Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1832
30.10.10 22:18
kacafazolka píše:
děkuji mockrát.......jsem z Ostravy aty jsi původně odkud?

Frydek-Mistek :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
31.10.10 08:06

Je Frýdek-Místek tam jsem chodila do školy!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
31.10.10 08:34

Dobré ráno holky,
tej tak já to sladké musím taky omezit. Je to děs jak jde ta váha nahoru. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
31.10.10 08:39

dobré ránko, holky, já sem asi nebudu chodit…nemám ráda omezování a hlavně v jídle…pak mám výčitky, jak žeru :oops: :oops: :oops: a taky si myslím, že čím více, to budete řešit, tím více budete přibírat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
31.10.10 08:49

teji: až teď jsem viděla reklamu na rajfku, ta je dobrá :lol: to nevím, co říkal toník a bude říkat eduška na dana :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
31.10.10 08:50

Jani já to zas až tak moc neřeším mi příjde že taky furt jen žeru a žeru ale prostě nejde mi říct ne nevemu si. Prostě když je chuť tak je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
31.10.10 08:53

já u toníka přibírala více, tak jsem asi v klidu více a neřeším to a doma nemáme ani váhu :lol: :lol:
ty jo, ten posun času, to je na palici, jak jsem chodila do práce, tak mi to bylo jedno, ale s dětma, to zase bude chvilku trvat než srovnáme večerní a ranní režim :zed: :zed: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
31.10.10 08:56

Nádherné ráno kopretinky, :mrgreen: podle některých jevů jsou již některé uvadající- bolesti zad, problémy z obouváním atd.Jupííííí nejsem sama - stará puška :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Dnes dělám filetu s bramborovou kaší a zítra rajdulu s knedlíkem :dance: :dance: :dance:
já mám taky problém, ale z ponožkama- máme nízkou postel a to ráno málem válím sudy, abych si ty ponožky navlíkla :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: je to čím dál tím větší sranda :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
31.10.10 08:57

Jj jani já též přibrala u fildy mnohem mnohem více. Mamka mi říkala že si myslí že přiberu ještě tak 3 kila a že se mi to zastaví. My váhu máme doma a vážím se skoro každý den a když je tam za noc o kilo víc tak mě to zarazí 8-o ale kašlu to. Věřím tomu že to pak dám dolů. Jen mě serou kecy okolí no ty teda přibíráš.
A s tím časem taky se toho děsím jak na to bude filda reagovat. Uvidíme třeba překvapí a bude to pohoda. Teď jsme si konečně zas pospali až do osmi a teď budem vstávat zase dřív. Jako to je tak vždy jak se naučíme spát déle tak se pak musí měnit čas. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
31.10.10 09:01

peťule, přesně, my taky spali třeba do čtvrt na devět, půl osmé a tak…a dneska :cert: :cert: :cert: to bude děs…no třeba se srovná........
kači no tak jsi mě zase nezklamala :lol: :lol: :dance: :dance: :dance: mě příjde, že mi někdo prostě v břichu nafukuje balón a jak se chci více ohnout, tak to tlačí :nevim: :nevim: :nevim: a poprvé mám céčkovou podprdu 8-o 8-o 8-o ale ještě se mnou poroste…
jo a svědí vás břicho, prsa a kolem břicha? mě jo, napínám se :lol: jak kdybych měla blechy…
já jdu na ten guláš…a asi na přání manžela a po včerejším úspěchu udělám gnochi a rajčatovou srajdu na to s česnekem …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
31.10.10 09:04

Jani co jsou to ty gnochi?Pořád o tom píšeš a já to nevím :oops: :oops: :oops:
Jinak já si včera šla koupit podprdu na svatbu s odnimatelnýma ramínkama a musela jsem si koupit 85 D ale je to stejná velikost jako do teď, ale v porovnání se starými je to jako čepice na desetiměsíční dvojčata :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
31.10.10 09:11

Tak to já holky z pohodlnosti nosím podprdu co jsem nosila u fildy u kojení a to je 75D a je mi tak akorát tak jen doufám že už nenabudou, jsem totiž líná jít do obchodu a koupit si ale chystám se na to. Někdy si říkám že by bylo fajn kdyby ty prsa takové zůstaly i pak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
31.10.10 09:12

a já dneska dělám jen kuřecí plátky ve šťávě a těstoviny, rybičku budem mít zítra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
31.10.10 09:18

Kde jsi ty vyžle vzala taková prsa????????????? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
31.10.10 09:23

jako je to maras. Každý se diví a říkají mi že ty kila mám v prsách. Jako před fildou jsem neměla skoro žádné. Po fildovi mi něco zůstalo a teď jsou to zas nafouklé balony, které ale zase splasknou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí