Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
tak teji já jsem asi debil............promiň.........rajská už je skoro hotová, jen tam dám kapání z krupice a je to…takové polívky, to je nejlepší ![]()
ahopj holky, já se teď vrátila z vyšetření srdíčka a je to v pořádku, jen v levé komoře má Kačka nbějakou strunu, ale prý to nevadí.Jen v pubertě může mít šelest na srdci.Doktor byl na fakultce úžasný.Rozplýval se jako by to bylo jeho děťátko a pořád:jé maminko pr'došek nám mává a kouká na vás.No super. ![]()
ale ještě to nedosouhlasili, necháme se překvapit, jestli to opravdu hodí do té zrychlené volby..........kurvy jsou to
![]()
kači, já jdu zítra a v přerově to je rychlovka, jediné, co mi řekl, teď můžete slyšet srdíčko a pak, je všechno v pořádku, nashledanou
![]()
jinak gyndu. poradnu jsem nestihla.Přišla jsem o 25 minut později, protože mě sestra posledně objednala na 8:50 a já v 8 měla být na srdci.To vyšetření trvalo asi půl hodiny a tak je jasné, že jsem to nemohla stihnout i z cestou.Příjdu na gyndu a sestra mi říká: no to je váš problém, budete si muset počkat a je to tak na dvě hodiny.A půjdete ještě k jinému doktorovi ten váš končí za hodinu.Tak jsem ji poslala do prdele a přeobjednala se na zítra.Co si myslí pitka jedna.
![]()
Kači gratuluju a klid, aspoň se zítra provětráš zas i ráno
![]()
Jani neřeš…taky občas mi to myslí pomaleji. Ale uvidíme zda to projde senátem tedy, nevím zda to už schválili či co, ale v senát je většína ČSSD a ti docela pro rodiny a tak jsou, tak třebato nepustí
![]()
Ty jo už začínají reklamy na Vánoce. Se těším zda bude ne ne já nemusím, já už ho vidím
![]()
A já nevím co našim
Asi spíš něco dohromady, ale co
![]()
teji to je jasné, ale ti nastupují až 17 listopadu a ty kruvy si odsouhlasili ryhclé jednání, to znamená, že to senát bude schvalovat 7 listopadu, to znamená ve stejném složení, to mě nasralo, že si vymysleli to urychlení a asi jim to projde, kdyby ne, tak to senátem nikdy neprojde, lidi si zvolili čssd a vidíš, stejně přišli na způsob, jak si prosadit svou.....
![]()
teji, já taky nevím, co kupovat…
manželovi košili nebo svetr, ať mám co žehlit
mamce nějakou keramiku a danově rodině, no nemám je ráda, tak se mi špatně nakupuje, a od ségry dětem knížku a něco malého…
jo politici jsou hovada
já nevím před svatbou kam dříve skočit a ještě se musím přeobjednávat.Za chvíli jdu k zubaři a zítra ráno neurologie pak hned na druhou stranu Ostravy na rehabilitace a pak zase do Poruby na gyndu.já už nemůžu lítám jak pipina.Kačka mě už dva dny tak kopká, ale pořád ve dne v noci.Mě snad příjde, že ani nespí
ale zase vím že je vše O.K:
![]()
No jsou to kurvy
fakt jako, oni ví jak to uspěchat!!!
No tak já Kubovi na narozky chci bundu na kolo, ale ať si vybere sám, jsme říkala tě dotáhnu do obchodu, ukážu ti co ti chci koupit a ty si víc vybereš
No a vánoce, asi rukavice na kolo, koupila bych mu boty, ale on má v tomhle trochu jiný vkus, jak na co
Protože tu značku co si kupujeme má vše stejné číslo a letní už má 4 roky a jsou fakt ko, tak uvidím. Já totiž řeknu našim že se mu na ty vánoce i narozky složíme a je to
![]()
kacafazolka píše:
jo politici jsou hovada![]()
![]()
já nevím před svatbou kam dříve skočit a ještě se musím přeobjednávat.Za chvíli jdu k zubaři a zítra ráno neurologie pak hned na druhou stranu Ostravy na rehabilitace a pak zase do Poruby na gyndu.já už nemůžu lítám jak pipina.Kačka mě už dva dny tak kopká, ale pořád ve dne v noci.Mě snad příjde, že ani nespí
![]()
![]()
![]()
ale zase vím že je vše O.K:
![]()
![]()
Kači bobku toho máš fakt hodně, doufám že tě pouští aspoň ti hajzli v MHD sednout!!!!!
Holky nervy moje............čekám už měsíc na balík -co jsem si objednala na svatbu věci.Takové látkové pásy na svat.stůl, podvazek, náhrdelník a malinké kytičky na stůl Celý měsíc s tou firmou řeším, že nemají ten a ten podvazek ať si vyberu jiný a tak to bylo 3× než konečně nějaký měli.Teď mi ten bylík dovezla PPL a ty pásy na stůl - objednala jsem modré jsou tak světle modré, že na tom bílém ubrusu nebudou ani vidět.Zase vyhozené prachyno mě jebne...................
Ouuu jéé, Kači a tak zkusit nabarvit duhou?? Neboj ono tohle snad stejně nikdo vnímat nebude!!