Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11529
31.10.10 11:55

no jo, užij, jdeme s toníkem a ten prostě nebude sedět na prdeli a bude tam dělat bordel, že chce tam a tam.............takže to bude takové hektické.........teď jak mu valí ty zuby, tak je protivný, mrčí, ale jedna trojka je už venku a na druhé straně ta druhá stolička je nateklá, jako prase :zed: :zed: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
31.10.10 11:56

tak ta podprda vypadá dobře já mám podobnou akorát má v těch košíčkách takové dírkované kytičky asi větrání a kupovala jsem ji v chiccu za necelých 500 :cert: :cert: ale teď chci zajít do krtečku to je obchod pro maminky a miminka tak ta snad seženu levnější a chtěla bych černou jelikož já se po porodu pořád potila a ikdyž jsem se každý den sprchovala i několikrát denně tak bílá byla pořád jakoby ušmudlaná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
31.10.10 11:58

jj u nás je taky fajně ikdyž fučí tak je tam teplo. Byli jsme nachvilku před obědem a pak chcem až se vyspinká. Uvažujem že se půjdem projít na Olešnou a dáme si tam topinku. No uvidíme nebo zůstanem doma a budem dělat pořádky na zahradě ale mi se vůbec nic nechce nejradši byh si lehla a spala jenže když půjdu teď tak v noci budu čumět do stropu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
31.10.10 11:59

peti to já taky :zed: :zed: i teď se potím jako prase :cert: :cert: a to sem se nikdy nepotila…příjde mi, že je ten pot aji takový kyselý, dříve fakt nic.................ale právě že jsem tuhle oprala v ruce, dala na topení a hned byla suchá, proto chci dvě, jednu do porodnice, tu novou a pak na střídačku doma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
31.10.10 11:59

to sem se taky chtěla zeptat, když jsem přes den ko a nejdu si lehnout, tak líp spím v noci, ale večer jsem živá mrtvola…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
31.10.10 12:02

no ani mi nemluv my někde jdem a mi ani není horko a po mě leje jak z konve nevím čím to je. Někdy se až za to stydím jak mám propocené tričko atd… nebo když dlouho sedím tak jsem jak bych se počůrala. Jako já fakt nechodím spát odpo ikdyž se přemáhám ale od té doby konečně spím i v noci a to je devět hodin večer a jsem tuhá. Si pustíme nějaký film a já vidím jen začátek a pak konec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
31.10.10 12:09

já sjem všechno vyžeehlila a osm košul k saku :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: ale ty mi vyžehlila mamka, já to jen skládala a to taky nesnáším :zed: :zed: :zed: :zed: uvařila dvě jídla, přežila mrčení toníka, dala ho spát na balkón a uklidila, a jsem teda ko, jako úplně mám závaží na očích…a dala jsem ještě vařit hruškový kompot toníkovi,…já padnu.........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
31.10.10 12:09

jo holky tak to nadměrné pocení mám od prvního těhu a to už je 13 let.V létě nemůžu mít kdejaké tričko.Nejlépe černé na kterém to nejde vidět, ale zase na něm jdou vidět ty sajrajty pod paží co stejně nepomáhají, ale aspoň nesmrdím.Jinak mám úplně mokré záda a pod prsy.....je to hnus.Já se až stydím...... :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
31.10.10 12:10

jani jsem na tom stejně dala jsem malého spát a jdu si lehnout k telce tak snad neusnu ikdyž moc tomu nevěřím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
31.10.10 12:11

kači tak samo přes léto se to dá jelikož nosím trička bez rukávu ale teď už se to nedá a též se stydím jako je to děs co s tím? :nevim: :nevim: Ještě že jsou ty černé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
31.10.10 12:12

Ty se Jani zbytečně honíš.Vypni někdy do prd......furt jen uklízíš a vyvařuješ.Lítáš kolem prcka.Tak jak půjde spát tak si pusť krásný film a relaxuj........ :cert: :cert: :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
31.10.10 12:15

já zase nosím všechno bílé :)))
já právě třeba v obchodě v řadě cítím, jak se potím a jak mi je úplně jako trapně, výjdu ven a je mi zima, z toho, jak jsem se zpotila..........a to já se vůbec nepotím a pod prsama mám taky takové čáry,…v létě u toníka jsem to měla úplně.........ale člověk chodil v trenírkách a tílku......já jak jsem chodila na baby masáže kvůli kolice, tak tam paní prodávala pudr na tyhle věci, nějaký přírodní, holky si ho moc chválily a bylo to od,…hmmm musím zapřemýšlet…byla to česká kosmetika…jo z nobilisu :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
31.10.10 12:18

já měla zase nějaký krém z lékárny.Používal se jen na noc- nechával bílé skvrny na oblečení ale to ses nepotila vůbec ale vůbec.Doktorka mi řekla že je to velmi nezdravé tak jsem ho přestala používat.a od té doby trpím jako kůň zase. :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
31.10.10 12:24

jojo, to pak kači zadržuješ ten pot v sobě…mrkni na ten nobilis…prý je to lepší než ty deodoranty z drogérie…
jo, to jsem kači já, já moc vypínat neumím......chjoooo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
31.10.10 12:26

eduška se probudil :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: kopká :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:
jo hezký film :lol: :lol: :lol: stačí se dívat na manžela :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí