Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9214
1.11.10 11:09

ono to asi nepujde, je to nějaká umělina :cry: ale já už to seru......už nic neřeším.

Honza i Ríša jsou marodní nějací.Honzu bolí v krku a Ríša začal dnes soplit.No jestli ti dva lehnou před svatbou tak poser koště.......... :cry: Uvidím jak na tom bude Ríša až příjde za školy.Jestli stejně tak ho už do školy raději nedám a bude doma ležet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
1.11.10 11:17

jéééééé kači, neboj, to jsou jenom nervy před svajbou, dobře to dopadne…jdu dát malého spát, uklidit a volat, pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
1.11.10 11:17

No nic dupky, jedu k zubaři…zase tramvají- ještě, že už teď nejsou tak plné jako ráno.I když důchodci jezdí pořád :zed: :zed: :zed: :zed: tak pa pa odpoledne :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
1.11.10 11:18

Kači ty máš starostí…bbku aspoň ať na svatbě pk vše klape jak má :wink:
Jani držím palce s voláním :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
1.11.10 11:19
kacafazolka píše:
No nic dupky, jedu k zubaři…zase tramvají- ještě, že už teď nejsou tak plné jako ráno.I když důchodci jezdí pořád :zed: :zed: :zed: :zed: tak pa pa odpoledne :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:

Vyšpul pupek ať tě pěkne pustí sednout!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
1.11.10 12:03

tak já mám hotovo už je obalím a usmažím rybičku ale to až chvilku předtím než příjde martin z práce ať to máme fajné teploučké. Malý šel spinkat a já nevím co dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kattuska
1.11.10 12:08

Ahoj těhulky, chvili tady člověk není a už ani nevím na jaké stránce jsem tady byla naposledy.
ja mam doma vše hotovo a koukám na netu na kočárky, ale připadne mi to samý hybrid.Libilo by se mi tak postavit si svůj. jsem zvědava co budeme vybírat :-x
máte některá s nějakým dobré zkušenosti???

• Citovat
  • Upravit
7485
1.11.10 12:13

Jéé Peti rybku budeme mít asi zítra :wink: :wink:
Kattuska kočárky už jsme někdy řešily, ale to bude tak stránka 100. Já to neřeším, budu mít od známe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
1.11.10 12:18

a včera ji měla kačka. Já mám kočárek po malém a ten mám z chicca je to trojkombinace a jsem spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2320
1.11.10 12:21

čau holky,
já než to vše přečtu to jsou slohovky
všechny zdravím a kdo jde na vyšetření tak držím pěstičky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
1.11.10 12:21

Já budu mít nějaký Espiro Atlantic, po jednom dítěti, byl nový a budu ho mít za 2000, takže si myslím že to jde a neřeším to. Nemám na lepší tak co :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
1.11.10 12:27

tej tak to máš úplně luxusní já neměla pokom ani od kamarádek tak kupovala vše a kočár nás stál snad 17 tisíc ale na to se složili babičky a dědové

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
1.11.10 12:28

Megg jj nás dočítat tak to je na dlouhé a dlouhé večery jak vypadnu tak na dva dny tak pak taky nestíhám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2320
1.11.10 12:32
Peťka1 píše:
Megg jj nás dočítat tak to je na dlouhé a dlouhé večery jak vypadnu tak na dva dny tak pak taky nestíhám
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
1.11.10 12:39

Peti já se dívala on nový stojí okolo 10 tis a co naděláš když porodné nedostaneme. Kdybych ho měla tak si koupím i nový kočár :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí