Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
tak my jsme právě přijeli z návštěvy. Tak ty smetanové omáčky bych si taky dala a hlavně s tou nivou tu teď nějak mám moc ráda ale toho tuňáka nevím nevím.
Jsem se dneska bavila s jednou holčinou která nemůže otěhotnět, tak mi ji tak přišlo strašně líto.
A zas a opět snědla dva zákusky. Od rána dva koblížky oplatky, pak oběd karbošky a pak ty zákusky jako maras samé sladké jídla říkám že bych to vyvážila ale brambůrky mě nějak neberou. Zítra dělám kuře na smetaně s knedlíkem tak to se pořádně nažeru.
Tej já do paskova nemám odvahu k holičce a když jdu do FM tak tam platím 500-600 a to mám mytí, zástřih, žehlení foukaní atd… takže to se nasbírá ale chodím tak co dva měsíce možná i délé.
j.s. píše:
jsem nějak od léta nabyla![]()
ale Jani z čeho prosím tě ........
dávná minulost co?
![]()
taky jsem nejak tunaka nemusela, ale od jak jsem to zkusila fakt super, a jde to i bez toho tunaka kdo to nechce an
i zkusit.
S.a.n.y6444 píše:
taky jsem nejak tunaka nemusela, ale od jak jsem to zkusila fakt super, a jde to i bez toho tunaka kdo to nechce ani zkusit.
S.a.n.y6444 píše:
taky jsem nejak tunaka nemusela, ale od jak jsem to zkusila fakt super, a jde to i bez toho tunaka kdo to nechce ani zkusit.
To je dobrá inspirace
. Tuňáka miluju, jakéhokoliv, mňam
.
peti, to fakt vypadá na holku, takže 16ctého, to je za dva týdny, kdo chce uzavřít sázky, tak piště zprávy…
![]()
sany, asi to zkusím bez toho tunáku, mě ryby nedělají jako jedno z mála jídel dobře…
jako tam jsem v osmém týdnu, nebo jak a teď když se na sebe podívám
nabyla jsem dosti, hlavně prsa a břicho,…těžká změna, to mi posílá známá trochu se zpožděním…
kači já nevím všichni mi říkají že vypadám na kluka a akné v těhu je prý způsobené nerovnováhou hormonů. A jak jsme byli u známých tak ten chlap si dal ucho na moje břicho a říká to je druhý malý vivišek (přítel se jmenuje vyvial od toha ta přezdívka)
a nebo jsem uvažovala jestli nemůžu mít tu těhu cukrovku že mám furt to sladké.
já jsem tam taková divná, že jsem to smazala,…ale dávám nové fotky do alba, tak se jukněte, toník s pivem,ta se povedla
![]()
j.s. píše:
já jsem tam taková divná, že jsem to smazala,…ale dávám nové fotky do alba, tak se jukněte, toník s pivem,ta se povedla![]()
![]()
jen tam jsi divná????????????????????
![]()
To bude u každého asi jinak … nebo ne? Já budu mít holku, ale chuť na sladké nemám vůbec, spíš bych řekla, že ke sladkému mám teď odpor. Zato kyselé miluju, mohla bych ho jíst pořád. A akné mám taky - v těhu i mimo něj.
Takže Peti jestli chceš mít jistotu, zeptej se dr.
.
já neměla nikdy ani v pubertě ani když jsem čekala Ríšu žádný pupínek-nikdy a teď?????Jejda jsem z toho na nervy.....tak to bude holčička
![]()
nic holky byla jsem tu zase jen na skok jdu do sprchy a pak hupky dupky do lůžečka jsem nějaká utahaná tak se mějte. papapa a krásnou dobrou noc a pohlaďte ty naše pupíčky