Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
mekelko já doufám že budu koujit. Ne já prostě budkojit, Johanka nic jiného nedostane
Nepočítám že budu kupovat nové věci a ani to moc neřeším i kdyby kluk chodil v růžové, tady v lese nás stejně pořádně nikdo nevidí
Ale vše něco stojí a pro mě je i třeba 500 měsíčně dost ![]()
No už na to radši nechci myslet…nějak bylo, nějak bude ![]()
Tejchi píše:Martulinka01 píše:Bránit se určitě nebuduTejchi píše:Teji, ja mam tolik veci, ze bych oblekla tri mimca najednou
Marti jsi moc hodná!!! Jen si nech třeba sama ještě využiješ
Peti já někdy taky cítím a někdy ne, včera jsem odpoledne byla venku a šťouchala tam a večer si manžel šáhl a nic![]()
Teji, takze az to budu za par tydnu prebirat na prani, tak ti zkusim neco vybrat i kdyby to mely byt jen jedny dupajdy, treba ti taky poslouzi a udelaji radost.
Tejchi píše:
mekelko já doufám že budu koujit. Ne já prostě budkojit, Johanka nic jiného nedostane![]()
Nepočítám že budu kupovat nové věci a ani to moc neřeším i kdyby kluk chodil v růžové, tady v lese nás stejně pořádně nikdo nevidí
Ale vše něco stojí a pro mě je i třeba 500 měsíčně dost
No už na to radši nechci myslet…nějak bylo, nějak bude
Rozumím Ti, páč jsem si to zkusila na vlastní kůži, jaké to je, když penízky nejsou. Ale neboj, všechno bude OK, mysli pozitivně
, aby Johanka byla v klidu
.
Martulinka01 píše:Tejchi píše:Teji, takze az to budu za par tydnu prebirat na prani, tak ti zkusim neco vybrat i kdyby to mely byt jen jedny dupajdy, treba ti taky poslouzi a udelaji radost.Martulinka01 píše:Bránit se určitě nebuduTejchi píše:Teji, ja mam tolik veci, ze bych oblekla tri mimca najednou
Marti jsi moc hodná!!! Jen si nech třeba sama ještě využiješ
Peti já někdy taky cítím a někdy ne, včera jsem odpoledne byla venku a šťouchala tam a večer si manžel šáhl a nic![]()
Díky moc, jsi poklad
![]()
Peťka1 píše: ¨Holky já jsem totálně vyřízená. určitě to nějak zvládnem.
Jistě že my to zvládneme!!!!
![]()
Jasně, že to zvládneme
.
Jdu si dát obídek, dnes mám kuřecí vývar a kuřecí nudličky s rýží a mandarinkový kompot. Pak si dám asi „20“, v noci jsem málo spala, bylo mi blbě. Pálila mě žáha, to je snad nejhorší na celém světě, fuj
.
Všem vám přeji dobrou chuť a krásné odpoledne
.
Tak uz jsme taky po obede, meli jsme rizoto, ale maly se v tom jeste rype.
Musim zaklepat, ale me zatim tak nic moc netrapi, i v noci se mi jeste dobre spi, ale ono to vsechno prijde.
holky já došla, dneska jsem nrvózní jako hovno, mám toho moc, takže vyp. tel. ¨holky, dle mě to počítáte špatně, protože na dvouleté a tříleté mat. se nemá nic měnit, berete 28 týdnů ten výměr, ten se začná brát 6-8 t před porodem a po porodu těch 22 týdnů a pak se jde na dvoulet. a nebo tříletou nebo co si vyberete a to je do dvou let dítětě, ne na dva roky, takže to sedí, to nezebrali, tuším…
Jéé my dnes máme prdlavkovou polívku
To budou pak zas prdíky
![]()
Jani no zda jsi zas něco nepopletla co
5 měsíců nejsi na mateřksé než nastoupíš rodičovskou. Protože rodičovská je pro všechny 216000 ať si to vemou na jak dlouho chtějí a když to vydělíš 11400 tak to máš nějakých 19 měsíců
T
No nevím, snad to zůstane jak má
Já stejně pořát nevím na kolik mám jít, chceme hned druhé, ale nevím zda si to třeba nerozmyslíme, zda to zvládneme, tak zda nejít raději na 3, ale to je pak tak mááálo.
![]()
nam mateřsé ubírat nemají, jen ta čtyřletá se nějak mění........já si počkám na zprávy, a už to dneska neřeším, mám tolik práce a odpo mám jet s holkama z práce za jednou maminou........a jsem fakt nervózní, musím se hodit do klidu, už jsem uklidila, jdu uvařit a pak volat…
![]()
jani a z čeho si tak nervózní???já si na hodinku dáchla u tv ale vůbec nic se mi nechce tak ještě chvilku a jdu trošku poklidit. Jo a celý den jsem odolávala větrníčku co měl martin v ledničce no a už není tak snad si na něj nevzpomene, ale vydržela jsem to dlouho že?
![]()
Peti jsi jednička…půl dne slintat
![]()
Kurde na večer a zítra k nám má přijít zase vichřice…se zblázním!!! Už teď jsem sbírala plechy po celé zahradě!!!!!!