Březňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7485
4.11.10 15:48

Kuba o citech nemluví s nikým, neumí to no. Já nevím co mám dělat… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
4.11.10 15:49

Je těžko radit dupenko...... :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
4.11.10 15:52

Když já ho nechci :zed: :zed: :zed: nechci :zed: :zed: :zed: a nechci :zed: :zed: :zed: znát!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
4.11.10 15:55

Sluníčko.....tak toho svého chytni za límec a zatřepej s ním :mrgreen: anebo ho kpni do k........ :dance: :dance: :dance: ať se vzpamatuje........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
4.11.10 15:57

No asi tak…jsem byla naštvaná tak se radši sebral a ševen a já tu mudrovala a až pak jsem si všimla že tu není. Zmetek :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
4.11.10 16:01

:lol: :lol: :lol: :lol: takže sis aspoň ulevila, ne? já se na chviličku vzdálím ať dodělám ten salát jo?tak zatím pa pa :mavam: :mavam: :mavam: a Tej.klííííííííííííd :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
4.11.10 16:05

Joo už jsem klidná, ale až příjde domů muž a zas z jeho konverzace bude jen hmmm, jo, ne…tak se vyvředím :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1832
4.11.10 16:50
Tejchi píše:
Joo už jsem klidná, ale až příjde domů muž a zas z jeho konverzace bude jen hmmm, jo, ne…tak se vyvředím :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

je mi to moc lito…snad bude lepe…nevim v tehle situaci neumim poradit… :nevim: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
4.11.10 18:13

Tej můj bývalý muž měl taky super rodinné vztahy, měli rodinnou firmu hodně peněz, okrádali se navzájem, nikdy nemluvili o problémech, jeden záviděl na druhého, ale navenek se všichni měli rádi…a ještě to byli suchaři. Nic méně, já osobně bych se k tomu postavila tak, že je to jeho otec, pokud ho chce pozvat tak ať ho pozve (není to často že) já bych byla v roli hostitelky s lehkou konverzací když by o ní někdo stál…tím to začíná a končí. Ty nezotpovídáš za jeho rodiče/otce, na druhou stranu mu říkat že je nechceš domů, to mi přijde nevhodné/mě osobně. Já bych tu návštěvu přežila, tím bych získala úctu svého partnera, že mu neříkám co smí a nesmí,a respektuji jeho názor a potřebu. Kdyby ho nechtěl vidět nepozval by ho, ať je to z jakého koliv důvodu. Je to jeho rodina, krev…můj by si mi tohle dovolil říct jednou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
4.11.10 18:16

Tej nechci moralizovat, ale na vše se dá nahlížet několika způsoby, pokud se zachováš že jsi nad věcí a bude „hrát“ roli, která se od tebe jako partnerky očekává to jest respektovat svého muže, pak se možná zblížíte a on se Ti otevře i ve věcech o kterých dřív mluvit nechtěl a sám.Já osobně jsem vždy řekla svůj názor BM, ale respektovala jsem i názory a rozhodnutí jeho a i jeho rodiče a mohla jsem si myslet cokoliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1832
4.11.10 18:17
MAR01 píše:
Tej můj bývalý muž měl taky super rodinné vztahy, měli rodinnou firmu hodně peněz, okrádali se navzájem, nikdy nemluvili o problémech, jeden záviděl na druhého, ale navenek se všichni měli rádi…a ještě to byli suchaři. Nic méně, já osobně bych se k tomu postavila tak, že je to jeho otec, pokud ho chce pozvat tak ať ho pozve (není to často že) já bych byla v roli hostitelky s lehkou konverzací když by o ní někdo stál…tím to začíná a končí. Ty nezotpovídáš za jeho rodiče/otce, na druhou stranu mu říkat že je nechceš domů, to mi přijde nevhodné/mě osobně. Já bych tu návštěvu přežila, tím bych získala úctu svého partnera, že mu neříkám co smí a nesmí,a respektuji jeho názor a potřebu. Kdyby ho nechtěl vidět nepozval by ho, ať je to z jakého koliv důvodu. Je to jeho rodina, krev…můj by si mi tohle dovolil říct jednou…

rekla jsi to velmi pekne, tohle se mi libi a zachovala bych se uplne stejne :palec: hlavu vzhuru a byt nad veci…je to jednou za nejakou dobu a jen na par minut i hodin…tto se da prezit a taky bych byla priteli oporou kdyby tam z nejakeho duvodu chtel sveho otce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
4.11.10 18:29
S.a.n.y6444 píše:
MAR01 píše:
rekla jsi to velmi pekne, tohle se mi libi a zachovala bych se uplne stejne :palec: hlavu vzhuru a byt nad veci…je to jednou za nejakou dobu a jen na par minut i hodin…tto se da prezit a taky bych byla priteli oporou kdyby tam z nejakeho duvodu chtel sveho otce…

Mar já respektuji jeho názory a k tomuhle jsem mu už dívno řekla že takového člověka vídat nechci. Pokud chce on ať si za ním jede. Ale prostě ten chlap by sem v životě nepřijel, kdyby mu Kuba neřekl. Nemám náladu se na ně culit a obskakovat je!!! 26 let se o syna nestará ale pořát očekává že on mu bude vše oznamovat :nevim: A Kuba je to trdlo co nemá rát rozbroje a che všem vyhovět, ale nezeptá se mě zda tady tu návštěvu chci, když jsem mu řekla že s ním se stýkat nechci :nevim: Je to jeho otec…spíš jen dárce spermatu co jen z povinosti pak platil almenty, ale nikdy se nezajímal co syn dělá!!! Mám získat jeho úctu že tady jeho fotra přežiju 8-o Když mě x letjeho babička s dědečkem zvai na Vánoční oslavy, kde se schází celá rodina, i tedy ten otec, tak mě tam nebral, prý až budu jeho žena…jsem jeho žena a babička je po smrti a nejsou ani oslavy :nevim: Já se ho ptám zda můžou přijet naši, stejně vždy s nimi jsem tady já a on je venku nebo v garáži. Tak ať si je pozve a obskakuje si jesám, já u toho být nechci :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1927
4.11.10 18:42

Tej je to Tvá věc, Tvůj život a Tvé rozhodnutí, já osobně bych jen nesoudila druhé.....a přijde mi zbytečná ta zloba na vztah jeho otce a Tvého partner což by si měli vyřešit oni…je jooo jak se říká, každého štěstí stůjce…jen jsem napsala jak bych reagovala já na danou situaci.nic víc nic míň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
4.11.10 18:46

Já mu dala šanci abych ho poznala. A už o něm svůj obzázek mám. Jak píšeš vztah jeho otce a mého partnera by si měli vyřešit oni, tak proč do toho tahá mě…já návštěvu nezvala. Já se ho vždy ptám zda může někdo přijet a ví dopředu den i hodinu. A kdybych já si tady zvala někoho koho on nemusí nenutila bych ho návštěvu snášet a konverzovat s nima :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
4.11.10 19:11

o jojoj...... 8-o Tej - udělej to tak jak to cítíš.....je to jen a jen na tobě.Do ničeho se nenuť a hlavně dělej tak ať jsi v klidu a nenervuj sebe ani Johanku........ :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí