Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9214
2.11.10 17:48

ahoj sluníčka, Ríša má antibiotika :cry: Je kaput.....bobek :srdce:
Já jsem tak nasraná a smutná zároveň.Byla jsem na té rehabilitaci a takový starý ocas - nějaký primář mi řekl, že mám smůlu, že mi nenapíše ani bazén.Dvakrát se mnou škubl tak že jsem myslela že mi popraskaly všechny kosti v těle a prý, že mi to možná pomůže.No hovno bolesti mám ještě větší.Půjdu znovu k neuroložce ať mi dá znovu žádanku na rehabky a půjdu jinam.Snad mi ji dá. :nevim: Budu tam čekat asi 2 měsíce- mají hodně pacientů.Ale jen ať se mi pro Boha uleví před porodem nebo tam bolestí chcípnu s tou plotýnkou........ :zed: :zed: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
2.11.10 17:50

Kači bobku…tobě se fakt sere!!! :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
2.11.10 17:51

jo a nad pupíkem se mi udělala taková bolestivá na dotek hrčka tak jsem ji dnes ukázala na poradně a Dr. říkal, že pokud se zvětší nebo mě začne bolet víc než teď musím hned přijít, že tam můžu mít nějakou střevní kličku nebo co......... :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2320
2.11.10 17:58

Káči na ty záda by to chtělo nějakého rehabilitačního odborníka pro těhotné.

V prvním těhu se mi blokly záda (při roztahování pánve)a na normální rehabku mě neposlal musela jsem týden čekat než sem přijel daný fyzioteraperut (nebo jak se to píše). Nějak se mnou mírně hejbnul, a odešla jsem narovnaná, i když plotýnka bude asi něco jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
2.11.10 18:03
kacafazolka píše:
jo a nad pupíkem se mi udělala taková bolestivá na dotek hrčka tak jsem ji dnes ukázala na poradně a Dr. říkal, že pokud se zvětší nebo mě začne bolet víc než teď musím hned přijít, že tam můžu mít nějakou střevní kličku nebo co......... :nevim: :nevim: :nevim:

Kačko :hug: :hug: ty jsi to fakt vše vybíráš!!! Ani nevím jak bych ti poradila :nevim: :nevim: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
2.11.10 18:06

8-o 8-o 8-o 8-o já se teď dívala co to je ta střevní klička a je to pupeční kýla …no mě jebne…Ježíš maria jenom to ne.......já nechci....... :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
2.11.10 18:09

Kačko třeba to zmizí, držím palce ať to není nic vážného!!!! :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
2.11.10 18:15

no snad to bude dobré......musí.Jo doktor mi dal jen jeden den propustku z nemocenské na sobotu tak jsem zvědavá jak to zvládnu vše zařídit v odpoledních vycházkách :zed: zkusím se domluvit se zubařem- kvůli kontrole.......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
2.11.10 18:18

Kači kde chodíš na neurologii??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
2.11.10 18:19

Do Poruby.Mudr. Nováková......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
2.11.10 18:22
kacafazolka píše:
Do Poruby.Mudr. Nováková......

A já jen kdyby jsi chodila na fifejdy bycti mohla domluvit razítko :wink: Na ten pátek víš :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
2.11.10 18:37

no ale nechodím :nevim: já to nějak zkusím vymyslet
děkuji
No Tej já bych sse tam v Raškovicích ukousala nudou a podělala strachy sama.......... :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
2.11.10 18:45

jo Jani a o dalších březňátkách vím- jsem tam taky .ale jsou to větší drbny než my…mají už 760 stran nebo kolik…A to fakt nedočtu ani do porodu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
2.11.10 18:50

Jo jak jsem sem přišla snad první den tak jsem se chtěla přidat do jejich skupiny a nikdo mi to nepotvrdil :nevim: :nevim: Tak nevím, se tam necpu :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1832
2.11.10 18:50
Tejchi píše:
Ach jo tu na vesnici je taká nuda…:((

naprosto souhlasim :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek