Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
MAR01 píše:
Ahojky, k zimnímu oblečení, na víkendoš jsme byli na Šumavě a chtěla jsem si tam naivně vzít svou lyžařskou kombinézu jako že mi byla volná na břiše neb je s laclem…co si myslíte?? Nenarvala jsem se do ní ani náhodou…tak mi dal přítel jeho zimní gatě na lyže co měl jen jednou neb mu byly krátké, ty mi jsou super!!!!!Vtip nastal při procházce 17km, kdy jsme zpět šli po obědě a bylo teplo jak blázen…měla jsem strach abych se nepřehřála neb jsem se potila jak blázen, tak jsem tam chodila s rozpelíma gatěma a břuchem venku a větrala!!!!no zas akce
Mar…já se směju
Ty jsi číslo
![]()
Dobré ráno holky,
já jsem se dneska ale krásně vyspala. Spala jsem celou noc, ale včera jsem strašně málo cítila mimíska tak snad je vše ok. Za chvilku se jdem s malým chystat na píchanec a pak ke kámošce.
Peti tak ať to vše v klidu zvládnete
![]()
Mě včera Johanka jak jsem lehla tak kopkala…i můj si šáhl a smál se
![]()
ahoj opice
tak já valím nachystat snídani, pak do dmka pro nutrilon a pak valím do přerova na to srdíčko............a pak zase uklidit, volat, ty jo, to je pakárna, ale docela se to dá.....jen mě to nebaví.........
ty jo, vy máte tolik věcí na těh, já jednu sukni do města a k dr., jedny původní šaty, které mám asi osm let, bavlněné, se tak dobře v min. těh. natáhly, že jsou super a pak jedny tepláky…
a kabát mám slíbený půjčený od známé, sice ho poškrábaly kočky trochu, ale prý to nejde moc vidět…
Jani tak ať ti t dnes zas vše jde!! A ať srdíčko dopadne dobře
![]()
Já mám jen ty jedny šaty a zatím stačí
Uvidíme jak o bude dál
![]()
TAK JÁ JSEM NA TY TEPLÁKY, TAKŽE JÁ TO ZASE ODCHODÍM V TEPLÁKÁCH…SNAD FAKT NEBUDE TAKOVÁ ZIMA, JAKOU HLÁSÍ…TEJI, DĚKUJI…
Jani ty se pamatuješ
Díky…slavíme až příští týden ![]()
No já si v takku koupila legíny za 200, kdyby mi v šatech bylo moooc zima, sice jsou dole tak hloupě nařasené, mají tam gumičku
Mám staré takové hrubší silonky a ty dám pod pupík, zatím jdu i na pupík a kdyby bylo zima, tak na to ještě legíny ![]()
Pážátko?? Jako nevím no…nemám kozačky, jen pohory, takže mamča uplete takové ty…nevím jak se to jmenuje, rurky na lýtka, nařasím to nad botou a dobré
Bo hrubou ponožku bych do zimních bot fakt nedala ![]()
ŠTULPNY? TO JE DOBRÉ
JÁ SI PRÁVĚ KOUILA V GATE TY HOLINKY ZA 230 A SNAD TO VYDRŽÍ, JÁ FURT NĚKDE ŠMATLU…
JÁ SE LOUČÍM, TAK PAPA ZATÍM, J.
Ahoj a dobré ráno
,tak jsem právě zjistila,že mám o dost „větší“ lýtka…
,takže když jsem po boji zapla kozačky,pomalu se rozepínají až dolů,no výborné..
,v pohorkách mě do práce asi nepustí,tak ještě boty kupovat
ak polobotky a běžím,naštěstí je teplo,prima den všem ![]()
Jee to jsem fakt ráda že jsem doma a tady je mi v celku jedo v čem jdu ven
![]()
jééééééééééé já už se oblíkám a malému jsem večer zapomnněla vyčistit bundu od čokolády, no nic, tak jdeme jako prasata...........chjoooo já jsem byla už tak ko a zase slepičila tady, že jsem se na to nechtě vybodla
![]()