Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
j.s. píše:
jééééééééééé já už se oblíkám a malému jsem večer zapomnněla vyčistit bundu od čokolády, no nic, tak jdeme jako prasata...........chjoooo já jsem byla už tak ko a zase slepičila tady, že jsem se na to nechtě vybodla![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kašli na to…my codíme koliktár v monterkách do tesca!!!
![]()
Kurváááááááá…prý budu za nt platit 750kč se snad pojebali ne!!!!
No moje nervy…asi budeme od příštího měsíce bez netu
![]()
teji jak to? všude se slevňuje…jak to, že vám to zdraží…to tady musíš být, babo jedna…se ti budeme na něj skládat ![]()
tak my už jsme taky doma. Píchanec v pohodě akorát mi tam udělal scénu jelikož si chtěl vzít auta co tam mají pro děti na hraní. začal úplně brečet a dupat nohama do země jsem se za něj až styděla
a u kámošky se zas kluci neustále tahali o hračky. Ach jo jestli tohle někdy skončí. Teď musím navařit uklidit odpo nehty a pak jdem ven. Dneska je přítel na školení tak budem sami.
já jsem si dala oběd, a jdu volat…a na večeři budou bramboraky, tak to se tááááááááák těším
![]()
peti, ser na lidi, tak se povztekal, chtěl auto, no což…doma beztak žádné nemá, tak chtěl to z ordinace
![]()
kdyby to tak bylo doma má těch aut že by jsme si mohli otevřít hračkářství. On je prostě na ty auta vysazenej i na velké jak sedí vepředu (když auto není nastartované) a drží volant a může mačkat knoflíky atd… tak je to nejšťastnější dítě na světě.
My měli smlouvu se zvýhodněním na rok za 500 a druhý rok už za 750. Máme to přez pevnou linku od O2, jinak u nás net nejde, tak fakt nevím.
JInak jsem se luxusně nadlábla oběda
![]()
Kurde mě se ani tak volat nehce!!!
Nevím co bych kde bych…jen volat neee
A venku je dnes tak hezky, teplo ![]()
tej a co jsi měla dobrého já dělám karbošky a bram. kaši a polévku čočkovou ze včerejška. Holky jak děláte tu rajskou já ji mám vždy takovou mdlou a dala bych si ji ale nějakou dobrou.
Peti já měla pečené filety, brambor a salát z čínsého zelí
Mňam
Kurde, tak přez UPC nám net nepude ani přez Wifi…asi mě jebnééééééé
jo vlastně jo my měli rybičku včera mňamka. S tím netem tak samo to teď bude mít brácha na rok kolem té 500 a pak se mu to zvýši. My jsme si nechali na streše udělat něco co s k netu potřebuje a pak nás napojili na sousední vesnici a měsíčně platíme 300 ale snad 3000 jsme dali za tu věc na streše a net šlape jak hodinky