Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Peti tak aspoň řekni zda si to říct necháš nebo ne
Já sem napnutá jak drát
![]()
holky zdravím..........já jsem byla na nehtách…to je pro mě horor, někde sedět tři hodiny, bolí mě prdel.....kači, dej vědět…
teji, to je jasné, že si to nechá říci, to už jsme probraly
nebo bude vyhoštěna
![]()
ty jo, ale serete mě s těma holkama, to jsem ji nemohla mít i já? no nemohla…
ale už se těším na kluky, budou mít hezké dětství ![]()
kači, tohle je jediné, co jsem našla, to cedlo se někam propadlo ![]()
Jůů takže nové nehtíky
![]()
Jo ona si to beztak říct nenechá. Jen blafuje
![]()
Já se chystám na procházku s hafí a mužíkem
![]()
my půjdeme s mamkou za babičkou do nemocnice
ale je tam hezky, a pak k sousedům instalovat protivirový program, to já instalovat nebudu ![]()
Juj, tak my už jme doma, suceprochajda jen dvě hodiny, ale bolí mě nožky jak blázen…kus do kopce a kus s kopce…ufff
![]()
Těhulky moje kdepak jste?? Se tu zas rozepíšete až tu nebudu
Zítra se teším na kontrolu
Uvidím zas tu naší prínceznu
![]()
Je tu dneska nějak tichoučko, já se tu zas nedostanu zítra a to budete drbat o sto šest. Ten můj byl dneska v práci a zítra má volno a já jdu odpo dělat nehty a pak ke kadeřnici, takže dorazím až někdy večer.
peťulko: ty si to teda užíváš…já mám utrum, malý po mě řve ![]()
teji, taky jsem byla dneska venku s mamkou, a teď jsme přišli od sousedů…jsem tááááák plná zase…chjo
![]()
Peti já se moc asi zítra taky nedostanu…ráno kontrola, pak nákupy, drazím domů vybalit navařit a pokudbude pěkně tak prochajda. Musím se trochu hýbat, pak budu mít maxi pupík a bude maxi zima a ven se nedostanu bo se pořádně neobleču, no či vím
Tak torocha toho pohybu když nemusím volat
Taď si du dát spršku a namazat domeček Johance
![]()
teji, ty jsi tak roztála johankou, to je tak krásné
mě dneska moje mamka říkala, já už se na toho malého tak těším, ani se neptejte, co jsem jí na to řekla
![]()
jani já musím já bych se asi zbláznila. Malý je od toho druhého roku katastrofální a já potřebuju tak trošku spočnout. Jako už je to lepší katastrofa je když má jít spát nebo když usne a vzbudí se po 10 minutách tak to je děs. Já jen doufám že ho to brzy přejde, jinak je to zlatíčko a když se mu věnuju a hrajem si tak je pohoda. Horší je jak začnu něco dělat a nevěnuju mu pozornost.
Já jsem dneska nikde nebyla a též jsem úplně plná na prasknutí. Snědla jsem plný talíř rizota a na to tu oříškovou čokoládku a dala bych si takové ty kynuté honzové buchty ale vůbec se mi nechce s nima dělat. Kdyby mi to tak někdo donesl podnos bych je snědla ještě teplé.
Já už domeček mimískovi namazala bo je nějaký napnutý a mám strach že začne praskat ale jestli se to má stát tak tomu stejně nezabráním.