Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9214
2.11.10 19:56

tak krásné sny Peti :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2503
2.11.10 19:58
kacafazolka píše:
já neměla nikdy ani v pubertě ani když jsem čekala Ríšu žádný pupínek-nikdy a teď?????Jejda jsem z toho na nervy.....tak to bude holčička :dance: :dance:

Když jsem čekala Kristiána, tak jsem to měla úplně děsné. Teď občas nemám vůbec, občas něco, ale jen málo na bradě, jinak nikde. Tak nevím, moc se podle toho asi nedá řídit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kattuska
2.11.10 19:58

Tak těhule, držme si pěsti, dneska schvaluji nebo neschvaluji ten nový zákon o porodném.
Doufam, že to ty naši politici nestihou a bude to platné až od 1.dubna.
Je pravda, že by se chtěli domluvit, ale třeba šance je. :andel:

• Citovat
  • Upravit
9214
2.11.10 19:59

no to určitě ne, ale jak jinak ji chceš donutit, aby se zeptala a konečně uspokojila tu naši zvědavost?????? :nevim: :nevim: :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
2.11.10 20:00
kattuska píše:
Tak těhule, držme si pěsti, dneska schvaluji nebo neschvaluji ten nový zákon o porodném.
Je pravda, že by se chtěli domluvit, ale třeba šance je. :andel:

8-o 8-o 8-o 8-o 8-o 8-o 8-o jo já tv neviděla ani nepamatuju…tak budeme doufat....... :pankac:

kattuska píše:
Je pravda, že by se chtěli domluvit, ale třeba šance je. :andel:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2503
2.11.10 20:01
kacafazolka píše:
no to určitě ne, ale jak jinak ji chceš donutit, aby se zeptala a konečně uspokojila tu naši zvědavost?????? :nevim: :nevim: :nevim: :nevim: :nevim:

Určitě ať se zeptá :-D , s tím souhlasím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
2.11.10 20:02

potvora šla raději spát :cert: :cert: :cert: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ty jo, na té nově řeknou o tom porodném a všem velké hovno…to je děs…
tak já blila, vypadala hrozně, teď mi olezla brada, což jsem nikdy neměla a je to kluk jako buk, třikrát na 100% potvrzen :nevim: :nevim: takže na nějaké pověry či co seru, jen to slané na mě platí, ale já si dala dneska i bombošku oříškový sen, pak mi sice po tom gulášu a na to hned sladké bylo trošku nepěkně, ale jinak to sedí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2320
2.11.10 20:02

Peťce typuji holčičku od té doby co ujížděla na šlehačce s grankem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
2.11.10 20:04

Jani ale ty sežereš s prominutím všechno.Jako bys čekala dvojčata-klučíka i holčičku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a množství jako bys čekala slona :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
2.11.10 20:07

no jo, ohledně jídla se asi nemohu srovnávat, stejně nevím, kam to dávám, ale aspoň chodím denně každé ráno, tejka žere mrkve a zeleninu a moří to doma, co tři dny :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
2.11.10 20:07

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: to máš recht....... :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
2.11.10 20:09

já jak nežeru, tak neseru a to je pak zle, jsem mírně nevrlá :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2503
2.11.10 20:15
j.s. píše:
já jak nežeru, tak neseru a to je pak zle, jsem mírně nevrlá :lol: :lol: :lol: :lol:

Máte dobré téma :-D. Já jím normálně, kromě sladkého všechno a chodím tak co 2 až 3 dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
2.11.10 20:18

Peti já chodím nahoře na kopci nad nádražím, má tam takovou dřevěnou ceduli, fakt šikovná a za střih a melír a střih muže jem tam nechávala 300. což je luxus!!!
Jako já chodím srát každý den :jazyk: :jazyk: Aby jste věděly!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
2.11.10 20:18

mekelko: klasika žrádlo chlapi sraní a zase žrádlo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí