Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
mekelka píše:
U nás to ještě jde, zatím. Naši vládní úředníci to chtějí taky změnit. Nejpozději od roku 2013 by se měla změnit délka mateřské i rodičáku. Takže my můžeme být rády, že nám vzali "jen to porodné ".
a ty jsi kde?
Megg píše:
Holky nejak se najednou nemůžeme dohodnout na jméně, tak poraďte:
Kristýnka, Petra, Annička
kristynka ![]()
já bych asi taky tipla podle bříška holku ale nevím moc se v tom nevyznám příjde mi že ty břicha máme skoro všichni stejné.
S.a.n.y6444 píše:mekelka píše:a ty jsi kde?
U nás to ještě jde, zatím. Naši vládní úředníci to chtějí taky změnit. Nejpozději od roku 2013 by se měla změnit délka mateřské i rodičáku. Takže my můžeme být rády, že nám vzali "jen to porodné ".
Jsem v ČR. Myslela jsem u nás v ČR. Jak jsem rychle psala, tak mi to vypadlo. Omlouvám se.
Kači, nádhera
. Prstýnky, botečky, šatečky i syn. Moc Ti to sluší
.
Jednou se snad i já dočkám, chjoooooooo.
Megg píše:
káči krásné fotečky srdíčka![]()
![]()
![]()
![]()
ja chci videt taky fotky ![]()
mekelka píše:S.a.n.y6444 píše:Jsem v ČR. Myslela jsem u nás v ČR. Jak jsem rychle psala, tak mi to vypadlo. Omlouvám se.mekelka píše:a ty jsi kde?
ne v pohode jen sem se ptala.
S.a.n.y6444 píše:Megg píše:ja chci videt taky fotky
káči krásné fotečky srdíčka![]()
![]()
![]()
![]()
musíš kouknout na můj profil a do mého alba ![]()
Tak ještě zepředu
nooo zatím jsem téměř nepřibrala ale váha se mi nyní mění tak nějak + -kg takže nevím nevím asi to už půjde nahoru…zepředu zatím nic. Jen mám pocit že u holčiček to jde tak nějak do šířky ten pupík zatím u kluků dopředu „prý“…já se zatím roztahuju spíš na tu šířku mám pocit. Tak uvidím v pondělí jestli se ukáže ![]()