Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
tady je ten pudr http://www.aroma-shop.cz/detail.php?… a nevím, jestli šalvěj můžeme, ale je tam i z růže ![]()
je tam i plno olejů na bříško, prsa, k porodu, pak je super ten olivový olej na miminka, dlouho vydrží a stojí málo, toník má pořád heboučkou pleť a jako miminko vůbec nebyl suchý a ta suchá kůže z bříška se krásně promastila, fakt super, lepší než ty ropy z drogérie..a weleda je taky super, ale rychle mizne a je drahá…
ty jsi hodňoučká,já na to kouknu.
Jani já to taky neuměla vypnout, furt jsem něco musela dělat, ale záda mi to nedovolují a tak se ze mě stala taková lenora lenivá
![]()
mě Kačulka kopká už od včerejšího večera snad pořád.V noci mě to budilo, ráno mě to vzbudilo a teď taky.No nic jdu se hýbat ať ji uspím.Zatím to mám jednoduché ![]()
jejda holky já snad prasknu
bramborová kaše s rybou a smažák…já jsem chro chro.
Umyju nádobí a bechnu sebou do postele a už se ani nehnu......... ![]()
tak já taky vytuhla…jsem zase praštěná…blee…ale asi jsem to potrebovala
kači, tož to jsi uspala, spíše jsi jim tam utlačila smažákem
jo chro chro, všichni víme, že jsi stejné, neli horší prase jako já
![]()
zatím si slečna, ale jako paní se musíš začít chovat slušně, je ti to jasné
![]()
j.s. píše:
tak já taky vytuhla…jsem zase praštěná…blee…ale asi jsem to potrebovalakači, tož to jsi uspala, spíše jsi jim tam utlačila smažákem
![]()
![]()
jo chro chro, všichni víme, že jsi stejné, neli horší prase jako já
![]()
BOZE SMAZAK…JAK TEN BYCH SI DALA A TATARKU K TOMU…SI MUZU NECHT JEN TAK ZDAT ![]()
Ahojky..
Co je lepší normální porod, nebo císařák???
Já si to ještě nak neudomuju, ale porodu se bojim, ale cisařák nechci..
![]()
ppappaja píše:
Ahojky..
Co je lepší normální porod, nebo císařák???
Já si to ještě nak neudomuju, ale porodu se bojim, ale cisařák nechci..![]()
![]()
![]()
napodobne, tady v italii jsem slysela se pry vice dela cisarak, doufam, ze to nebude muj pripadat ![]()
císaře néééééééééééé, neblbněte, pak se špatně tvoří mléko, bolí jizva a to musíte prcka nosit, jinak to nejde…je jasné, že když je zle a nic jiného nejde, tak jo, ale jinak ho chtít je blbost...........dle mě tedy ![]()
Dneska venku bylo ale krásně ikdyž dopoledne bylo líp, teď foukal studený větřík. Též vám ten den dneska pomalu utíká. Já mám uklizeno, upečenou buchtu teď jsem malému dostrouhala pastelky a můžu znovu olamuje špičky.
Tak to nevím co je lepší ale já bych císařák nechtěla pokud by nebyly nějaké komplikace. Ikdyž mám první porod za sebou a bolelo to tak druhý chci taky rodit normálně. Nechci nikoho odsoudit nebo urazit ale podle mě císařký řez není porod. Vyjímka je když ta mamina nemá na výběr a musí. Ale to je jen můj názor a ta chvilka bolesti za to stojí. Jako já po prvním říkala že už nikdy víc rodit nebudu a den na to že bych si to zopakovala.
Jo a pro holky druho rodičky. Včera porodila kámoška a říkala že to byla rychlovka v šest přijela a v půl deváté mimčo na světě. Tak bych si to představovala i já. Ikdyž já u prvního do porodky přijela ve dvě v noci a v půl sedmé byl malý na světě.
Souhlasím s janinkou a ještě nevýhoda musí se být v porodnici déle.
jejda císaře ani vidět.Chci normální porod.Chci si to užít se vším všudy.Pokud by to mělo ohrozit mimi nabo mamču tak je jasný císař, ale porod je přirozená věc a na císař nechci. ![]()