Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3828
2.11.10 19:42

tak my jsme právě přijeli z návštěvy. Tak ty smetanové omáčky bych si taky dala a hlavně s tou nivou tu teď nějak mám moc ráda ale toho tuňáka nevím nevím.
Jsem se dneska bavila s jednou holčinou která nemůže otěhotnět, tak mi ji tak přišlo strašně líto.
A zas a opět snědla dva zákusky. Od rána dva koblížky oplatky, pak oběd karbošky a pak ty zákusky jako maras samé sladké jídla říkám že bych to vyvážila ale brambůrky mě nějak neberou. Zítra dělám kuře na smetaně s knedlíkem tak to se pořádně nažeru.
Tej já do paskova nemám odvahu k holičce a když jdu do FM tak tam platím 500-600 a to mám mytí, zástřih, žehlení foukaní atd… takže to se nasbírá ale chodím tak co dva měsíce možná i délé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
2.11.10 19:45
j.s. píše:
jsem nějak od léta nabyla :nevim: :nevim:

ale Jani z čeho prosím tě ........ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: dávná minulost co? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
2.11.10 19:45

Peti tak to bude holčička :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1832
2.11.10 19:46

taky jsem nejak tunaka nemusela, ale od jak jsem to zkusila fakt super, a jde to i bez toho tunaka kdo to nechce an :nevim: i zkusit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2503
2.11.10 19:48
S.a.n.y6444 píše:
taky jsem nejak tunaka nemusela, ale od jak jsem to zkusila fakt super, a jde to i bez toho tunaka kdo to nechce an :nevim: i zkusit.
S.a.n.y6444 píše:

To je dobrá inspirace :-D . Tuňáka miluju, jakéhokoliv, mňam :-) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
2.11.10 19:49

peti, to fakt vypadá na holku, takže 16ctého, to je za dva týdny, kdo chce uzavřít sázky, tak piště zprávy… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
sany, asi to zkusím bez toho tunáku, mě ryby nedělají jako jedno z mála jídel dobře…
jako tam jsem v osmém týdnu, nebo jak a teď když se na sebe podívám :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: nabyla jsem dosti, hlavně prsa a břicho,…těžká změna, to mi posílá známá trochu se zpožděním…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
2.11.10 19:49

kači já nevím všichni mi říkají že vypadám na kluka a akné v těhu je prý způsobené nerovnováhou hormonů. A jak jsme byli u známých tak ten chlap si dal ucho na moje břicho a říká to je druhý malý vivišek (přítel se jmenuje vyvial od toha ta přezdívka)
a nebo jsem uvažovala jestli nemůžu mít tu těhu cukrovku že mám furt to sladké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
2.11.10 19:50

peti, tak to se raději opravdu zeptej, co to je… :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
2.11.10 19:50

jani já taky nabyla a dost od léta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
2.11.10 19:51

já jsem tam taková divná, že jsem to smazala,…ale dávám nové fotky do alba, tak se jukněte, toník s pivem,ta se povedla :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214

jo zeptej se .....nebuď už trapná Peťulko :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
j.s. píše:
já jsem tam taková divná, že jsem to smazala,…ale dávám nové fotky do alba, tak se jukněte, toník s pivem,ta se povedla :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

jen tam jsi divná???????????????????? :roll: :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2503
2.11.10 19:53

To bude u každého asi jinak … nebo ne? Já budu mít holku, ale chuť na sladké nemám vůbec, spíš bych řekla, že ke sladkému mám teď odpor. Zato kyselé miluju, mohla bych ho jíst pořád. A akné mám taky - v těhu i mimo něj.
Takže Peti jestli chceš mít jistotu, zeptej se dr. :-) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
2.11.10 19:53

já neměla nikdy ani v pubertě ani když jsem čekala Ríšu žádný pupínek-nikdy a teď?????Jejda jsem z toho na nervy.....tak to bude holčička :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
2.11.10 19:55

nic holky byla jsem tu zase jen na skok jdu do sprchy a pak hupky dupky do lůžečka jsem nějaká utahaná tak se mějte. papapa a krásnou dobrou noc a pohlaďte ty naše pupíčky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí