Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
teji já se třeba za to kolikové období moc stydím a teď kolikrát po něm vyjedu, ale nebiju ho, to ne, ale spíše štěknu a prostě když ti děti řvou v noci a nevíš co s nimi a je to prostě na palici a já se kolikrát chovala jako hajzl, ale vyčerpáním, únavou, zklamáním sama sebe, té představy dítěte a spokojené mámy a nakonec to bylo jinak, jenom měsíc, ale když se blížil večer a stmívalo se, říkala jsem mamce, já se tak bojím noci a toho, že budu zase hnusná.......ale těch krásných chvil a všeho bylo určitě více a je to krásné
a hlavně to tak rychle utíká, že si to chce užít se vším všudy ![]()
Jo pak budu nadávat že se nevyspím a že zas doma nepořádek a že mi něco rozbila
![]()
Jani myslím tě tohle úplné dětství si stejně Toník nezapamatuje a je rád za tak skvělou mámu jako jsi ty. pečeš mu buchty, děláš pomzánky…budejen rád že má doma co baštit ![]()
jani tak já to měla to samé ale myslím si že to bylo vyčerpáním a nevyspáním. Vždyť já třeba 4 noci v kuse nespala a to byl pak maras jsem byla jak chodící mrtvola ale teď vím do čeho jdu tak to snad nebude tak hrozné. No uvidíme
Někdy bych si též nafackovala ale to asi k tomu proště patří a těch krásných chvilek je mnohem mnohem víc a navíc já na to špatné moc ani nevzpomínám spíš jen na to dobré a hlavně ráda vzpomínám na to jak je pro něj něco nového a on z toho má radost a vidím jak je šťastný tak jsem i já a teď mu furt říkám že ho mám moc moc ráda. Je to můj andílek s růžkama.
![]()
jako ať se stane cokoliv tak pro to dítě je maminka to nejcenější. Vždycky jak se mu něco stane nebo se bouchne tak utíká za mnou a volá mami tak vím že jsem pro něj ta jediná a ještě když se třeba vzbudí dřív tak mě začne hladit po tváři a říkat maminko, to je pak takové krásné
no musíme si to užít jelikož strašně rychle rostou a pak nás nebudou potřebovat to se pak budou před kamarády stydět když jim dáme pusu ![]()
peŤULE, JÁ ho mám taky ráda, více než třeba dana, tohle se nedá ani popsat, ta láska k dítěti a mám o něj hrozný strach, kdyby se mu něco stalo, asi bych praskla bolestí
je to moje všechno a ještě jeden přibude ![]()
Já se těším nato nové
Na mou prdelku co mě taky bude pusinkovat
![]()
Jen mám strach aby mě pak nesnášela jako já mou matku, ale to je daleko a bude to vše jinak
![]()
jani tak samo. jako já při představě že se mu něco stane tak brečím ikdyž je úplně v pohodě. Jsem nevěřila že můžu mít někoho tak strašně moc ráda. Posílám toho svého ďáblíka
Peťka1 píše:
jani tak samo. jako já při představě že se mu něco stane tak brečím ikdyž je úplně v pohodě. Jsem nevěřila že můžu mít někoho tak strašně moc ráda. Posílám toho svého ďáblíka
Peti ten je k sežrání. Kouká z něj pěkný raubíř ![]()
Mě kolikrát stačí jak mám strach o mého Kubu a to o malou budu mít ještě větší…ouuu je
![]()
jj to je pořádný raubíř.
Jani přemýšlíš nad tím jestli si s toníkem budou podobní atd… Já si furt říkám jestli to bude kluk a jaký bude zda budou stejní atd… myslím tím vzhledově. Filda jak se narodil tak neměl vůbec žádné vlásky a říkám to druhé bude tak vlasaté že se až lekneme
peti já si právě říkám, jestli ho budu mít tak moc ráda jako tonana, a jak bude vypadat, dan si myslí, že jako toník, že jsme takové stejné typy, mamka říká, že bude ještě hezčí, tož nevím, hlavně ať nemá po mě uši a nos
a podanově rodině psí oči
ale hlavně, ať je to zdravé a hodné
![]()