Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak to zas moje mamka, kdyz jsem odmaturovala, tak byla moc pysna a rikala mi, ja jsem vedela ze ju udelas, ze jsi holka sikovna. Pak jsem hravala stolni tenis a kdyz se o me nekde psalo, tak taky. A v lednu kdyz jsem musela na revizi, tak ji to moc mrzelo a pak kdyz jsem ji rekla ze jsem tehotna, tak ji to dojalo.
Ja kdyz jsem byla decko, tak jsem chodivala ven a pomala segra, je o sedm roku starsi, no a az jsem byla na stredni tak se to vystridalo, segra potvora a ja jsem doma makala, pomahala s neteri a tak vsechno. Bratri, to jsou lempli po tatovi, takze skoro s nicim nepomuzou, oni aby jim pomalu mamka za praci platila. A ja jsem nejmladsi, kdyz me cekala, tak ji tetka rikala, at jde na potrat, at me da pryc, ze uz ma tri, moje mamka si me nechala a porad rika, ze ji delam nejvetsi radost a ze kdyby me nemela tak uz tu davno neni.
holky a teď perlička já se svou mamkou taky moc nevycházela jednu dobu to bylo tak že jsme se ani nepozdravily ani nepřály nanarozky prostě nic a to trvalo asi rok. No a moje mamina je hodně na prachy. Tatík má firmu a sice tam moc nevidím ale prachy v tom jedou ale tatík je skrblík ale o to nic oni když se pohádají tak ji pak kupuje hadry za 10 tisíce jako to nechápu já jsem říkala že mě by klidně stačila kytka za 50Kč a věděla bych že mě má rád no a prostě můj chlap není nijaký manažer je obyčejný dělník že to tak musím říct prostě pracuje sice ve velké firmě ale je to strojírenská firma takže takové ty serepetičky no a jednou u nás byla akce na zahradě přijeli kolegové a spolumajitelé firmy všichni v kvádrech atd… a my tam byli s martinem též a víte co před všema řekla moje mamina????Já jsem si taky představovala že moje peťka bude mít vedle sebe nějakého manažera v obleku a ne chlapa v montérkách. Tím si to u nás pěkně posrala. Já nepotřebuju nějakého zazobaného čuráka s prominutím pro mě je důležité že se máme rádi atd.. ale jak se též musel před všemi cítit můj přítel že???
Holky dobré ráno, vím, že to zní teď blbě, ale nějak bylo a nějak bude.Já když jsem zůstala s Ríšou sama tak jsem měla příjem 5500 Kč a za byt jsem platila 3000Kč.A musela jsem vyjít, hlad jsme neměli, oblečení jsem kupovala ze sekáče a žili jsme tak dva roky než se mi podařilo sehnat jinou práci.Všechno jde udělat, když se musí.........takže hlavy vzhůru..... ![]()
Marti tak to ti tedy závidím
![]()
Peti jako taky to nějak nechápu a to říkali že se rodičovksá snižovat nebude, tak fak nevím
![]()
máme nějaký pojebkaný pc rachotí to tu jak by jel z posledního
Holky je mi líto, že máte s rodiči takové vztahy.Já mám strašně hodného taťku, je s ním strašná legrace.A maminka byla úžasná ženská-bohužel už si ji ten nahoře vzal a teď je s ní andílek, který nás opatruje
![]()
Peti tak tohle moje matka říct tak jí taky řeknu svoje!!!!!! Naši zas furt Kubíček, babi volám a ona co Kubíček, no my ho máme moc rádi a tak, a že by se zeptala na mě
A máti tak taky, přijednou a ona jede veza kubou a chceš něco pomoct a tak… ![]()
Peti proto jsem taky chtěla jí bydlet dál od nich a ve svém. Nebýt na nich závislá a prosit se je okousek místa. Ne, tak jmse na svém a vidím je jak chceme my!!!
jako moje mamka je hrozně urážlivá ji se nedá nic říct přímo bo jinak je oheň na střeše ale sama si do huby nevidí.
Jak bylo nejhůř tak mi hodně pomohla tchýně jsem ji říkala že ji beru jakou svou mamku že s ní mám lepší vztah než s tou svojí.
A pak že se říká že rodiče si nevybírají děti ale děti rodiče.
A dost už o těch rodičích bo se mi chce brečet a nerada vzpomínám na ty špatné chvíle
Tej vážím si toho neboj…rodina je pro mě nade vše a zabila bych toho kdo by jim ublížil...........
no nic holky, jedu pro ty svat.šaty a pak k zubaři.Až se vrátím a budu pročítat co jste vy drbny napsaly
tak se chci smát a ne plakat.Takže pokračujte ve večerním psaní a chmury hoďte za hlavu…
![]()
Já mám dnes nějak od rána takovou náladu…
Jen jsem zapla televizi tak to porodné a vůbec
![]()