Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11529
31.10.10 12:27

tady je ten pudr http://www.aroma-shop.cz/detail.php?… a nevím, jestli šalvěj můžeme, ale je tam i z růže :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
31.10.10 12:29

je tam i plno olejů na bříško, prsa, k porodu, pak je super ten olivový olej na miminka, dlouho vydrží a stojí málo, toník má pořád heboučkou pleť a jako miminko vůbec nebyl suchý a ta suchá kůže z bříška se krásně promastila, fakt super, lepší než ty ropy z drogérie..a weleda je taky super, ale rychle mizne a je drahá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
31.10.10 12:30

ty jsi hodňoučká,já na to kouknu.
Jani já to taky neuměla vypnout, furt jsem něco musela dělat, ale záda mi to nedovolují a tak se ze mě stala taková lenora lenivá :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
31.10.10 12:35

mě Kačulka kopká už od včerejšího večera snad pořád.V noci mě to budilo, ráno mě to vzbudilo a teď taky.No nic jdu se hýbat ať ji uspím.Zatím to mám jednoduché :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
31.10.10 13:27

jejda holky já snad prasknu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: bramborová kaše s rybou a smažák…já jsem chro chro. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Umyju nádobí a bechnu sebou do postele a už se ani nehnu......... :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
31.10.10 13:46

tak já taky vytuhla…jsem zase praštěná…blee…ale asi jsem to potrebovala :) kači, tož to jsi uspala, spíše jsi jim tam utlačila smažákem :lol: :lol: :lol: jo chro chro, všichni víme, že jsi stejné, neli horší prase jako já :huban: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
31.10.10 13:50

já tě miluju ale větší prasátko jako ty nejsem :mrgreen: :mrgreen: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
31.10.10 13:54

:huban: :huban: :huban: :srdce: :srdce: :srdce: zatím si slečna, ale jako paní se musíš začít chovat slušně, je ti to jasné :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1832
31.10.10 16:06
j.s. píše:
tak já taky vytuhla…jsem zase praštěná…blee…ale asi jsem to potrebovala :) kači, tož to jsi uspala, spíše jsi jim tam utlačila smažákem :lol: :lol: :lol: jo chro chro, všichni víme, že jsi stejné, neli horší prase jako já :huban: :srdce:

BOZE SMAZAK…JAK TEN BYCH SI DALA A TATARKU K TOMU…SI MUZU NECHT JEN TAK ZDAT :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
31.10.10 16:09

Ahojky..
Co je lepší normální porod, nebo císařák???
Já si to ještě nak neudomuju, ale porodu se bojim, ale cisařák nechci.. :roll: :-o :-? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1832
31.10.10 16:31
ppappaja píše:
Ahojky..
Co je lepší normální porod, nebo císařák???
Já si to ještě nak neudomuju, ale porodu se bojim, ale cisařák nechci.. :roll: :-o :-? :nevim:

napodobne, tady v italii jsem slysela se pry vice dela cisarak, doufam, ze to nebude muj pripadat :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
31.10.10 17:04

císaře néééééééééééé, neblbněte, pak se špatně tvoří mléko, bolí jizva a to musíte prcka nosit, jinak to nejde…je jasné, že když je zle a nic jiného nejde, tak jo, ale jinak ho chtít je blbost...........dle mě tedy :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
31.10.10 17:09

Dneska venku bylo ale krásně ikdyž dopoledne bylo líp, teď foukal studený větřík. Též vám ten den dneska pomalu utíká. Já mám uklizeno, upečenou buchtu teď jsem malému dostrouhala pastelky a můžu znovu olamuje špičky.
Tak to nevím co je lepší ale já bych císařák nechtěla pokud by nebyly nějaké komplikace. Ikdyž mám první porod za sebou a bolelo to tak druhý chci taky rodit normálně. Nechci nikoho odsoudit nebo urazit ale podle mě císařký řez není porod. Vyjímka je když ta mamina nemá na výběr a musí. Ale to je jen můj názor a ta chvilka bolesti za to stojí. Jako já po prvním říkala že už nikdy víc rodit nebudu a den na to že bych si to zopakovala.
Jo a pro holky druho rodičky. Včera porodila kámoška a říkala že to byla rychlovka v šest přijela a v půl deváté mimčo na světě. Tak bych si to představovala i já. Ikdyž já u prvního do porodky přijela ve dvě v noci a v půl sedmé byl malý na světě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
31.10.10 17:11

Souhlasím s janinkou a ještě nevýhoda musí se být v porodnici déle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
31.10.10 17:40

jejda císaře ani vidět.Chci normální porod.Chci si to užít se vším všudy.Pokud by to mělo ohrozit mimi nabo mamču tak je jasný císař, ale porod je přirozená věc a na císař nechci. 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí