Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
já to peti chápu, jenže já mám smůlu, nemůžu ho nechat danovi nebo mamce, když u nich řve, ale dneska byl s tátou tři hodiny a prý nebrečel…tak aspoň, že tak…jinak mám smůlu a s tím druhým…to budu mít úplně.........ale to nevadí…pak to bude lepší…
já se holky vůbec nemažu
![]()
jako filda brečí co brečí histericky řve když tu mám paní na nehty a jdu ji vyprovodit tak to jsou scény neskutečné nebo když zůstává s taťkou tak mu vysvětlím že jdu pryč a že se vrátím a že mu něco přinesu tak někdy fňuká a někdy je to v poho.
Já se též nemazala ale jak jsem viděla jak je ta kůže napnutá tak mám docela strach jelikož těch strií tam mám už požehnaně
jojo, kluci jsou maminčáci a žárlivci, já měla malou pavlínku od sousedů na klíně, bude mít za chviličku rok a jak to toník zjistil, tak už valil a mrčel a sápal se po mě, to bude děs, jak se to druhé narodí, než si zvykne
![]()
Tak s tímhle já nemám problém když mám jiné dítě na rukou nebo klíně tak mu to vůbec nevadí. Teď mi začal říkat maminko a to je tak krásné a furt mi dává pusinky atd… no nádhera
![]()
nic já se loučím jdem si udělat se skoro mužíčkem
pěkný večer tak papa
krásné sny o těch našich drobečkách
tak to on začíná být žárlivý a hlídat si mě jako prase
tož uvidíme, co z toho bude…jo tak filípek má o rok více, takže je asi už úplně někde jinde…ale je to hezké, já teď toníka učím mamko, a když někam jdu, třeba do koupelny, a on nestíhá jít přímo se mnou, tak huláká mam,mam,mamko,mom,mam a valí
a nebo chodí za mnou a buď mě chce kousnout a tulení je maskovací manévr a nebo fakt chce pusu a objímá mě úplně tak silně, je to hajzlík
![]()
ahoj holky, já dnes makala, uklízela vyvařovala, v Lídlu jsem byla , u taťky.No celý den v trapu a jsem K.O.a zítra nanovo.K lékaři, s lístkem do práce-mimo Ostravu, pak do banky no už teď se mi nechce
![]()
tak já jdu taky do hajan
zítra zase až večír …mám toho fest.pa pa sluníčka a pohlaďte bříška.....zdraví vás Kačule s Kačulkou
![]()
s.a.n.y. vítám tě mezi námi trošku praštěnými, ale jinak jsme
![]()
Gratuluji ke chlapečkovi, alespoň tu bude více kluků.Zatím to vypadá na převahu holčiček..... ![]()
Dobré ráno holky, no vy jste se na večer zas rozjely. Já mažu od 4 měsíce každý den. Holky jak vy tady píšete o těch vašich lumpíkách tak já už se těším až mě Johanka bude zlobit. Já su nervák, tak jsem zvědavá jak to budu zvládat. Ale mazlit se budeme!!!