Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7485
2.11.10 19:08

Hej a mě do té jejich skupiny nevzali :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: tak to jo, a proč nejsme dohromady??? ale já jsem ráda za Vás, více k životu nepotřebuju :lol: :lol: :lol: :lol: a mají tam někoho podobného mě? takové prase drzé??? asi těžko, tak buď ráda, že jsi tady a nesoply se tam :roll: :roll: :roll: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529

teji, tam dědinu nepouštějí :-P :-P :-P jenom měšťandy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
2.11.10 19:12

Kurde su rodák z Ostravy tož ni??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
2.11.10 19:15

Jani bys taky chtěla být všude co :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
2.11.10 19:16

no a proto tě nevzali :) víš jak, kačena se vetře všade :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1832
j.s. píše:
sany a vaříš italskou kuchyni? nemáš nějaký fajn recept?

jich by bylo…co je dobre a rychle dam dve konzervy tunaka na panev s cedim olej (jestli je uvnitr plechovky) ale trosicku necham a potom podle chuti jak chces ty trojuhelnicky taveneho syra pridavas, ja dam tak 5 a micham to az se syr smicha s tunakem a potom to na zaver cele zaliju smetanou na vareni a po zhoutnuti do smicham uz s uvazenyma testovinama. je to fakt moc dobre, delam to casto a muzou to jist i deti. Snad jsem to napsala pochopitelne. Jo a hlavne je to rychle,kdzy clovek nevi co udelat a nema moc casu. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214

já se z vás poseru........... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Já si snimi nepíšu, neznám je a vám jsem věrnááááááááááá.Miluji vás a nevyměním vás....... :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
2.11.10 19:18

To zní dobře Sany, jen já mám tuňáka nějakého se zeleninou, kukuřicí a tak :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
2.11.10 19:20

teji, to budeš zdravější a přibereš jen jeden km :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
kači, já ti prostě nevěřím, ty jim donášíš naše recepty :cert: :cert: :cert: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
hm, sany, já tunáka moc ee, ale tohle vypadá móóóc dobře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
2.11.10 19:21

No to zkusím…kde je sýr a smetana to já můůůůůůůůůůůůůůžu. mňam.
Honza si dělá těstoviny s tuňákem a zakape to celým citronem brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr to je hnus.A on toho sní celou mísu.Já to zkoušela a od té doby mám ten ksicht jaký mám..... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
2.11.10 19:22

nevěříš??????????????? :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: jak chceš ty ochechule :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
2.11.10 19:23

Jani ty provokante :cert: :cert: :cert: :cert: Kurde co ty jsi za rýpavé znamení??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
A já si do toho dám nivu…smetanovéomáčky taky muluju!!!!!! :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
2.11.10 19:23

:huban: :huban: :huban: :huban: :huban: já moc nemusím toho tunáka, udělala bych to i bez něj :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
2.11.10 19:24

Jani tak třeba kuře, to je bodré se vším :mrgreen: :mrgreen:
A jdu se kupkat :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...