Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Kuba o citech nemluví s nikým, neumí to no. Já nevím co mám dělat… ![]()
Sluníčko.....tak toho svého chytni za límec a zatřepej s ním
anebo ho kpni do k........
ať se vzpamatuje........
No asi tak…jsem byla naštvaná tak se radši sebral a ševen a já tu mudrovala a až pak jsem si všimla že tu není. Zmetek
![]()
takže sis aspoň ulevila, ne? já se na chviličku vzdálím ať dodělám ten salát jo?tak zatím pa pa
a Tej.klííííííííííííd ![]()
Joo už jsem klidná, ale až příjde domů muž a zas z jeho konverzace bude jen hmmm, jo, ne…tak se vyvředím
![]()
Tejchi píše:
Joo už jsem klidná, ale až příjde domů muž a zas z jeho konverzace bude jen hmmm, jo, ne…tak se vyvředím![]()
![]()
je mi to moc lito…snad bude lepe…nevim v tehle situaci neumim poradit…
![]()
Tej můj bývalý muž měl taky super rodinné vztahy, měli rodinnou firmu hodně peněz, okrádali se navzájem, nikdy nemluvili o problémech, jeden záviděl na druhého, ale navenek se všichni měli rádi…a ještě to byli suchaři. Nic méně, já osobně bych se k tomu postavila tak, že je to jeho otec, pokud ho chce pozvat tak ať ho pozve (není to často že) já bych byla v roli hostitelky s lehkou konverzací když by o ní někdo stál…tím to začíná a končí. Ty nezotpovídáš za jeho rodiče/otce, na druhou stranu mu říkat že je nechceš domů, to mi přijde nevhodné/mě osobně. Já bych tu návštěvu přežila, tím bych získala úctu svého partnera, že mu neříkám co smí a nesmí,a respektuji jeho názor a potřebu. Kdyby ho nechtěl vidět nepozval by ho, ať je to z jakého koliv důvodu. Je to jeho rodina, krev…můj by si mi tohle dovolil říct jednou…
Tej nechci moralizovat, ale na vše se dá nahlížet několika způsoby, pokud se zachováš že jsi nad věcí a bude „hrát“ roli, která se od tebe jako partnerky očekává to jest respektovat svého muže, pak se možná zblížíte a on se Ti otevře i ve věcech o kterých dřív mluvit nechtěl a sám.Já osobně jsem vždy řekla svůj názor BM, ale respektovala jsem i názory a rozhodnutí jeho a i jeho rodiče a mohla jsem si myslet cokoliv.
MAR01 píše:
Tej můj bývalý muž měl taky super rodinné vztahy, měli rodinnou firmu hodně peněz, okrádali se navzájem, nikdy nemluvili o problémech, jeden záviděl na druhého, ale navenek se všichni měli rádi…a ještě to byli suchaři. Nic méně, já osobně bych se k tomu postavila tak, že je to jeho otec, pokud ho chce pozvat tak ať ho pozve (není to často že) já bych byla v roli hostitelky s lehkou konverzací když by o ní někdo stál…tím to začíná a končí. Ty nezotpovídáš za jeho rodiče/otce, na druhou stranu mu říkat že je nechceš domů, to mi přijde nevhodné/mě osobně. Já bych tu návštěvu přežila, tím bych získala úctu svého partnera, že mu neříkám co smí a nesmí,a respektuji jeho názor a potřebu. Kdyby ho nechtěl vidět nepozval by ho, ať je to z jakého koliv důvodu. Je to jeho rodina, krev…můj by si mi tohle dovolil říct jednou…
rekla jsi to velmi pekne, tohle se mi libi a zachovala bych se uplne stejne
hlavu vzhuru a byt nad veci…je to jednou za nejakou dobu a jen na par minut i hodin…tto se da prezit a taky bych byla priteli oporou kdyby tam z nejakeho duvodu chtel sveho otce…
S.a.n.y6444 píše:MAR01 píše:rekla jsi to velmi pekne, tohle se mi libi a zachovala bych se uplne stejne
Tej můj bývalý muž měl taky super rodinné vztahy, měli rodinnou firmu hodně peněz, okrádali se navzájem, nikdy nemluvili o problémech, jeden záviděl na druhého, ale navenek se všichni měli rádi…a ještě to byli suchaři. Nic méně, já osobně bych se k tomu postavila tak, že je to jeho otec, pokud ho chce pozvat tak ať ho pozve (není to často že) já bych byla v roli hostitelky s lehkou konverzací když by o ní někdo stál…tím to začíná a končí. Ty nezotpovídáš za jeho rodiče/otce, na druhou stranu mu říkat že je nechceš domů, to mi přijde nevhodné/mě osobně. Já bych tu návštěvu přežila, tím bych získala úctu svého partnera, že mu neříkám co smí a nesmí,a respektuji jeho názor a potřebu. Kdyby ho nechtěl vidět nepozval by ho, ať je to z jakého koliv důvodu. Je to jeho rodina, krev…můj by si mi tohle dovolil říct jednou…hlavu vzhuru a byt nad veci…je to jednou za nejakou dobu a jen na par minut i hodin…tto se da prezit a taky bych byla priteli oporou kdyby tam z nejakeho duvodu chtel sveho otce…
Mar já respektuji jeho názory a k tomuhle jsem mu už dívno řekla že takového člověka vídat nechci. Pokud chce on ať si za ním jede. Ale prostě ten chlap by sem v životě nepřijel, kdyby mu Kuba neřekl. Nemám náladu se na ně culit a obskakovat je!!! 26 let se o syna nestará ale pořát očekává že on mu bude vše oznamovat
A Kuba je to trdlo co nemá rát rozbroje a che všem vyhovět, ale nezeptá se mě zda tady tu návštěvu chci, když jsem mu řekla že s ním se stýkat nechci
Je to jeho otec…spíš jen dárce spermatu co jen z povinosti pak platil almenty, ale nikdy se nezajímal co syn dělá!!! Mám získat jeho úctu že tady jeho fotra přežiju
Když mě x letjeho babička s dědečkem zvai na Vánoční oslavy, kde se schází celá rodina, i tedy ten otec, tak mě tam nebral, prý až budu jeho žena…jsem jeho žena a babička je po smrti a nejsou ani oslavy
Já se ho ptám zda můžou přijet naši, stejně vždy s nimi jsem tady já a on je venku nebo v garáži. Tak ať si je pozve a obskakuje si jesám, já u toho být nechci ![]()
Tej je to Tvá věc, Tvůj život a Tvé rozhodnutí, já osobně bych jen nesoudila druhé.....a přijde mi zbytečná ta zloba na vztah jeho otce a Tvého partner což by si měli vyřešit oni…je jooo jak se říká, každého štěstí stůjce…jen jsem napsala jak bych reagovala já na danou situaci.nic víc nic míň.
Já mu dala šanci abych ho poznala. A už o něm svůj obzázek mám. Jak píšeš vztah jeho otce a mého partnera by si měli vyřešit oni, tak proč do toho tahá mě…já návštěvu nezvala. Já se ho vždy ptám zda může někdo přijet a ví dopředu den i hodinu. A kdybych já si tady zvala někoho koho on nemusí nenutila bych ho návštěvu snášet a konverzovat s nima ![]()
o jojoj......
Tej - udělej to tak jak to cítíš.....je to jen a jen na tobě.Do ničeho se nenuť a hlavně dělej tak ať jsi v klidu a nenervuj sebe ani Johanku........
![]()