Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
dobré ránko, tak jaká? dneska je venku zima, ale svítí sluníčko ![]()
Dobré ráno holky,
tak já mám dneska chlapa doma tak snad budu mít pohodičku. tej ja jsem taky nervák a pořádný a to samé filip a jak se dají dvě takové povahy dohromady tak kalamita
Nejhorší jak třeba zvýším hlas tak on si dá prst před pusu a říká psssst jako v tu chvíli to ve mě vře ale ot takové človíčka se tomu směju kde nato vůbec příjde.
Jinak holky pamatuje na Seal. Byla tu snáma na začátku. Včera jsem si s ní psala a má teď nějaké problémky ohledně bytu a stěhování tak nemá ani čas na pc. Ale mám vás pozdravit a že jak to bude možné že se na nás příjde podívat. Jo a je tak jako já nechcce si nechat říct co to bude. Chtějí překvápko. Tak nejsem sama
![]()
petule: ty jsi slíbila, že 16tého na kontrole se zeptáš, babo jedna, ty jsi horší než já s edou
![]()
jo tak o mě říkají, že jsem taky nerv, je pravda, že asi nejsem taková ta maminka, klidná, co mluví na dítě hezky a pomalu a s úsměvem pořád dokola a chová se podle příruček, když je toho někdy moc, tak vyletím a dostane i po prdeli přes plinku nebo přes ruku, aby fakt věděl, že tohle už prostě ne…no ale jinak bych řekla, že se mu věnuju více než většina těch moderních matek kolem mě… ![]()
tak to je maras jani jak si pamatuješ kterého jdu na kontrolu. Uvidíme času dost jako někdy jsem z toho úplně v pr… že to nevím a furt přemýšlím, tak uvidíme jak budu na kontrole.
Jako já mu to asi 2× řeknu v klidu a pak už to s klidem nejde. Nejhorší je jak tomu dítěti něco řekneš a ono ti odpoví ne nechci atd… ale fakt ti kluci jsou takoví fajní jak se tulinkují a jak se spolu mazlíme.
Jo a já jsem teda matka holky, jsem mu včera na noc zapoměla dát plínku a on bobek přišel v noci celý mokrý a studený. Tak jsem ho převlékla a vzala k sobě do vyhřáté deky a víte co on nějak se tam otočil a kopal mě do zad ale jak. Lump jeden
![]()
Ahoj vsem tehulkam,
clovek tu jeden den neni a ma teda co cist. My jsme vcera byli v Brne vyzvednout zimni kola na moje auto, tak jsme rovnou koupili malemu neco k narozkam a uz i k vanocum.
Tej, at ko dobre dopadne.
Rano jsme prevlekli povleceni, jeste musim jit povytirat. Na obed dnes jen palacinky a nejakou rychlou polivku.
Vsem preji pekny den a pohladte pupiky.
teda peťulo
bobinek …
já nemám ráda takové ty rozmazlené děti, co si všechno vyřvou, takže jsem taková jako ok, ale jak to přehání, tak je zle…to musí vědět, že něco prostě ne, i když má rok…jako že zásuvky, trouba a takové věci, prostě ne, aji kdyby se po
martulinko: už jsi třetí, co dneska chce převlíkat, to je nějak asi ve vzduchu
![]()
Jani tak to má být. A filda když vycítí že něco přehnal tak si pobrečí v pokoji a pak za mnou příjde a říká mami maminko a hup kolem krku a tou svojí řeči mi to začně vysvětlovat ale já mu prd rozumím. My ho totiž okoupem a dáme plínku a on ještě je chvilku s náma a jde spát jenže včera že chce dělat eee tak jsem mu ji sundala s tím že před spaním mu jí dám a úplně na to zapoměla. Aspoň jsme si vyzkoušeli že přes noc to bez plínečky nezvládnem
Tej taky přeji ať kontrola dopadne na výbornou.
Martulinko palačinku bych si též dala a s tvarohem.
Jo a jani ty tvé lívance měli fakt úspěch. Martin chtěla ať je udělám zase.
dobré ránko,
u nás je zataženo, koupila jsem balík značkového oblečení na mimi 56-68 vel.(17ks) za 285,–Kč. Vypadá to dobře. ![]()
Já uklízele včera dnes na to …ani nebudu vařit deme někam oslavit holčinku.
![]()
Už se taky těším na mazlení s mimi, syn ten mi nedá ani pusu.
peťule: dneska je budeme mít na oběd
já na to sladké nejsem, ale je to rychlovka…ale možná je to tím, že teď valím štrůdl
holky, jdu utřít prdel tomu posránkovi a ven, papa j. a odpo nebo večer naviděnou
Ahoj holky, tak nevím co to budem mít za mimíška neb je šíleně aktivní
první pohyby 16+4, a porvé jsem to cítila i při přiložení ruky v úterý, tj. 18tt a včera…kopnul i tatínka 2×
měl na něm ručičku a cítil to
tj. 18+2!!!Vše nějak brzo, jsem zvědavá zda na utz ve 20týdnu budem zas napřed
jinak přeji a mimísci prospívaj …
Ahoj holky, tak kontrla dopadla dobře, jen že maminka se á mírnit s jídlem a hlavně prý zeleninu
Už mám dost nahoře!!! Jsem jí řekla že 9 a přesně nevím, ale těch 8 možná 9 to je
Vypsala mi žádnaku na tu cukrovku, takže koncem listopadu si tam zajdu…
snad to přežiju bez snídaně!! ![]()
Peti s tou plínkou ty jsi mačos…bobiš malý
![]()
My des máme masové kuličky a rajskou a rýží…kurde je to tak na tři dny
![]()
Jsme byli nakupovat tak jsem si koupila kdelubny a mrkve. Jako vením co mám jíst ze zeleniny
Ovoce je vííííc…
![]()
taji a holčička potvrzena? mo gratuluji, a jinak já tedanechápu, mě nikdy nic s kilama neřekli a to jsem přibrala u toníka teda hóóódně…
já dělám brambory a holandský řízek, červenou řepu a tatarku…ty jo, ale ukízela jsem a čistila kočár a asi bych usla…ale nemožu, musím se najíst a pak s prďolou ven…