Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9214
2.11.10 20:51

tak nám ho prý holky zrušili…kurvy jedny......... :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
401
3.11.10 04:29

ahoj těhu tak 27.10 jsem byla na poradně vše v poho jsem v 19tt. 15.11 jdu na kardio-sono plodu tak tam bych se i mohla dozvědět co to je. tak se už moc těšíme ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
3.11.10 06:55

Krásné ráno všem!!
Kači tak jsem to taď videla ve zprávách…i to stavebko, čubky!!!!!! :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
3.11.10 06:59

Mekelko to já tady nehlám po lahvičkách, spíš při obtížích, zatím jsem celkově dala 1,5 lahvičky za celé těhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
3.11.10 07:02

Dobré ráno, tak malý si dneska zase přivstal ale kupodivu se chtělo i mi. a s tím že to schválí tak s tím jsem počítala. To jsou takoví hajzli též to teď poslouchám ve zprávách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
3.11.10 07:07

Jako já s tím počítala, ale v hloubi duše byla malá naděje :nevim: Peti vem že ty máš třeba dost věcí už po Fífovi, ale já musím vše kupovat. Nevím měli ho třeba snížit na př. 8tis a dát fakt všem aspoň těm prvorodičkám. Je to hooodně nefér. A s tím stavebním spořením, no to jsem hooodně zvědavá co se nám vrátí za roční zůčtování :nevim: Sakra my za to aspoň vždy dřevo koupili a teď…kde máme pořát ty peníze brát :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
3.11.10 07:11

Tam dělají ve všem škrty a jinde se zas vše zdražuje. Sakra si říkám zda tem prdík přišel v pravý čas…jsme to tak odkládali, odkládali a kam jsme došli :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
3.11.10 07:35

tak já na to taky teď hledím, chce se mi až bečet, kurvy jedny zasrané, mělo by se s tím doprdele přece něco udělat :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: to stavebko nám taky hodně ubere :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: čuráci, po mateřské jdu do politiky a jim tam udělám škrty, ale na těch jejich prdelích :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
3.11.10 07:39

Jani že by šly těhulky stávkovat :mrgreen: :mrgreen: Třeba by se vzpamatovali. Já někde slyšela že ono je hooodně cenná placenta, si jí vemu domů a bude :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
3.11.10 07:41

teji, ale lišti mě, prvorodičky dostanou porodné, ne? kurnik, přece to nechápu blbě :zed: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
3.11.10 07:42

ale jako něco by se mělo udělat, přece tohle nejde, chápu že jsme jakostát zadluženi, ale zadlužili to poslanci a co to zasrané přidávání důchodcům,............to je co :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
3.11.10 07:51
j.s. píše:
teji, ale lišti mě, prvorodičky dostanou porodné, ne? kurnik, přece to nechápu blbě :zed: :zed: :zed: :zed:

No ale jen sociálně slabé rodiny, co mají platy pod 13tis dohromady. Nebo tak nějak to je, ale prostě jen ti chudáci. Ale jsou to kurvy :zed: :zed: Kdybych nebyla vdaná a byla samoživitelka tak to dostanu. Ale takoí i zodpovědní co mají své bydlení, ale na hypotéku a pak se rozhodnou děti tak ti mají smůlu. Ti řeknou máte barák ne… :cert: :cert: :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
3.11.10 07:53

jsou to kurviska, mělo by se něco udělat :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert:
takže zase cigáni, je to normální, je v tom podporovat, je jich jako pobadaných jablek, nepracuje to, jen to dělá bordel a jim dají tis. to je v prdeli :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
3.11.10 07:56

Přesně…vem si holka co není vdaná, bydlí u rodičů, je zbouchnutá, tak ona podorné dostane. Neee, fakt meli to radši snížit a dát aspoň těm prvorodičkám všem!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
3.11.10 07:58

Kurde z toho nemám ani chuť na snídani :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: Už hodinu a půl jí tu tlačím!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí