Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
j.s. píše:
já budu volat odpo, to bude komedie…snad to půjde, jinak na to prdím…
Jani pevné nervy, já kolikrát zuřím že ani nepočkají až se s nima příjemně rozloučíš a už to položí…vždy si tu pak pro sebe pi***u
![]()
Peťka1 píše:
jo to jak my jsme venku a je tam miska od kočky s granulemi tak je vysype a nasype ji tam kamínky. jako ty děcka láká úplně všechno a vysvetlit že nemůže tak na to snad nic nezabírá. Teda u našeho filipa ne.
Peti ta malá od známé zas leze všude do vody, kde je voda tam strká pracky a venku kosa jak z nosa
![]()
Jee Jani taky chceme pak kupovat lego Duplo, bo jsem si říkala že klasické lego má tak maličko kostky a věk kdy by si s tím pak už mohl hrát už bude chtít jiné věci, pořítač a tak beztak. Tak snad s tím duplem si vyhrajou. Ale je to drahé jako kráva
![]()
tak já se pro zatím loučím jdem do toho obchodu a ještě musím zavolat k doktorce že už je filda zdravý kdy můžem přijít na očkování už to měsíc odkladáme.
ty děti jsou asi všechny stejné, ale já jsem ráda za toníka, když jsem zvládla ho, zvládnu všechny děti
a já nemám ráda takové ty, co hledí, neusmějí se, nepromluví tou svou hatmatilkou a jenom sedí..........toník je agent, jenom mu auto chybí
![]()
taky pomalu půjdeme..........tož pa, odpo nezapínám pc, protože musím volat, ať tu zase nesedím a nic z práce, papa
![]()
Pekne pondeli vsem,
vy jste toho zase teda popsaly.
Po obede frcim na kontrolu, tak snad bude vse ok.
S tim porodnym se mi taky zda, ze to bylo jen pro ty co maji jen minimum, ale nevim jestli to teda nezmenili, jsem to nestudovala a a jsem smirena s tim, ze ho nedostanem, sice by jsme si polepsili, ale nenadelame vubec nic.
Na vanoce toho malemu taky moc nekupujeme, koupili jsme mu vlackodrahu a dostane jeste nejake puzzle. Aby se tu valelo zbytecne milion kravin, na to fakt nejsem. On tak nejradeji chodit s dedou pokludit prase. ![]()
Marti tak ať ti kontrola dobře dopadne
![]()
Ja zatím na vánoce kupuju jen maželovi, takže klííídek a to má ještě v prosinci narozeniny a pak něco našim musím vymyslet ![]()
Tak já jsem zpátky, malý venku být nechtěl dělal scény že chce domů, tak do obchodu jsme jeli autem. Jako venku pěkně a my sedíme doma a jak bude pršet tak zas bude chtít ven ach jo. No letos na Vánoce toho taky moc kupovat nebudem je to fakt zbytečné. Těm co jdou na kontroly tak ať vše dopadne dobře.
už jsme taky doma, jdu uvařit rajskou polívku.....tak snad se povede, já jsem jí nikdy nevařila, já ji nemám ráda, ale malému jede…
sice na tom nic není,…ale i tak, někdy jsem kopyto…
peti, tak aspoň můžeš být doma, tady se nějak zatáhlo, snad nebude pršet…
![]()
Je to je fakt, jak je pěkně a počasí ujde ven e nechce ani mě, a jak je škaredě tak aji jo
![]()
Jani to zvládneš taková kuchtilka
![]()
U nás se taky nějak zatáhlo…jsem sledovala psa z okna, senějak neodváží na tu nově oplocenou část, si myslí že tma nesmí nebo co
A přitom sotím u dveří, branka už tma není a říkám mu volno, no běž už můžeš a on kuká
![]()
Jai myslím že jsi dávala tenhle odkaz http://www.mesec.cz/…n-pro-chude/ a je tam porodné jen pro chudé…takže nedostaneme nic. Čubky fakt
![]()