Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ono to asi nepujde, je to nějaká umělina
ale já už to seru......už nic neřeším.
Honza i Ríša jsou marodní nějací.Honzu bolí v krku a Ríša začal dnes soplit.No jestli ti dva lehnou před svatbou tak poser koště..........
Uvidím jak na tom bude Ríša až příjde za školy.Jestli stejně tak ho už do školy raději nedám a bude doma ležet…
jéééééé kači, neboj, to jsou jenom nervy před svajbou, dobře to dopadne…jdu dát malého spát, uklidit a volat, pa
No nic dupky, jedu k zubaři…zase tramvají- ještě, že už teď nejsou tak plné jako ráno.I když důchodci jezdí pořád
tak pa pa odpoledne
![]()
Kači ty máš starostí…bbku aspoň ať na svatbě pk vše klape jak má ![]()
Jani držím palce s voláním ![]()
kacafazolka píše:
No nic dupky, jedu k zubaři…zase tramvají- ještě, že už teď nejsou tak plné jako ráno.I když důchodci jezdí pořád![]()
![]()
![]()
tak pa pa odpoledne
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Vyšpul pupek ať tě pěkne pustí sednout!!!!
tak já mám hotovo už je obalím a usmažím rybičku ale to až chvilku předtím než příjde martin z práce ať to máme fajné teploučké. Malý šel spinkat a já nevím co dělat.
Ahoj těhulky, chvili tady člověk není a už ani nevím na jaké stránce jsem tady byla naposledy.
ja mam doma vše hotovo a koukám na netu na kočárky, ale připadne mi to samý hybrid.Libilo by se mi tak postavit si svůj. jsem zvědava co budeme vybírat ![]()
máte některá s nějakým dobré zkušenosti???
Jéé Peti rybku budeme mít asi zítra
![]()
Kattuska kočárky už jsme někdy řešily, ale to bude tak stránka 100. Já to neřeším, budu mít od známe.
a včera ji měla kačka. Já mám kočárek po malém a ten mám z chicca je to trojkombinace a jsem spokojená.
čau holky,
já než to vše přečtu to jsou slohovky
všechny zdravím a kdo jde na vyšetření tak držím pěstičky
Já budu mít nějaký Espiro Atlantic, po jednom dítěti, byl nový a budu ho mít za 2000, takže si myslím že to jde a neřeším to. Nemám na lepší tak co ![]()
tej tak to máš úplně luxusní já neměla pokom ani od kamarádek tak kupovala vše a kočár nás stál snad 17 tisíc ale na to se složili babičky a dědové
Megg jj nás dočítat tak to je na dlouhé a dlouhé večery jak vypadnu tak na dva dny tak pak taky nestíhám
Peťka1 píše:
Megg jj nás dočítat tak to je na dlouhé a dlouhé večery jak vypadnu tak na dva dny tak pak taky nestíhám
Peti já se dívala on nový stojí okolo 10 tis a co naděláš když porodné nedostaneme. Kdybych ho měla tak si koupím i nový kočár ![]()