Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahoj těhu tak 27.10 jsem byla na poradně vše v poho jsem v 19tt. 15.11 jdu na kardio-sono plodu tak tam bych se i mohla dozvědět co to je. tak se už moc těšíme ahoj
Krásné ráno všem!!
Kači tak jsem to taď videla ve zprávách…i to stavebko, čubky!!!!!!
![]()
Mekelko to já tady nehlám po lahvičkách, spíš při obtížích, zatím jsem celkově dala 1,5 lahvičky za celé těhu.
Dobré ráno, tak malý si dneska zase přivstal ale kupodivu se chtělo i mi. a s tím že to schválí tak s tím jsem počítala. To jsou takoví hajzli též to teď poslouchám ve zprávách.
Jako já s tím počítala, ale v hloubi duše byla malá naděje
Peti vem že ty máš třeba dost věcí už po Fífovi, ale já musím vše kupovat. Nevím měli ho třeba snížit na př. 8tis a dát fakt všem aspoň těm prvorodičkám. Je to hooodně nefér. A s tím stavebním spořením, no to jsem hooodně zvědavá co se nám vrátí za roční zůčtování
Sakra my za to aspoň vždy dřevo koupili a teď…kde máme pořát ty peníze brát
![]()
Tam dělají ve všem škrty a jinde se zas vše zdražuje. Sakra si říkám zda tem prdík přišel v pravý čas…jsme to tak odkládali, odkládali a kam jsme došli
![]()
tak já na to taky teď hledím, chce se mi až bečet, kurvy jedny zasrané, mělo by se s tím doprdele přece něco udělat
to stavebko nám taky hodně ubere
čuráci, po mateřské jdu do politiky a jim tam udělám škrty, ale na těch jejich prdelích
![]()
Jani že by šly těhulky stávkovat
Třeba by se vzpamatovali. Já někde slyšela že ono je hooodně cenná placenta, si jí vemu domů a bude
![]()
teji, ale lišti mě, prvorodičky dostanou porodné, ne? kurnik, přece to nechápu blbě
![]()
ale jako něco by se mělo udělat, přece tohle nejde, chápu že jsme jakostát zadluženi, ale zadlužili to poslanci a co to zasrané přidávání důchodcům,............to je co
![]()
j.s. píše:
teji, ale lišti mě, prvorodičky dostanou porodné, ne? kurnik, přece to nechápu blbě![]()
![]()
![]()
No ale jen sociálně slabé rodiny, co mají platy pod 13tis dohromady. Nebo tak nějak to je, ale prostě jen ti chudáci. Ale jsou to kurvy
Kdybych nebyla vdaná a byla samoživitelka tak to dostanu. Ale takoí i zodpovědní co mají své bydlení, ale na hypotéku a pak se rozhodnou děti tak ti mají smůlu. Ti řeknou máte barák ne…
![]()
jsou to kurviska, mělo by se něco udělat
![]()
takže zase cigáni, je to normální, je v tom podporovat, je jich jako pobadaných jablek, nepracuje to, jen to dělá bordel a jim dají tis. to je v prdeli
![]()
Přesně…vem si holka co není vdaná, bydlí u rodičů, je zbouchnutá, tak ona podorné dostane. Neee, fakt meli to radši snížit a dát aspoň těm prvorodičkám všem!!!!!!
Kurde z toho nemám ani chuť na snídani
Už hodinu a půl jí tu tlačím!!!!!