Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
No já tedy problém nemám, si v pohodě i dřepnu…
Jen nesmím mít kalhoty co mě tlačí na břušek ![]()
to já si taky čapnu, ale nevím no............asi to břicho mám už větší
![]()
No to nevím, ale myslím že fakt záleží na kalhotách. Jak si oblínku rifle tak se mi taky zhýbá hůř, tlačí to do bříška, ale jinak pohoooda
![]()
Sleduju jak se staví sen a mě taklke zprznit pokoj tak je asi zabiju!!!!
![]()
myslíě na tu zlatou? ta faltýnová má taky ránu…já mám ráda obyčejné věci a co oni kupujou, třeba ten plastový stůl, to je děs…
Jako mě se ještě nikdy nelíbil žádný pokoj co změnili…moc moderní a to je hnus pro mě!!!
No a ta zlatá tak to je humáč!! A zelená v kuchyni, to mi taky nesedí…
![]()
jako já mám ráda moderní věci, některé, mixlé se starýma věcma, které dělají ten domov domovem, ale oni to mají přeplácané, jakési tapety…ovály, kulaté věci, já mám ráda hrany a jednoduchost…
Jako moderní jak co, třeba kuchyně e mi líbí staré rustikální, a obyvák tak možná nějaká pěkná sedačka, jinak jako ten stolek nee. Klasika dřevo…
no ještě, že nám nic nedělají
asi bych místo slz štěstí a popíjení šampáňa po nich řvala, jak to celé posrali
![]()
j.s. píše:
jo a holky, taky máte problém se zavazováním bot ?![]()
![]()
mám natahovací kozačky, a polobotky ty nandám lžící a nemusim se ohybat
Jani, mě taky bolí záda, poslední dobou docela dost. To jsem u Kristiána neznala, nic mě nebolelo. Zato teď … pravda, už jsem fakt stará
.
Holky takže mě to u dlašího taky čeká
To bolení zad
Jeee tak to si teď jště užiju ten klid
![]()
Ale taky bych jim za tu změnu nakopala prdel, ale když je to zadarmo…spíš mě v těch starších dílech sralo jak s klidem ničili ten starý nábytek těch lidí, posprejovali a seryrkou rozbíjeli, tako co když to chtěli nechat no nevím
![]()