Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3828
28.10.10 11:40

Uvidíme do další kontroly daleko :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
28.10.10 13:05

Peti tak aspoň řekni zda si to říct necháš nebo ne :nevim: :nevim: :nevim: Já sem napnutá jak drát :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
28.10.10 13:07

holky zdravím..........já jsem byla na nehtách…to je pro mě horor, někde sedět tři hodiny, bolí mě prdel.....kači, dej vědět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
28.10.10 13:08

teji, to je jasné, že si to nechá říci, to už jsme probraly :) nebo bude vyhoštěna :cert: :cert: :cert: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ty jo, ale serete mě s těma holkama, to jsem ji nemohla mít i já? no nemohla… :zed: :zed: :zed: ale už se těším na kluky, budou mít hezké dětství :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
28.10.10 13:10

kači, tohle je jediné, co jsem našla, to cedlo se někam propadlo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
28.10.10 13:11

a totok, pošlu ti to i mailem, třeba to půjde lépe vidět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
28.10.10 13:18

Jůů takže nové nehtíky :mrgreen: :mrgreen:
Jo ona si to beztak říct nenechá. Jen blafuje :mrgreen: :mrgreen:
Já se chystám na procházku s hafí a mužíkem :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
28.10.10 13:23

my půjdeme s mamkou za babičkou do nemocnice :( ale je tam hezky, a pak k sousedům instalovat protivirový program, to já instalovat nebudu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
28.10.10 16:20

Juj, tak my už jme doma, suceprochajda jen dvě hodiny, ale bolí mě nožky jak blázen…kus do kopce a kus s kopce…ufff :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
28.10.10 19:13

Těhulky moje kdepak jste?? Se tu zas rozepíšete až tu nebudu :nevim: :nevim: Zítra se teším na kontrolu :wink: Uvidím zas tu naší prínceznu :huban: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
28.10.10 19:18

Je tu dneska nějak tichoučko, já se tu zas nedostanu zítra a to budete drbat o sto šest. Ten můj byl dneska v práci a zítra má volno a já jdu odpo dělat nehty a pak ke kadeřnici, takže dorazím až někdy večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
28.10.10 19:24

peťulko: ty si to teda užíváš…já mám utrum, malý po mě řve :(
teji, taky jsem byla dneska venku s mamkou, a teď jsme přišli od sousedů…jsem tááááák plná zase…chjo :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
28.10.10 19:27

Peti já se moc asi zítra taky nedostanu…ráno kontrola, pak nákupy, drazím domů vybalit navařit a pokudbude pěkně tak prochajda. Musím se trochu hýbat, pak budu mít maxi pupík a bude maxi zima a ven se nedostanu bo se pořádně neobleču, no či vím :nevim: :nevim: Tak torocha toho pohybu když nemusím volat :wink: Taď si du dát spršku a namazat domeček Johance :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
28.10.10 19:35

teji, ty jsi tak roztála johankou, to je tak krásné :srdce: mě dneska moje mamka říkala, já už se na toho malého tak těším, ani se neptejte, co jsem jí na to řekla :oops: :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
28.10.10 19:36

jani já musím já bych se asi zbláznila. Malý je od toho druhého roku katastrofální a já potřebuju tak trošku spočnout. Jako už je to lepší katastrofa je když má jít spát nebo když usne a vzbudí se po 10 minutách tak to je děs. Já jen doufám že ho to brzy přejde, jinak je to zlatíčko a když se mu věnuju a hrajem si tak je pohoda. Horší je jak začnu něco dělat a nevěnuju mu pozornost.
Já jsem dneska nikde nebyla a též jsem úplně plná na prasknutí. Snědla jsem plný talíř rizota a na to tu oříškovou čokoládku a dala bych si takové ty kynuté honzové buchty ale vůbec se mi nechce s nima dělat. Kdyby mi to tak někdo donesl podnos bych je snědla ještě teplé.
Já už domeček mimískovi namazala bo je nějaký napnutý a mám strach že začne praskat ale jestli se to má stát tak tomu stejně nezabráním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí