Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
já právě myslela, že prvorodičkám všem a plus na další těm sociálně slabým............to je teda úplná prasárna, že ani vám nic..........
je to bordel, stát kretý podporuje špíny, cikány, důchodce a mafii a bohaté podnikatele, to je paráda
![]()
Kurde…o 2-3 měsíce dřív otěhotnět tak to mám…fakt jako asoň na to první to hodně pomůže
KURVÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
![]()
Příspěvek upraven 03.11.10 v 08:03
Jani my dítě řesili fakt dlouho, zda do toho jít nebo ne a počítali jsme každou korunu, počítali jsme co máme naspořeno, o co budu mít míň na nemocenské a co bude cca stát výbavička a taky jsme hlavně počítali i s porodným!!!
![]()
Taď ještě internet zdraží, elektrika…mě asi jebne
Už teď vycházíme od výplaty k výplatě
![]()
teji, já mám známou, ta ma s chlapem nějaké pořád finan. problémy a pořád čekají a čekají.......a ani ti nebudu říkat,jak na tom je a že se nic nezlepšuje, jen zhoršuje, buď ráda za jahonku v bříšku
budeš kojit, plínky si řekni ať ti nosí, místo pičovin a jestli chceš, pošlu ti nějaké hračky, protože jich máme mraky…
![]()
Jani je to fakt težko…barák nám sice na hlavu ještě nepadá, ale třeba o něj investovat aby to tak nebylo
Plínky mám vybrány sadu od nrození po nočník, stojí nějak 6tis, pereš jen na 60 a nežehlí se. Měla známá a naprosto spokojená, a na dvě děti určitě vydrží. Je to težko a teď to jde je vbríšku, ale mám strach zda to neodnese ona, budeme jí ubírat
Chtěli jsme hned drhé, ale nevm zda to vůbec budeme zvládat s jedním. Jako ani tak nebude mít Johanka nic nového, postýlku od mé mamky po nás dětech, takže 25let starou, více méně kde co z druhé ruky a i tak člověk utratí nějakých 15 tis za výbavičku, možná víc
Já doufám že pak bude líp, jediná má naděje. Jak bude malá tak je i jedno v čem bude chodit, tady to nikdo nějak vnímat nebude, ale jak bude starší, chtěla bych aby měla svůj pokojíček a tak. My jsme byly tři segry a měli jsme pokoj 4×4 metry, seděli jsme na zahradních plastových židlích (děda našel na skládce), na stole jsme měli přidělanou desku, aby jsme si u něj mohly všechnypsát úkoly a tak…nechci aby takhle vyrůstaly moje děti!!!!!
![]()
Ne že bych chtěla aby měli všechno, ale aspoň to své soukrmí. Taky jim nebudu kupovat vše co si řeknou…jen prostě fakt jak si vzpomenu vždy jsme si moooooc přála vlastní pokoj a chtěla bych aby ho Johanka měla taky a aby tam němela kovovou postel po dědovi a zahradní židle.
teji je to na prd, ale důležité je, že bude mít hodné pracující rodiče, kteří ji budou mít rádi.........já jsem ráda, že jsem ankoupila věci, když bylo, teď už taky je smůla a to já ani nevím, ejstli nevykličkovat z baráku, protože si už vůbec netroufám do toho jít
ale už je to tak rozjeté a je v tom tolik peněz, že fakt nevím
![]()
Ahoj pupici,
tak nam vcera mimisek konecne ukazal oblicejicek-
Vsem gratuluji k dobrym vysledkum.
S tim porodnym je to teda na prd, ale nic nenadelame.
Teji, my jsme taky pro maleho nemeli novou vybavicku, maly mel postylku jeste po manzovi, povleceni mi dala moje mamka jeste po nas a pak jsme podedili veci po neteri a taky mamka mela jeste neco po nas, nebo taky neco dostali od znamych. Kocar nam koupili tchanovci. Jako me nevadi, kdyz mi maly lita doma v ruzovych teplakach, kdyz je jeste maly, ale kdyz jde ven, tak mu davam samozrjme klucici. A co ted potrebuje tak se dokupuje prubezne. Jasne, ze autosedacka, boty a tak jsou nakladnejsi, ale urcite se Johance bude s vami darit, a neni dulezity prepich, ale aby vyrustala v lasce a vedela ze ji mate moc radi.
Jani vy udete mít nový!! Takže pokud ve finále budete platit stejně jako v bytě, nebo jen o trochu víc, tak bych 100% šla. Tedy aspoň já…barák je barák. Sice zodpovědnosit, práce, ale soukromí…klid ![]()
Jo taky si říkám, doufám že Johanka bude za rodiče áda, já v pubertě mou máti úplně nesnášela. Jak v 17 zjistila že beru prášky mě seřvala a zvalila jak koňa, kráva, by mohla být ráda že jsem zodpovědná. Kolikrát po mě řvala na celou ulici že fetuju a chlastám…jestli jsem za celý život hulila 5×, zkouší to každý, a chlastala, poprvé co jsem se ožrala pod obraz bylo něc přez rok zpět na akci z práce. Nedostávali jsme kapesné, tak za co jsem kde mohla pít, na diskotéce jsem kolikrát celý večer sosala jedno pivo.
No snad taková nebudu a budu umět za ní přijít, přečíst pohádku, dát pusu, pochválit jí a podpořit že jí věřím…tohle jsem já od svých rodičů nikdy nezažila. A dost bo se mi chce až brečet
![]()
Je to kurva bordel tady v tom státě!!! Hele a rodičovská zůstala, říkali že 216000tis, když to rozpočtu na dva roky to je jen 9 tis měsíčně
![]()
Jani taky jsi to neměla jednoduché. My se dvakrát stěhvali, naši si to přizpůsobili u taťkových rodičů a pak chtěli půdu na dětské pokoje, je velká a nic tam není, ale děda řekl ne. Tak zašli stavět svůj, trvalo to přez 10 let, než jsme se tam nastěhovali. Od taťkových rodičů jsme se přestěhovali k mamčiné matce, aby jsme to měli blíž na stavdu a až v mých 14 jsme měli svůj pokoj, no ale ze segrama. Jinak jsme se učili v kuchyni u stolu a spali na manželksé posteli v ložnici
Jako kdyby bylo nejhůř, tady uděláme pokoj dole a my budeme spát nahoře. Takže by své měli
No je to težko. A když vemu do teď mě naši nikdy v ničem nepodporují, že jsem těhtá nějak moc nebere, taťka mu ze srandy řeknu dědo tak nech toho až tady bude tak budu děda. Mamka třeba sejí na něco zeptám, něbjak jsem byla v nemocnici tak ne že by řekla třeba to bude dobrý, ona začne, ježiš mě taky říkali že to a to a pato bylo dobré, to nesmíš si tak brát co Dr řeknou, oni někdy straší. No prostě důležitá jak…
![]()
Holky, ani my se sourozencama jsme to detstvi nemeli lehke, otec taky chlastal, takze penez nebylo, nastesti se mamka o nas umela postarat. Nerikam taky na nas nekdy byla sprosta, ale kolikrat se ji uz ani nedivim a obdivuji ji, ze nas ctyri zvladla. S otcem zustavala jen kvuli nam, az ho nakonec segra s brachou vystehovali na mamcin stary barak. Veci jsme nove nemeli, nosili jsme navzajem po sobe, hlady jsme teda nikdy nebyli. I do dnes moje mamka nema zivot lehky. Nabytek jsme meli stary, horske kolo meli vsechny decka jen my ne, a az bracha na nej dostal od babky, tak mu ho nekdo asi po mesici ukradl. Letos ji bude po vanocich padesat. I kdyz nebyla a neni dokonala mam ji strasne moc rada.
marti koukám neměla jsi to taky lehké. Já mou mamku moc nemusím…asi protože neuměla dát nikdy najevo lásku nebo co
A i teď jen ke všemu chytré kecy. V životě mi neřekla že je na mě pyšná, jak jsme se odstěhovali na své, vdávala jem se…nikdy a to je i to co mi u ní chybí
Mám jí prostě jen jako ženskou co mě porodila, vychovala…ženská co doma po nás jen řvala, nadávala co vše musí dělat, ale půlku z toho dělala zbytečně. Než aby si s námi třeba četla, raději žehlila monterky ![]()
jako nikdo to nemá lehké v každé rodině je něco. Já bych o té svojí mohla vyprávět romány. Dneska se mi dokonce v noci zdálo že jsem se hrozně s rodiči a sourozenci hádala a že jsem jim řekla že si připadám jak adoptovaná že určitě nemůžu být jejich. Vůbec nevím co to mělo znamenat ten sen.
Jsem volala martinovi do práce jak to teda vypadá a on že jsou to strašný kurvy.
Tej já to rozpočítala na ty tři roky a mi vyšlo že je to jen 6000 a teď dostávám 7600 takže taky úbytek a nevím zda to chápu dobře
![]()
Jako dost hodně zvažuji že se asi vrátím do firmy a budu dělat asi na zkrácený úvazek a z domu. Jelikož to se fakt nedá utáhnout to by ten chlap musel vydělávat majlant.