Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jsem našla ještě dvě tady, ale je mi hloupé jim volat za kolik stříhají a barví
![]()
to asi jo, ale bylo by to zadarmo
![]()
to klidně zavolej, to je normální…přece nepůjdeš někam, a pak ti řekne kolik máš platit a ty se jim tam vyvrátíš
![]()
volání bylo odloženo, malý nespal…
![]()
slyšela jsem že v těhu se nemá barvit n. odbarvovat.
U nás nejlevnější stříhání - polodlouhé vlasy 350,–, i s melírem 700,–. Už jsem rok nikde nebyla konečky zastřihnu sama a jinak nosim svázané.
megg říká se to, ale dokázané to není...........já jsem se poprvé nabarvila, až jsem teď těhotná........
Megg to není pravda…prý akorát že ti to nemusí tak chytnout, jinak nijak to neškodí!!!
Kurde ty už tam jinak počítáš Pražskou přirážku či co???
a to je nejlevnější co jsem sehnala v okolí, Říčany už jsou držší než praha, strašné. proto nikam nechodim a kluky si stříhám sama.
Proč když to nevadí mi kadeřnice říkala že kdyby otěhotněla tak práce musí okamžitě nechat, že ta chemie není nic dobrého. Prý Dr. nechá ihned doma.
Platy ?????
leda tak manažeři nebo nějací řiditelé, já nejvíc brala v kanclu okolo 15.000,– čistého. Jinak prodavačky 10-11.000 v Tescu.
Mě Dr. říkala že to nevadí…asi je rozdíl zda v tom jsi 8 hodin denně nebo 3 hodiny jednou za 3 měsíce
![]()
Megg píše:
Platy ?????![]()
![]()
![]()
leda tak manažeři nebo nějací řiditelé, já nejvíc brala v kanclu okolo 15.000,– čistého. Jinak prodavačky 10-11.000 v Tescu.
No tak to by bylo u nás na kancl luxus!!!!!
Tejchi píše:
Johanka mě zas tak dloube…![]()
![]()
![]()
to je dobře
mě Peťulka občas taky.
![]()
Zítra jdu na kontrolu k Dr. ale jen změří tlak, moč, vyšetří a domu.