Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
já jsem teda ko............. zítra jedu na srdíčko, tak na oběd budou zbytky, rajská polívka a guláš ![]()
No já zítra nic nikam, k Dr jdu ažžžž 26 a to je daleko. Takže pohoda
![]()
to tak uteče, já se úplně děsím toho, jak ten čas letí…vidím to hlavně na toníkovi…před chvíli miminko a teď to cupká se mnou před barákem…
Jani mě na tom srdíčku ukazoval snad všechno průtok krve do chlopně a zase výtok, pak průtok pupečníkovou tepnou.Pak jsme koukali na mimčo a ledviny a bránici a už nevím na co všechno
![]()
třeba bude taky někdo jiný, než blaštík, ale ten moc nemluví..........já to stejně nějak neprožívám
,…u toníka to bylo trochu intenzivnější, já se těším, jak to pomuchlám
mě prostě nedochází, jestli můžu mít to druhé stejně ráda, ale mamka říká,že to příjde samo, v porodnici......
Tak zítra zdravý den opět
Snídaně rybičková pomazánka, oběd peřená ryba s bramborem a večeře bulky s mrkvičkou.
Jani určitě je budeš mít ráda, jen teď se víc zajímáš o Toníka protože ho máš u sebe a vyžaduje si pozornost ![]()
teji je to takové zvláštní, ale asi to tak je........někdy mám takové výčitky…u holčičky by to bylo jiné, člověk by se těšil na něco nového…
Neee, dnes jsem měla na oběd kefírvé lívance
No já bud moooc ráda jak si jakš takš msíc udržím váhu, v prosinci začne pečení a ujídání a pojede to šupéééém zas nahoru
![]()
kacafazolka píše:
já myslím, že se nám Tej zbláznila![]()
![]()
![]()
Jááá jsem blázen odjakživa
![]()
teji, já se vsadím, že ti váha půjde tak či tak nahoru, protože holky, co jedly jenom kefír na oběd a tak a bály se že přiberou, tak stejně přibraly, jako já..............aspoň ty dvě, co rodily jako já…ty další byli šťopliny od jakživa a přišlo mi, že nejí vůbec…