Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky holky,
je asi pravda, že úplně 100% bude pohlaví dítka až na porodním sále. Když jsem byla ve středu u dr., říkala, že jen kluci jsou jistí. U holčiček se prý dá snadno splést. Tak kdo ví, jak to je. My máme věci modré i růžové, tak uvidíme, jestli na nás vykoukne ta slibovaná holčička
.
Sany zas tam máš teplo ne?? Máš víc možnost se někde koupat a ovoce a zeleninu
![]()
Mekelko ono by bylo horší kdyby v dnešní době to byly třeba dvjčata
![]()
jako kdyz zijes u more, tak mi ver ze te omrzi jako v cesku reka. A teplo?No mame tady 15 stupnu, ale rano zima ani nemluvim…uffa…
dneska jsem malem zmrzla jak jsem sla pro pecivo a ze jsem byla hodne dobre tepla oblecena a nepomohlo…a jim jen tu zeleninu a ovoce co znam z ceska, nic extra..
Sany 15°C
U nás -2°C
To je sranda…nic si z toho nedělej. Já byslím
d rodiny, od přátel…tady už jsme přez dva roky a nikoho tu pořádně neznám, že bych se stavila na čaj nebo tak ![]()
Joooj to bych měla pěkně daleko a ochybuju že bych to stihla o vycházkách
![]()
tak vlete az bude doba dovolenych budu rada za kazdou navstevu. A co uz peces cukrovi nebo si kupujes, ja se uz nemuzu dockat na vanoce do ceska, se zblaznim asi radosti…prejim se vseho a uziji si ty letosni svatky ![]()
No zatím nepeču, až tak koncem listopadu začnu a jen trochu. Manžel na sladké neí a já moc nemohu, abych nepřibírala moc. A mamka nám zas dá spousty od sebe
A na Vánoce si odříkat nechci, tedy hlavně ty svátky, před a po zas raději jo
![]()
Maminky, těhulky, vy zas máte dnes tak uhoněný den.
Tak vám přeji krásné snění
![]()
Tejchi píše:
Mekelko ono by bylo horší kdyby v dnešní době to byly třeba dvjčata![]()
![]()
![]()
Dvojčata? No to by byla celkem sranda
. Zas na druhou stranu bys to měla najednou
. Chceš ještě jedno dítko, ne?
Na pohlaví nezáleží, hlavně, aby bylo mrně zdravé
, to je nejdůležitější
.
Nádherné ráno všem maminkám, těhulkám, dětem i mimískům!!
Mekelko tak u nás v rodině dvojčata nehrozí, ale bylo by to dvě mouchy jednou ranou!!
Ahojky,čekame male v pulce března,jako každa těhulka se už nemužu dočkat.Přeju každe mamince hlavne to zdravičko. ![]()
ahoj těhule, kde jste dneska? já jsem zaučena na novou práci
a uvařeno, uklizeno a odpo na hřbitov…taky se tam chystáte? já dneska jela kolem a ty jo, miliom aut…
mio: vítám tě…
sany: ty jo, 15 stupňů i tak bych si nechala říci ![]()
vítej Mio a holky čaute, já na vás nemám vůbec čas
snad zítra.Dávám dohromady hudbu na svatbu a je to děs.Mě asi vyhodí s té svatby-já tam cpu takové staré vypalovačky, že Honzíkovi lezou oči z důlku
![]()