Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
kacafazolka píše:
děkuji mockrát.......jsem z Ostravy aty jsi původně odkud?
Frydek-Mistek ![]()
Dobré ráno holky,
tej tak já to sladké musím taky omezit. Je to děs jak jde ta váha nahoru. ![]()
dobré ránko, holky, já sem asi nebudu chodit…nemám ráda omezování a hlavně v jídle…pak mám výčitky, jak žeru
a taky si myslím, že čím více, to budete řešit, tím více budete přibírat ![]()
teji: až teď jsem viděla reklamu na rajfku, ta je dobrá
to nevím, co říkal toník a bude říkat eduška na dana
![]()
Jani já to zas až tak moc neřeším mi příjde že taky furt jen žeru a žeru ale prostě nejde mi říct ne nevemu si. Prostě když je chuť tak je.
já u toníka přibírala více, tak jsem asi v klidu více a neřeším to a doma nemáme ani váhu
![]()
ty jo, ten posun času, to je na palici, jak jsem chodila do práce, tak mi to bylo jedno, ale s dětma, to zase bude chvilku trvat než srovnáme večerní a ranní režim
![]()
Nádherné ráno kopretinky,
podle některých jevů jsou již některé uvadající- bolesti zad, problémy z obouváním atd.Jupííííí nejsem sama - stará puška
![]()
Dnes dělám filetu s bramborovou kaší a zítra rajdulu s knedlíkem
![]()
já mám taky problém, ale z ponožkama- máme nízkou postel a to ráno málem válím sudy, abych si ty ponožky navlíkla
je to čím dál tím větší sranda ![]()
Jj jani já též přibrala u fildy mnohem mnohem více. Mamka mi říkala že si myslí že přiberu ještě tak 3 kila a že se mi to zastaví. My váhu máme doma a vážím se skoro každý den a když je tam za noc o kilo víc tak mě to zarazí
ale kašlu to. Věřím tomu že to pak dám dolů. Jen mě serou kecy okolí no ty teda přibíráš.
A s tím časem taky se toho děsím jak na to bude filda reagovat. Uvidíme třeba překvapí a bude to pohoda. Teď jsme si konečně zas pospali až do osmi a teď budem vstávat zase dřív. Jako to je tak vždy jak se naučíme spát déle tak se pak musí měnit čas. ![]()
peťule, přesně, my taky spali třeba do čtvrt na devět, půl osmé a tak…a dneska
to bude děs…no třeba se srovná........
kači no tak jsi mě zase nezklamala
mě příjde, že mi někdo prostě v břichu nafukuje balón a jak se chci více ohnout, tak to tlačí
a poprvé mám céčkovou podprdu
ale ještě se mnou poroste…
jo a svědí vás břicho, prsa a kolem břicha? mě jo, napínám se
jak kdybych měla blechy…
já jdu na ten guláš…a asi na přání manžela a po včerejším úspěchu udělám gnochi a rajčatovou srajdu na to s česnekem …
Jani co jsou to ty gnochi?Pořád o tom píšeš a já to nevím
![]()
Jinak já si včera šla koupit podprdu na svatbu s odnimatelnýma ramínkama a musela jsem si koupit 85 D ale je to stejná velikost jako do teď, ale v porovnání se starými je to jako čepice na desetiměsíční dvojčata
![]()
Tak to já holky z pohodlnosti nosím podprdu co jsem nosila u fildy u kojení a to je 75D a je mi tak akorát tak jen doufám že už nenabudou, jsem totiž líná jít do obchodu a koupit si ale chystám se na to. Někdy si říkám že by bylo fajn kdyby ty prsa takové zůstaly i pak
a já dneska dělám jen kuřecí plátky ve šťávě a těstoviny, rybičku budem mít zítra.
jako je to maras. Každý se diví a říkají mi že ty kila mám v prsách. Jako před fildou jsem neměla skoro žádné. Po fildovi mi něco zůstalo a teď jsou to zas nafouklé balony, které ale zase splasknou ![]()