Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jj já vím Peti to je to Wifi, ve Vratimově to má Orbisnet, tanevím zda i u vás. Ale u nás jsme to zkoušeli loni a anténa by musela být na střeše výš než hromosvod, jsme moc pod kopcem. Takže tahle možnost taky odpadá
![]()
já jsem ko, ty jo, čím to je.........do háje…mám být fit a ne furt unavená...........chjoooo ať už je večer, sednu k ordinaci, kterou stejně nebudu vnímat, dám si manželem víno a jdu chrápat…
No jak kdy, jako ono na jiných nikde nic není takže jede nova a Ordinace, ale nesleduju to jako kdo co říká a tak…nevnímám to je to slovo
![]()
čau holky,
jsem dnes nějaká KO, žaludek mně boí, zimnici a hlava, snad to brzy přejde. Venku je opravdu nádherně. Dopoledne jsem měla lítačku a teď odpočívám. Udělala jsem brambor s koprovkou.
a já vnímám možná do první reklamy a pak už se dívám přes zavřené víčka
![]()
Mě ta ordinace už moc nebaví no
Kurde se tu dokopávám jít ven ![]()
já to mám taky jako dekoraci, stala se z toho hrozná pičovina, ale prostě pondělí středa cesty domů, úterý čtvrtek ordinace a v pátek vyprávěj, to prostě nevnímám, je to jen puštěné, sem tam se zasměju, jaká je to kráovina, a hlavně mě to udržuje v tom, že vím, co je za den…
![]()
jinak tej my máme také O2 první rok 500,– a pak víc, ale nepamatuji si kolik zeptám se manžílka ![]()
Ordinaci už vůbec nesleduji od doby kdy se přešlo na chíru, to jsem na to jen občas jukla, nic tam není, štrikuju svetříček tak mám co sledovat, utíkající oka
![]()
Příspěvek upraven 02.11.10 v 14:18
Jani jo orientuju se podle toho taky v týdnu
![]()
Megg no nám řekli pak 750…ku***
![]()
teji to je dost za net, mi to máme přes upc a manžel jim řekne, že to chceme zrušit a oni pak příjdou s nějakou nabídkou…
Jani jo ale ty bydlíš ve velkoměstě…my s 1000 obyvateli tady UPC nemáme
![]()
UPC už jsem taky volala, bo mě napadlo že bych měla i telku, ale tady prý jako vůbec ![]()