku na křesle. Včera jak jsme byli na procházce tak si přinesl domů kamínek a nejsem si jistá jestli ho nespolknul tak spal radši s náma kdyby v noci něco. Mamka dělala v nemocnici tak říkala že kdyby začal zvracet nebo si stěžoval že ho bolí bříško tak hned jet ale zatím je v poho ale v noci mě zas kopal do zad že jsem nemohla asi dvě hodiny spát. No a ráno v pět opět vstával s tatínkem do práce a už neusnul a furt skákal v posteli a vymýšlel kraviny. Teď má kruhy pod očima a je čilý jak veverka. až se tam trošku víc oteplí tak vyrážíme do obchodu. To zas bude procházka na dvě hodiny :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
1.11.10 07:43

Peti bobku ty se teda nevyspíš…my včera s mužem byli jak praštění pytlem. Jsme dodělali ten plot a už v 6 jsme se šli koupat a seděli jsme tu u televize jak sudičky, tak jsme si šli lehnout a on vytuhnul hned a já chvíli po 20. A vstávala jsem po 6 hodině…zas ten posun má trochu výhodu že vstanu dřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
1.11.10 07:49

My jsme též byli včera venku a uklízeli naštípané dříví jsem myslela že se pak nepostavím jelikož jsem u toho dřepěla a přišel brácha a říká mi to bys ale dělat neměla a já říkám jo a všichni tady budem čumět na marťu jak to dělá sám jak jsou všichni ochotni mu pomoct. Pak jsme šli na procházku a pak doma též už se jen váleli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
1.11.10 07:53

dobré ránko,
teji ty porodné dostaneš, všechny maminy s prvním.....tak se neboj :lol:
peti, večer to zvládnul, šel spát o půl sedmé, to jsem mu četla a v sedm jsem ho tam nechala…takže to jako vydržel do osmi, já padla v devět, takže v deset… a ráno vstával v pět na mlíko, nevím, co to teď má a spal jakžtakž do čtvrt na 8.............ale sere mě to, co s ním budu dělat do oběda a taky jsme se včera vraceli za tmy........ :cert: :cert: :cert:
jinak tady je teplo, sluníčko a nefouká, za hcvilku vypnu topení…
peti, jestli to byl malý kamínek, tak ho vyserinkuje :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
1.11.10 07:58

No Peti jak my natahovali ten plot, tak pak jak jsme to nahoře a dole háčkovali, prsty mě bolely a pak už jsem si k tomu sedla, Kuba tam měl kus polystyrenu, tak jsem to dala pod prdel a kašlat :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: A včera mě už bylo celkem chladno a Kuba pak chtěl ještě z nčím pomoct, mi říká tak si sedni tam do auta…tak jsme s pejskem šli, jsem mu otevřela zadní dveře, tak si tam skočil a já si sedla dopředu a čekali jsme v teple. Veget, ještě že tu máme ty vraky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Dnes se má ten vítr uklidňovat, tak snad už to bude lepší. Ty jo zahradu jsme nesekali už pěkně dlouho a listí plno…nevím kdy to stihnem. Jak bude te´d hezky tak šup Terrano na rampu a spojka ven a opravit :nevim: Je toho hodně!!! Asi ani zahrádku neporyjeme, ale já jí chci na jaře selou posunout tak o dva metry, je ve svahu a trochu ho dorovnat a podhnojit pořádně, co tam zasadím tam mi o jak blbé leze do vrchu, salátykvěták, ředkvičky, vše vyletělo do vrchu a nic z toho a to to obkopávám jak dabil, zalívám a práce na zmar. Tak buť zajdu taky dolů je prasečák i kravím zda mi dají tak vozík hnoje. Ale to vše na jarě a doufám že to listí na zahradě přez zimu neudělá paseku :nevim: :nevim: Protože Kubík to fakt nestihne, má toho hodně a mě stačilo včera zamést před garáží a bobelo mě podbříško, hrabání je na břicho, takže do toho se pouštět nebudu. Spíš jn obejdu jak je to naváté dole u plotu, tak to zaházím za plot, ještě že bydlíme u toho lesa :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
1.11.10 07:58

jj to jsem si též říkala do oběda daleko tak se aspoň projdem do toho obchodu. jj malý kamínek jelikož větší si myslím že by mu zaskočil a uvízl někde v krku no radši nato ani nemyslím už včera jsem z toho měla paniku. Nejhorší je že to nevím jistě hrál si a najednou byl takový divný zaražený a slzy v očích jak by spolknul něco co nechtěl, ale třeba mu zaskočila jen slina a když jsme se ho ptali jestli spapal kamínek tak zas tou svou řečí něco vysvětloval a my víme prd. Taky si myslím že by to mohl vykakat a dneska už kakal tak snad je to venku. Hovínko jsem mu nezkoumala bo bych se asi :poblion: Jen mám strách aby mu to tam někde v žaludku něco neucpalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
1.11.10 08:00

Jani porodné dostanou na první jen sociálně slabé rodiny a ne všichni. A sociálně slabí musí mít…někde to psali, dohromady myslím pod 16 hrubého, nebo 19…což my tedy nejsme. Nebo to změnili a naprvní to dají všem bez rozdílu?? Ale to jsem nikde nezaslechla, jen pro ty socky no :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
1.11.10 08:02

Peťko snad to bude v poho, já si osobně myslím že pokud byl malý tak to nic neudělá. Já prý jako dítě jedla vše…tkaničky, voskovky a nejvíc hlínu. Mám fotku z 1 roku, hubu celou černou a já žrala hlínu a bůh ví kolik kamínků jsem s ní spolkla. Tak se neboj, bude to dobrý :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
1.11.10 08:05

Jj tím že mu nic není tak jsem v klidu a tu hlínu mi kolem 1 roku taky papal a teď nedávno jsem mu dala kytičku v květináči do pokojíčku ať to tam má pěknější a on si vzal vařečku a v tom květináči vařil a hlína po celém pokoji jsem myslela že omdlím no a teď zas rozbil skleničku jako holky já se fakt nenudíííííííím.
My zahradu jakžtakž stihli ale barák není pořád dodělaný a chodba chce ještě omítnout tak máme kolem baráku samé dupelerky a já bych to tak nejradši někam schovala a uklidila na pěkno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí